De 5 beste Valentines day gavene til både han og henne

Valentines day gaver

Trenger du forslag til de beste gaveideene for Valentines Day? Da har vi samlet noen av våre favoritter som garantert vil falle i smak både hos han og henne! Utforsk våre favoritter og finn den som passer perfekt for dere. 

Uansett om man har vært sammen i en årrekke eller skal feire sin første Valentines Day sammen, så vil det være viktig å finne den perfekte gaven. Imidlertid kan det være vanskelig å vite hvor man skal lete når markedsføringen tar helt av. 

Derfor har vi sett nærmere på noen av de mest populære Valentines day gavene for både han og henne. Disse har vi naturligvis delt inn i han & henne gaver, slik at du raskt og enkelt kan finne den som passer perfekt for deg. 

For å sikre at det finnes alternativer for alle har vi inkludert forskjellige gaver til ethvert budsjett. Den siste på listen vår, YourSurprise  kan fungere like godt til både han & henne, så her kan det være mange attraktive muligheter å utforske. 

Klar til å finne den perfekte gaven for din partner? Da er det bare å lese videre nå!

Best i test gaveideene for Valentines day 2023

Fordeler
 • To ulike størrelser
 • Varer lenge
 • Søt bamse
Ulemper
 • Tar litt plass
 • Noen liker nok fortsatt ekte blomster best

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 

 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris

Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet.


Les mer her

Best i test

5 Beste gaveideene for Valentines day 2023

5 Beste gave ideer for henne

Når man skal overraske sin partner er det gjerne tanken som teller mest. Imidlertid er det aldri feil med en skikkelig gave, og her har vi funnet noen spennende alternativer for deg som vil gi det lille ekstra

1. Rose Bear – Perfekt for de som elsker roser

Fordeler
 • To ulike størrelser
 • Varer lenge
 • Søt bamse
Ulemper
 • Tar litt plass
 • Noen liker nok fortsatt ekte blomster best

Rose Bear – Perfekt for henne som elsker roser

Tradisjonelt har det alltid vært roser som gjelder på Valentines Day, men nå har Party King kommet opp med det perfekte alternativet. Dette er en stilig bamse som er utformet av nettopp roser. Fordelen med disse er at de vil vare betydelig mye lenger enn en tradisjonell bukett med roser. 

Kombinerer du denne med en romantisk middag og kanskje en overraskelse som en erotisk julekalender vil du uten tvil få noen bonuspoeng denne Valentines Day. Ikke bare er rosebjørnen utrolig søt, men den er også perfekt som dekor i hjemmet. Sannsynligheten er derfor høy for at nettopp denne gaven vil falle godt i smak hos partneren din. 

Denne bjørnen kommer i to forskjellige størrelser slik at du kan velge den som passer deg best. Dette er enten en liten (25 cm) eller en stor (37 cm). Videre har den en silke sløyfe rundt halsen med teksten «Just for you» -noe som gir den et lite ekstra preg av sjarm. 

Om du er i tvil om hva du skal kjøpe til partneren din denne Valentines Day vil du uten tvil treffe med denne romantiske bamsen. Ikke bare er den perfekt for Valentines Day, men ettersom den er laget i Polyetenplast vil den vare utrolig lenge. Perfekt for dere som liker litt blomster og farge i hjemmet. 

2. YouWish – Et gavekort med uendelige muligheter

Fordeler
 • kan velge blant mer enn 900 ulike aktiviteter
 • Skreddersydd gave
 • Alle prisklasser
Ulemper
 • Krever litt planlegging

YouWish – Et gavekort med uendelige muligheter

Er partneren din blant de som foretrekker opplevelser fremfor materielle gaver? Da vil dette være et perfekt gavekort for dere! Ved å gi henne et YouWish gavekort kan hun selv velge blant mer enn 900 ulike opplevelser. Disse er fordelt på mer enn 320 ulike steder i Norge, noe som betyr at det alltid vil være en mulighet i nærheten. 

YouWish er et universal gavekort som du enten kan gi en bestemt aktivitet, eller du kan velge å gi et gavekort hvor hun selv kan velge hva hun vil oppleve. Dette inkluderer alt fra romantiske middager og vandringer, til eksotiske utflukter og overnattinger. 

De mest populære kategoriene hos YouWish er; Eventyr & Action, Motorsport, Sport & Fritid, Mat & Drikke, Spa & Velvære og Overnatting & Weekend. Kort fortalt vil det være noe for enhver smak slik at dere finner den perfekte gaven å gjøre sammen.

Vi har inkludert denne som et utmerket alternativ for deg som vil gi bort en gave de sent vil glemme. Her kan du skreddersy gaven eller gi dem muligheten til selv å velge hva de ønsker å prøve seg på. Ikke bare er dette en utmerket gave for Valentines Day, men den fungerer også utmerket til jubileer, bursdager og andre markeringer.

3. Dolce & Gabbana L’Imperatrice EDT 100ml – En tidløs duft

Fordeler
 • Praktisk gave
 • Passer de fleste budsjetter
 • Kjent merke
Ulemper
 • Ofte litt personlig preferanser

Dolce & Gabbana L’Imperatrice EDT 100ml – En tidløs duft

Foretrekker du å gå for noe tidløst og enkelt, så vil en parfyme aldri være galt. Kanskje du allerede vet hvilken hun foretrekker? Mange har en fast parfyme de benytter seg av, men det kan også være morsomt å prøve noe nytt. Her finner det riktignok utrolig mange varianter å velge mellom, men denne har lenge vært en bestselger. 

Dolce & Gabbana L’Imperatrice EDT er en forfriskende duft som blander vannmelon og Kiwi for en søtere og mer feminin duft. Den har noter av rabarbra, kiwi, vannmelon, Jasmin og muskat som danner en utmerket duftnote. I tillegg kommer den i en elegant flaske som er lett å ha med seg. 

Når det er sagt, så er dufter ofte svært personlig. Her bør du nok kjenne til hva hun liker fra før, eller være komfortabel med at hun vil prøve noe nytt. Da er denne midt i blinken takket være en søt, men også balansert duftnote. D&G har lenge vært et populært merke i Norge, og dette er uten tvil en av deres bestselgere. 

Vi har valgt å inkludere denne for deg som vil ha en litt mer klassisk gave å gi bort til Valentines Day. Ikke bare dufter den utsøkt, men den er også litt rimeligere enn mange av konkurrentene sine. Du kan dermed gi en gave som garantert blir satt pris på uten at du må sprenge hele gave budsjettet for året. Videre er det jo uten tvil en bonus at din partner vil dufte nydelig.

Beste gave ideer for han

Er du blant dem som har en kjæreste med absolutt alt? Da kan det være krevende å finne den perfekte gaven. Heldigvis finnes det noen gode muligheter som garantert vil sette et smil på ansiktet hans. Her har vi gravd dypt for å komme opp med noen kreative forslag for deg som vil prøve noe helt nytt denne Valentines Day.

4. Your Surprise – Personlige gaver med mening

Your Surprise – Personlige gaver med mening

Fra kr 39,-
Annonse
Expired
Fordeler
 • Morsomt alternativ
 • Passer de fleste budsjetter
 • Mye rart du kan velge
Ulemper
 • Ofte litt leveringstid pga produksjon

Your Surprise – Personlige gaver med mening

Valentines Day handler ikke alltid om de dyreste gavene, men heller at man kan vise sin affeksjon for hverandre. Da er det er vel ingenting som snakker høyere enn personlige gaver med et bilde eller minne på. Her kommer Your Surprise inn som et utmerket utgangspunkt for de fleste.

Dette er en nettbutikk som tilbyr en rekke produkter, inkludert mer enn 100 ulike Valentines Day gaver. Det som skiller dem fra andre butikker er at du kan lage personaliserte gaver. Dette inkluderer underbukser med bilder på, armbånd, nøkkelringer og utrolig mye annet rart. 

Strengt tatt har de det aller meste, noe som betyr at du garantert vil finne noe morsomt å gi bort. For han som har alt kan det være langt mer verdifullt å få en gave som minner om noe dere har opplevd sammen eller kanskje en spennende ny opplevelse som for eksempel en SUP-brett. Noen vil også se dette som en utmerket mulighet for å markere territoriet sitt, men der tilbyr vi ikke noe mer råd enn som så. 

Om du vil prøve noe helt nytt og morsomt kan personaliserte gaver være midt i blinken. Ikke bare finner du gaver i alle prisklasser, men det er også en rekke praktiske gaver som du kan gi bort. Hva med en ny nøkkelring eller kaffekopp? Utforsk de mer enn 100 ulike gavene du kan skreddersy og finn den perfekte gaven i dag.

5. Tease & Please – Valentines Kalender

Tease & Please – Valentines Kalender

kr 229,-
Annonse
Expired
Fordeler
 • Frekk gave
 • Passer utmerket for par
 • Passer alle budsjetter
Ulemper
 • Ingen leker

Tease & Please – Valentines Kalender

Noen ganger er de beste gavene de som kan nytes sammen. Her har Tease & please kommet med en spennende valentines kalender. Selv om den er hakket mer moderat enn erotiske julekalendere, så vil de fleste par finne en rekke spennende gjøremål bak disse lukene. 

Denne kalenderen består nemlig av 24 erotiske oppgaver som kan skape pirrende, deilige og morsomme opplevelser for dere begge to. Her er det bare å varme opp med en romantisk middag før man åpner annenhver luke og nyter de frekke oppgavene dere finner på baksiden. 

Her er det viktig å merke seg at det ikke er noen leker inkludert, men heller frekke oppgaver som kan nytes sammen. Dette betyr at dere kan utforske hvilke gjøremål som gjemmer seg bak denne kalenderen – og gjøre det til en aften dere sent vil glemme.

Vi har inkludert denne pirrende kalenderen fra Tease & Please som et utmerket alternativ for deg som vil ha en gave dere begge kan nyte. Denne vil garantert skru opp temperaturen og være en gave dere begge to får noe godt ut av.

Kjøpeguide: Slik finner du den perfekte gaven

Det kan ofte fremstå som en håpløs oppgave å finne den perfekte Valentines Day gave – men det trenger heldigvis ikke være slik. Vi har laget en enkel kjøpeguide som tar deg gjennom noen strategiske vurderinger du kan gjøre slik at du finner frem til de beste gavene for din partner. Bare pass på at du tar hensyn til hvem gaven skal verdsettes av. 

Mange går seg vill når de skal handle gaver og fokuserer mer på pris enn hva de kjøper. Dette er en typisk feil som man gjerne lærer med årene. Det er nemlig ikke prisen på gaven som teller, men heller innsatsen og tanken bak det. Nettopp derfor har vi inkludert et stort utvalg gaver som passer for de aller fleste budsjetter. For eksempel, kan du sjekke ut vår guide på de beste vaskemaskinene, om du ser etter noe praktisk, eller kanskje de beste pulsklokkene, hvis partneren din er en fitnessentusiast. Videre vil vi se på noen gode anledninger og alternativer for deg som vil supplere disse gavene med det lille ekstra. 

Hvem er gaven til?

Det første du må avklare er naturligvis hvem gaven skal være til. Er dette noe du kjøper til han/henne – eller er det en gave dere skal nyte sammen. Et godt eksempel på dette er Tease & Please kalenderen som er perfekt for par. Videre kan det være lurt å velge et gavekort slik at man kan finne på noe sammen dersom du vil gi bort en opplevelse. 

Skal du derimot gi bort en ting, så vil det ofte være greit med noe enkelt og symbolsk. Da kan eksempelvis en rosebjørn eller en god flaske med parfyme være et godt alternativ til henne. Skal du kjøpe en gave til partneren din, så kan en personalisert gave være et morsomt alternativ. 

Skap en opplevelse

Ofte henger man seg opp i gavene, men settingen kan gjerne være like viktig som selve gaven. Du trenger ikke kjøpe en svært kostbar gave, men legg heller litt ekstra innsats i overleveringen. Dette kan gjøres ved at man går ut å spiser, lager en romantisk middag hjemme eller noe midt i mellom. 

Kanskje en kveld på kino kan være den perfekte aktiviteten? Husk at Valentines Day handler om at man skal sette pris på hverandre, og du bør derfor legge lista etter dette. Kom opp med aktiviteter som dere kan sette pris på sammen, og spice det gjerne opp litt med en gave som dere kan bruke sammen. 

Ta hensyn til budsjettet ditt

Selv om en god Valentines Day gave kan bli satt stor pris på, så er det viktig at du ikke strekker deg unødvendig langt. Pass på at du kjøper noe som er i din prisklasse slik at den faktisk kan settes pris på. Nå snakker vi tross alt om en gave man kjøper til sin nærmeste følgesvenn, og de vil garantert vite om dette er noe du har råd til eller ei. 

Mange tror det handler om å kjøpe de mest kostbare gavene der ute, men det kan ofte bare sørge for at man får dårlig samvittighet etterpå. Gi heller det lille ekstra i form av opplevelser, middag eller en liten ‘spabehandling’ for å vise at du setter pris på vedkommende. 

Oppsummering

Valentines Day nærmer seg, men det kan være vanskelig å vite hva den beste gaven er. Derfor har vi kommet opp med en liste over de 5 beste Valentines Days Gavene for både han & henne. Her kan du finne en perfekt gave for din partner som garantert vil falle i smak. Utforsk de ulike alternativene og kom opp med den som passer midt i blinken for dere.

Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo