Massasjestol: Test av de 9 beste på markedet (2023)

Vi har testet de 10 beste massasjestolene på markedet i 2023 og sammenlignet dem nøye, slik at du enkelt kan velge den modellen som passer for deg. Dersom en ny stol står høyt på ønskelisten i år, så les videre og sjekk ut vår store massasjestol-test.
massasjestol test

Stor sammenligning og massasjestol test

Før vi kjører på med massasjestol-testen vår, så vil vi snakke litt om hvordan du velger rett modell for dine behov. Det er viktig å velge en modell som matcher budsjettet ditt, samtidig som den har alle de egenskapene og funksjonene som du trenger.

Tenk over følgende når du skal velge den beste massasjestolen for deg:

 • Størrelse: Stoler kommer i forskjellige størrelser, og den må passe inn i rommet ditt. 
 • Massasjemoduser: Tenk over hvilken type massasje du vil ha og hvor mange programmer du trenger. 
 • Materialer og komfort: Se etter stoler som har god støtte og varme.
 • Tilleggsfunksjoner: Se etter ekstra funksjoner som fotmassasje og musikk.

Best i test massasjestol for 2023

Mazzetti Pro

kr 34 990,- 39,990
Annonse
Mazzetti Pro er utstyrt med 80 massasjeputer og 24 massasjekuler, som tilbyr en dyp og omfattende massasje. Den har også SL-spor som sørger for at massasjen strekker seg fra nakken til underkroppen, og gir en fullstendig kroppsmassasje.
Fordeler
 • Testvinner
 • Ekstern fjernkontroll
 • Bluetooth-høyttalere
Ulemper
 • Litt kostbar

Grunner til å Investere i en Massasjestol

Det er mange grunner til å investere i en massasjestol, men la oss fokusere på noen av de mest overbevisende.

1. Fremmer helse og velvære

For det første har massasjestoler en rekke helsefordeler. De er utformet for å lindre stress og spenning, redusere smerter og stivhet, forbedre blodsirkulasjonen, og øke avslapning og søvnkvalitet. Ifølge Mayo Clinic kan regelmessige massasjer til og med bidra til å redusere angst, forbedre immunfunksjonen og forbedre fordøyelsen.

2. Spar tid og penger

I en travel verden hvor tid er en luksus, er en massasjestol en absolutt velsignelse. I stedet for å bestille en massasje time og kjøre til et spa, kan du nyte de samme fordelene hjemme, når som helst du ønsker. Dette sparer deg for både tid og penger over tid. Og la oss være ærlige, hvem ville ikke ha en massør tilgjengelig 24/7?

3. Skreddersydd opplevelse

En annen fordel med massasjestoler er at de tilbyr en personlig opplevelse. De fleste modeller kommer med flere forhåndsinnstilte programmer og manuelle innstillinger, slik at du kan tilpasse massasjen etter dine spesifikke behov og preferanser. Foretrekker du en mild, beroligende massasje før sengetid? Eller kanskje du trenger en dyp, intens massasje etter en lang dag på jobb? Uansett dine preferanser, kan massasjestolen levere det.

Med alt dette i bakhodet er det tydelig at en massasjestol er en verdifull investering. Den bringer helsefordeler, sparer deg for tid og penger, og gir en skreddersydd opplevelse. Så hvorfor vente? Ta steget og la massasjestolen forvandle hjemmet ditt til ditt personlige spa!

back to menu ↑

Hvordan virker en massasjestol?

Massasjestoler er temmelig avanserte apparater. De benytter en mengde ulike mekanismer og teknologier for å kunne tilby deg den mest effektive og avslappende massasjen.

La oss ta en nærmere titt på noen av de mest vanlige funksjonene:

1. Lufttrykk

Lufttrykkfunksjonen jobber med luftputer som fyller og tømmer seg i takt, noe som skaper en komprimeringseffekt mot musklene dine. Denne teknikken kan bidra til å løsne stramme muskler, stimulere blodsirkulasjonen, og fremkalle en dypere følelse av velvære.

2. Vibrasjon

En del massasjestoler er utrustet med innebygde vibrasjonsmotorer som aktiverer muskler og vev med forskjellige frekvenser og intensiteter. Disse vibrasjonene kan bidra til stressreduksjon, lindre muskelverk, og generelt fremme avslapning.

3. Ruller

En rekke massasjestoler utnytter ruller som beveger seg opp og ned langs ryggen din, og skaper en effekt som etterligner en profesjonell massørs hender. Rullene varierer i størrelse, form og hastighet, og kan til og med rotere eller svinge for en mer omfattende massasjeopplevelse.

4. Varme

En annen ettertraktet funksjon er varme. Varmeelementer i stolen kan varme opp ulike deler av kroppen din, noe som kan lindre muskelstivhet, redusere betennelse, og stimulere helbredelse.

5. Infrarød teknologi

Visse massasjestoler benytter infrarøde stråler for å oppnå en dypere varmeeffekt. Disse strålene kan bidra til å stimulere cellene dine, fremme stoffskiftet, detoxe kroppen, og styrke immunforsvaret.

6. Magnetisk terapi

Magnetisk terapi anvender magneter til å påvirke kroppens elektromagnetiske felt. Dette kan bidra til å balansere nervesystemet, hormonsystemet og energisystemet, og skaper en harmoniserende effekt på kroppen.

7. Akupressur

Noen massasjestoler byr også på akupressurfunksjoner, der de retter seg mot spesifikke trykkpunkter på kroppen. Dette kan bidra til å frigjøre blokkert energi, lindre smerte, og gjenopprette kroppens balanse.

Med et så stort spekter av teknikker og metoder kan en massasjestol tilby en individuelt tilpasset massasjeopplevelse som tilfredsstiller dine spesifikke behov og preferanser. Det er nærmest som å ha din egen personlige massasjeterapeut hjemme i stuen!

Massasjestol Test

back to menu ↑

9 Beste massasjestoler på markedet

I de neste avsnittene har vi sett nærmere på de produktene som gjorde det best i testen vår.

back to menu ↑

Mazzetti Pro Massasjestol

Mazzetti Pro

kr 34 990,- 39 990
Annonse
Mazzetti Pro er utstyrt med 80 massasjeputer og 24 massasjekuler, som tilbyr en dyp og omfattende massasje. Den har også SL-spor som sørger for at massasjen strekker seg fra nakken til underkroppen, og gir en fullstendig kroppsmassasje.

Du får hele 5 års garanti med levering innen 2 – 4 virkedager
Fordeler
 • Testvinner
 • Ekstern fjernkontroll
 • Bluetooth-høyttalere
Ulemper
 • Litt kostbar

Mazzetti Pro: Best i test massasjestol

Hovedfunksjoner:

 • Fås i sort og hvitt
 • 24 programmer
 • 80 massasjeputer
 • Oppvarming: 40°C-50°C

Mazetti Pro er vinneren av våre store test av massasjestoler. Dette er en komfortabel og solid massasjestol som har flere programmer og funksjoner. Den har 24 programmer, opptil 80 massasjeputer og justerbar oppvarming mellom 40°C-50°C. Hele 20 massasjekuler er fordelt i stolen for  å sikre at all muskulaturen får rett behandling.

Føttene blir løftet på nivå med hjertet ditt for å redusere tyngdekraften på ryggen din, takket være nullgravitasjonsmodus. Resultatet er mindre ubehag og smerter i ryggen. 4D massasjestolruller sørger for at du får en omfattende behandling. Kombinert med full body scan for å tilpasse massasjestolen etter kroppen din, så får du den ultimate massasjen.

Ikke minst, så kan du koble smarttelefonen din til det integrerte Bluetooth-lydsystemet. Du kan nyte en god massasje mens du lytter til lydbok eller musikk. Selve designet på Mazetti Pro er dessuten veldig flott. Det er lett å finne et godt sted i stua til massasjestolen. Den kan stå ganske tett inntil veggen, takket være sokkelen som sklir frem når du lener deg tilbake i stolen.

Denne stolen gir deg en spa-lignende opplevelse hjemme, hjelper til med å forbedre helse og velvære, og har funksjoner som 4D-massasje og musikktilkobling for å forbedre opplevelsen.

back to menu ↑

Ogawa Smart Vogue Massasjestol

Beste massasjestol i testen for varmeterapi

Ogawa Smart Vogue

kr 29 995,-
Annonse
Fordeler
 • Praktisk størrelse
 • Varme i nedre rygg
 • Bluetooth-høyttalere
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • Timerfunksjon
 • S + L Track System
 • Fotmassasje
 • Varmeterapi

Ogawa Smart Vogue er et godt alternativ til dem som ønsker en kompakt og komfortabel massasjestol. Dette er testens beste stol for deg som vil ha varmeterapi, uten at det koster skjorta. Stolen fokuserer spesielt på rygg og hofter, samtidig som den også har innebygget fotmassasje.

Timers-funksjonen lar deg bestemme hvor lenge massasjen skal vare. S + L Track System sikrer at du får behandling fra nakken til nedre rygg, uten å måtte justere stolen. En mikrocomputer styrer de ulike behandlingene og kan kombinere forskjellige metoder, for eksempel tapping, elting, svensk massasje og mer.

Massasjestolen scorer også høyt på testen på grunn av alle de smarte funksjonene som tre forskjellige nivåer av Zero Gravity, høyttalere med Bluetooth og mulighet for å plassere stolen nær veggen. Ogawa Smart Vogue har både luftputer og fotruller til å lindre muskelspenninger.

back to menu ↑

Kostaro II Massasjestol

God verdi for pengene dine

Kostaro II

kr 32 388,-
Sendes innen 1 – 3 virkedager
Fordeler
 • Praktisk størrelse
 • Varme i nedre rygg
 • Bluetooth-høyttalere
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • Fås i grå og sort
 • 28 behandlingsputer
 • L Track System
 • 6 automatiske programmer

Dersom du ser etter en massasjestol som gir deg god verdi for pengene, så kan Kostaro II være et godt valg. Akkurat som de andre massasjestolene i testen, så fås den med praktiske funksjoner som Zero Gravity. Selve stolen fås i grå og sort, og den kan plasseres ganske tett på veggen. Designet er moderne og stilrent.

Kostaro II har et langt L Track System som gjør at den kan massere fra nakken og helt ned til lårene dine. Den har 6 automatiske programmer i varierende lengder, samt opptil 5 manuelle programmer for deg som ønsker å tilpasse behandlingen etter egne ønsker. Dermed har du et stort utvalg av programmer og behandlingsmuligheter.

Massasjeputene er plassert slik at hele kroppen din får en deilig massasje fra nakke til føtter. De harde, store massasjekulene er derimot plassert ved rygg og sete, slik at de treffer akkurat der de bør treffe for både avspenning og avslapning.

Fordeler:

 • Langt L-spor
 • Mange programmer
 • Zero Gravity
back to menu ↑

MA-6910 Massasjestol

En av testens beste massasjestoler på budsjett

MA-6910

kr 32 900,-
Annonse
Fordeler
 • Varme i sete og rygg
 • Gyngestolfunksjon
 • Zero Gravity
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • Bluetooth-høyttalere
 • 6 hastighetsvalg
 • Flere massasjeteknikker
 • L-form massasje

MA-6910 scorer høyt på vår store test av massasjestoler, takket være en optimal balanse mellom pris og kvalitet. Den har et moderne design og mange praktiske funksjoner som varme i sete og rygg. En praktisk fjernkontroll med LCD-fargedisplay følger med.

Stolen har en L-form som følger ryggraden din, og du kan velge mellom flere forskjellige massasjeteknikker som knaing, tapping og rulling. Stolen fås med 6 forhåndsprogrammerte programmer, i tillegg til at du har 6 hastighetsvalg. Det er dessuten mulig å velge mellom tre ulike breddejusteringer for massasjeelementene.

MA-6910 har Bluetooth-høyttalere for at du skal kunne koble den til telefonen din. Deretter er det bare å la favorittmusikken din strømme ut i rommet, mens du nyter en deilig massasje. Sist, men ikke minst, så har massasjestolen Zero Gravity-funksjon som øker både avslapning og velvære.

back to menu ↑

Sonai Zero Gravity Massasjestol

Populær og slitesterk

Sonai Zero Gravity

kr 32 900,-
Annonse
Fordeler
 • Dobbelt L-spor
 • Flere massasjeteknikker
 • Fotmassasje
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • Nakke- og hodemassasje
 • 6 forhåndsinnstilte programmer
 • 12 behandlingsputer
 • 6 massasjekuler

Sonai Zero Gravity tåler hyppig bruk, noe som gjør dette til en av de beste massasjestolene i testen for bedrifter. Dette er en populær massasjestol som imponerer med høy kvalitet og stilrent design. Det gjør at den