Erotisk julekalender: Test av de 5 beste på markedet (2023)

Erotisk julekalender

Om Erotiske julekalendere

Vil du tilføre litt ekstra spenning i hverdagen frem til jul? Da vil en erotisk julekalender være et utmerket alternativ å prøve seg på. Her får du en rekke magiske leker som tilfører litt spenning og lek frem til den store kvelden står for tur. Nordmenn har oppdaget hvordan sexleker kan piffe opp hverdagen, og da er det vel ingenting som er bedre enn 24 pirrende luker du kan dele med partneren din. 

I denne artikkelen har vi derfor sett nærmere på de fem beste alternativene for deg som vil ha en julekalender uten det vanlige. Det er nok ingen sjokolade bak disse lukene, men vi kan garantere at det er mye annet som vil falle i smak. Noe av det som gjør disse så imponerende er verdien av det du får samlet i kalenderen din. Mange av disse består nemlig av en rekke kjente merkevarer av høy kvalitet, inkludert en del bestselgere. 

Lurer du på hvilken erotisk julekalender du skal kjøpe i år? Vi har tatt en nærmere titt og funnet frem til de fem beste på markedet akkurat nå. 

Best i test – Erotisk julekalender:

Luksus Erotisk Julekalender 2023

kr 1 890,- kr1 990,-
Annonse
Expired
*Alltid diskret frakt

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 

 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris

Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet.


Les mer her

Våre fem favoritter

En erotisk kalender kan gi 24 deilige overraskelser frem til jul, men det kan være vanskelig å vite hvilken som har de beste lukene. Vi har derfor sett nærmere på det voksende utvalget i Norge og kommet frem til de som går ut med toppscore blant både forbrukere og anmeldere. Her har du de fem beste erotiske julekalendere som sikrer kosen frem til jul. 

Luksus Erotisk Julekalender 2023

Best i test: Erotisk julekalender

Luksus Erotisk Julekalender 2023

kr 1 890,- kr1 990,-
Annonse
Expired
Fordeler
 • Mange leker
 • Tilrettelagt for nybegynnere
 • Høy kvalitet
 • Elegant innpakning
Ulemper
 • Vanskelig å åpne bare én om dagen
 • Stor fare for mer lek

Luksus Erotisk Julekalender 2023

Luksus Erotisk Julekalender fra Kondomeriet har lenge vært en av de bestselgerne kalenderne for voksne og den blir stort sett alltid utsolgt. Her får du 24 spennende overraskelser som passer perfekt uansett om den kjøpes til single eller par. Et bredt mangfold av leker legger til rette for utforskelse og muligheten til å virkelig oppdage nye sider ved seg selv.

Det som har gjort denne til et populært valg er de brukervennlige produktene som er plukket ut. Her har ekspertene hos Kondomeriet virkelig valgt fra øverste hylle, men også tatt hensyn til at mange førstegangsbrukere ønsker en lav inngangsbarriere første gang de skal prøve et leketøy på soverommet. 

Denne julekalenderen har fått stående applaus fra en rekke anmeldere hvor 7 av 10 anbefalte den for å piffe opp leken litt. Alle produkter kommer i elegante poser som gjør det enklere å organisere i etterkant. Disse kan du naturligvis ta vare på og bruke for oppbevaring av lekene dine selv når du er ferdig med kalenderen. 

Med full score hos både KK og Nettavisen er dette uten tvil en julekalender som leverer det lille ekstra frem mot jul. Imidlertid er det viktig å merke seg at den også har fått stående applaus hos en rekke forbrukere, og da spesielt for hvor nybegynner vennlig lekene er. Inkludert i kalenderen er 13 ulike leker, flere bondage produkter og erotisk tilbehør som kan komme godt med.

2. Naughty & Nice Erotisk Julekalender 2023

Best på pris

Fordeler
 • Spennende utvalg leker
 • Godt egnet for single og par
 • Nyttige hjelpemidler
 • Stor variasjon
Ulemper
 • Best egnet for nybegynnere
 • Vanskelig å legge fra seg

Naughty & Nice Erotisk Julekalender 2023

Naughty & Nice var en bestselger i fjor og ble revet bort fra hyllene på rekordtid. Det er nok ikke så overraskende når man får 24 lekne overraskelser til en verdi av 5000,- inkludert i julekalenderen. I tillegg kommer den med et elegant nordlys inspirert design, noe som gir den et ekstra snev av eleganse inn mot jul. 

Denne erotiske julekalenderen er perfekt for han, henne og til par som ønsker å utforske seg selv eller hverandre. Alle overraskelsene er håndplukket av eksperter for å gi et mer lekent sexliv. Noe av det vi liker spesielt godt er balansen av leker som gjør denne godt egnet uansett om du kjøper den som singel eller par, uansett legning. 

Inneholder består av flere bestselgende produkter og dere vil totalt få 8 spennende sexleketøy frem mot jul, samt flytende innhold, pirrende bbondageprodukter og erotisk tilbehør. Dette gjør kalenderen perfekt for dere som har oppdaget gleden med sexleker, men som ikke har gått til innkjøp av noe spesielt enda. 
Dette er en utmerket julekalender for dere som vil ha en spennende periode frem mot jul. Her får dere en god blanding av leker, tilbehør og hjelpemidler som kan gjøre det pirrende å utforske seg selv eller partneren frem til jul. Alt er delikat pakket inn og vil garantert falle i smak. God Kveld Norge gikk så langt som å kalle den ‘En av de mest spennende adventskalendere som finnes der ute!’.

3. Julekalender Pakke for Par

Best for par

Julekalender Pakke for Par

kr 1 999,- kr 2 748,-
Annonse
Expired
Fordeler
 • Spennende leker
 • Perfekt for å lage egen julekalender
 • Passer til både single og par
 • God samleverdi
Ulemper
 • Bare 12 leker
 • Kommer ikke pakket inn

Julekalender Pakke for Par

Ønsker du å overraske partneren med noen lekne tilskudd til julekalenderen i år? Da kan Julekalender Pakke fra Kondomeriet være et utmerket alternativ. Her får du 12 forskjellige leker som du kan tilføre for å øke spenningen litt frem til jul. Denne pakken inkluderer overraskelser som smører, smaker, pirrer og stimulerer, så her er det bare å glede seg til noen gloheite stunder.

Det er viktig å merke seg at dette ikke er en fullkommen julekalender, men kun en pakke med 12 håndplukkede leker fra kondomeriet sine egne eksperter. Hvert produkt er valgt slik at det passer utmerket uansett om den kjøpes til single eller par uansett legning. Det eneste som er litt kjedelig er at produktene kommer i sine løse innpakninger – ikke i en stilig gaveeske slik som bildet illustrerer. 

Du må derfor selv pakke det om dersom du ønsker at det skal være en del av julekalenderen, eller bare en hyggelig overraskelse for dere sammen frem til jul. Det som skiller denne fra en del av de andre alternativene på listen vår er at denne bare inneholder leker. Den er derfor et utmerket valg for dere som vil komme i gang med leketøy, men ikke vet helt hvor dere skal starte.

Mange foretrekker å lage en kalender til partneren sin på egenhånd og derfor har vi valgt å inkludere denne på listen vår. Her får du et nøye planlagt utvalg leker som er plukket av Kondomeriet sine egne eksperter. 

4. Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2023

Mest for pengene

Fordeler
 • 24 spennende luker
 • Perfekt for par og single
 • Har alt nødvendig tilbehør
 • Mye verdi for pengene
Ulemper
 • Litt kostbar

Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2023

Nytelse.no sin egen julekalender inneholder 24 luksuriøse overraskelser til han, henne og par. Her får du et nøye planlagt utvalg pirrende sexleker som gjør adventstiden ekstra het. Hver dag vil dere få en ny opplevelse som kan utforskes sammen eller alene. Dette inkluderer blant annet en Womanizer – en av de mest solgte lekene i Norge. 

Det beste av alt er for deg som allerede har kjøpt en tidligere versjon av julekalenderen – for nytelse.no sine eksperter har nemlig plukket 24 helt nye produkter! Du kan derfor utvide lekeskuffen din med en rekke nye, spennende muligheter som gjør det het frem til jul. Totalt får du rundt 5500,- verdt av leker i denne julekalenderen, noe vi anser som en utrolig god deal. 

Utvalget av leker i denne erotiske julekalenderen er valgt ut slik at den passer godt uansett tidligere erfaring. Dette gjør den godt egnet for par som ønsker å utforske hverandre frem mot jul, eller for deg som bare vil skape noen ekstra hete øyeblikk på egenhånd. Totalt er det inkludert 24 spennende poser som inneholder 12 leker, mye pirrende tilbehør for lett bondage og erotisk tilbehør. 

Luksus Erotisk Julekalender fra Nytelse.no er den perfekte julekalenderen for deg som vil ha litt ekstra spenning frem mot jul. Her får du flere populære bestselgere uten at vi skal røpe for mye om innholdet. Det eneste du trenger vite er – hver luke vil definitivt sette fart på soverommet frem til jul, så løp å kjøp mens den fortsatt er tilgjengelig. 

5. Erotisk Julekalender 2023 fra Amor

Årets største sett

Erotisk Julekalender 2023 fra Amor

kr 1 490,- kr 6 000,-
Annonse
Expired
Fordeler
 • Utmerket for par
 • Mye verdi for pengene
 • Batterier inkludert
 • Mange leker
Ulemper
 • Vanskelig å holde seg til én luke om dagen

Erotisk Julekalender 2023 fra Amor

Fjorårets kalender fra Amor ble revet bort fra hyllene lenge før advent og nå har de gjort det igjen. I år har de tatt den tidligere suksessen opp et hakk og resultatet er en julekalender fullspekket med erotisk nytelse og pirrende spenning. Dette er uten tvil den perfekte gave til deg selv eller kjæresten som vil sikre het julestemning. 

Det som skiller denne fra en del av de andre konkurrentene er at den inneholder flere kjente merkevarer. Her vil du blant annet få overraskelser fra We-Vibe, Svakom, ROMP og en rekke andre bestselgere i Norge. Hvert produkt er nøye testet og plukket ut for å skape den perfekte opplevelsen for han, henne og par som vil leke sammen. 

En liten bonus med denne julekalenderen er at alle produkter som krever batteri har dette inkludert. For deg og din partner betyr dette at dere kan åpne de pirrende boksene og finne alt dere trenger rett ut av boksen. De påstår at julen er tiden for å komme nærmere hverandre, og dette er definitivt en julekalender som sikrer at man kommer (!) i julestemning. 

Amor sin julekalender har lenge vært en bestselger og den har fått utmerkede tilbakemeldinger. Her vil du finne en rekke produkter plukket fra deres bestselgere i nettbutikken, noe som inkluderer vibratorer, bondage leketøy, kremer og oljer og en parvibrator for å nevne noen av godbitene som skjuler seg bak de 24 lukene. 

Kjøpeguide: Sexleketøy for nybegynnere

For mange vil en erotisk julekalender være en introduksjon til noe nytt og pirrende, men da er det viktig at man vet hvordan man skal håndtere ulike sexleketøy. Vi har derfor laget en liten kjøpeguide for deg som ønsker å vite mer om trygg lek med voksen leker. Her vil du finne gode tips og anbefalinger for rengjøring, utforskning og trygg parlek. 

Før vi går videre er det viktig å huske at alle produktene vi har omtalt i denne guiden er like godt egnet for par og single. Hver erotiske julekalender er satt sammen slik at det er leker du kan prøve selv, sammen med partner eller ektefelle uansett seksuell legning. Imidlertid er det viktig å ta høyde for personlige preferanser, så dersom du er i tvil – kan du sjekke innholdet av kalenderen før du velger. Du vil finne en liste over hva hver kalender inneholder på siden til nettbutikkene.

Trygge sexleketøy

Skal dere utforske den store jungelen av sexleketøy for første gang er det viktig at man begynner på en sted hvor begge er trygge. Det finnes utallige leker der ute for diverse erfaringsnivåer, fetisher og annet som gjør at man fort kan gå seg vill. Her er det viktig å huske at begge skal nyte opplevelsen, og nettopp derfor kan det være lurt å starte med en erotisk julekalender.

Disse er satt sammen av erfarne forhandlere slik at de er tilpasset nybegynnere og erfarne bruke. Du vil riktignok finne noen produkter for lett bondage i de fleste av dem, men dette er helt ufarlige nybegynner produkter som kan være pirrende å prøve sammen lekene dere finner.

Når det kommer til å velge trygge sexleketøy, så vil vi alltid anbefale at dere primært utforsker de store produsentene. De fleste produktene kommer riktignok fra de samme fabrikkene i Kina, men kvalitet og renslighet er bedre sikret hos de kjente merkevarene. I valget av erotisk julekalender vil ikke dette være noen utfordring, men om du vil kjøpe noe mer ved siden av kan det være greit å ha dette i tankene. 

Hvordan har vi vurdert de forskjellige kalenderne?

Hver gang vi skal skrive en samletest er det viktig for oss å få frem de beste produktene til leserne våre. Vi går derfor grundig til verks hver gang vi studerer et nytt emne. Dette var spesielt viktig når vi skulle finne frem til de beste erotiske julekalenderne, da hver av dem inneholder 24 forskjellige produkter. For å komme frem til våre favoritter har vi derfor måtte sammenligne innholdet i hver av dem, samt hvordan de fremstår som helhet. 

Et godt utgangspunkt for dette var å bruke anmeldelser av de ulike produktene og se hvordan de har blitt mottatt tidligere. På denne måten kunne vi lett se om dette var produkter som var anbefalt for nybegynnere eller helst burde brukes av mer erfarne lekere. Alle fem kandidater i denne testen har valgt et godt utvalg produkter til sine kalendere, noe som gjorde det enkelt å si seg godt fornøyd. 

Deretter var det naturligvis viktig å se på hvordan de kommer pakket inn, noe som påvirker det helhetlige inntrykket av produktet. Her var det Luksus erotisk julekalender fra Kondomeriet som gjorde det best. Alle produktene kommer i et elegant design, pakket inn i praktiske nummererte poser. Dette ga et bedre inntrykk av renslighet, noe som er svært viktig når man skal håndtere intim leker på denne måten. 

Les mer: De 5 beste hårfjerningsproduktene

Hva får man i en erotisk julekalender?

Innholdet i hver kalender er naturligvis ulikt, men det er også noen likheter som gjør det enkelt å sammenligne dem. Alle inneholder rundt 12 forskjellige leker (dildoer, vibratorer, etc) og et supplerende utvalg tilbehør for å få fart på leken. Det er selvfølgelig lekene som er det mest spennende, men du vil også finne en del nyttig tilbehør i noen av lukene. 

Dette inkluderer blant annet ulike massasje olje, glidemiddel og erotisk tilbehør som er relevant for de lekende du har mottatt. På denne måten vil du få alt du trenger for en het økt uten at du må kjøpe noe supplerende. Det eneste som kan være greit å kjøpe ved siden av er rengjøringsmiddel til sexleker av silikon for å sikre god hygiene. 

Noen leker som er inkludert i de mer eksklusive julekalenderne vil ha behov for batterier, men dette vil som regel være inkludert i esken. Du skal ikke trenge å kjøpe noe ekstern for å nyte innholdet i julekalenderen din som utgangspunkt.

NB: Unntaket er dersom du har påviste allergier som gjør det nødvendig med et bestemt glidemiddel (eksempelvis vannbasert). Da kan det være lurt å kjøpe dette ved siden av, eller se på innholdslisten til din erotiske julekalender for å se hvilke alternativer som er inkludert. 

Hvem er erotiske julekalendere egnet for?

Mange vil nok kjøpe en erotisk julekalender for å nyte sammen partneren sin, men du kan også kjøpe de til single. Utvalget leker byr på god variasjon og vil fungere like godt uansett om dere skal prøve de ut sammen eller om du leker best alene. Hver julekalender inneholder en variasjon av leker for ham, henne og par. Dette gjelder også for par uavhengige av legning som ønsker å piffe opp sexlivet sitt litt før jul. 

Tidligere var det gjerne et dårlig utvalg i erotiske julekalendere, men kvaliteten har økt betraktelig de siste årene. Dette har ført til at mange av dem er et utmerket alternativ for dere som vil komme i gang med litt het lek på soverommet, men ikke helt vet hvor dere skal starte. Ved å velge en erotisk julekalender kan dere få tilgang til en rekke ulike leker, men også ha tiden til å prøve dere litt frem på egenhånd. Dere får tross alt bare én leke om dagen, så det er godt med tid til å finne ut hva dere ønsker dere mer av under treet før jul. 

Rengjøring av sexleker

Leker for voksne kan være fantastisk, men det er viktig at dere har gode rutiner for renhold underveis. Vi har derfor sett nærmere på hvordan dere kan vedlikeholde de nye lekene dere får i dere erotiske julekalender. Dette vil sørge for at de holder lenger, men også at dere forebygger irritasjon, infeksjon og annet ved bruk av lekene deres.

Selv om alle nye leker som kommer ut av en julekalender skal være rene, så anbefaler vi at dere rengjør dem effektivt før de skal brukes. Dette vil forhindre at man får plager i etterkant og bør derfor alltid være en tommelfingerregel. 

Slik rengjør du sexleker effektivt

Det trenger ikke ta mer enn fem minutter å rengjøre lekene deres, men det er viktig at det gjøres grundig. Dette er tross alt noe man bruker intimt, og da er det viktig med god hygiene for at alle parter skal ha en god opplevelse. Du trenger ikke annet enn vann, såpe og en svamp/klut, men du kan velge å gå til innkjøp av sexleketøyrens dersom du ønsker å gå litt grundigere til verks. 

Grunnen til at renhold er viktig skyldes muligheten for at det kan oppstå bakterier etter bruk Dersom man bruker et leketøy gjentatte ganger uten rengjøring kan man derfor få intim plager som kan sette en bråstopp for leken. God rengjøring vil derfor sikre et sunt underliv og bedre opplevelse underveis. 

 1. Du kommer langt med litt vann og bør rengjøre alle lekene under rennende vann. Husk at vannet skal være varmt for å effektivt løse opp det som måtte ligge på overflaten. Før du begynner rengjøringen bør du forsikre deg om at ingen deler av leken IKKE tåler vann. 
 2. Mens du skyller av sexleketøyet bør du benytte en svamp eller klut til å effektivt rengjøre det. Her kan du gjerne bruke litt såpe eller rens for å vaske det skikkelig. 
 3. Til slutt bør du tørke av lekene bør de pakkes bort for kvelden. Vi anbefaler at du unngår å legge bort våte leker da dette kan medføre at det legger seg skolding og bakterier i vannet. 

Ofte stilte spørsmål

Hvilken kalender er best i test?

Vår test kåret Luksus Erotisk Julekalender fra Kondomeriet som det beste valget. Her får du et mangfold av leker perfekt for han, henne og par.

Hva får man i en erotisk julekalender?

De fleste kalenderne inneholder en blanding av leker, tilbehør og oljer/glidemiddel. 

Hvor gammel må man være for å kjøpe en erotisk julekalender?

En erotisk kalender teller som et sexleketøy og er derfor omfattet av aldersgrense på 18 år.
Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo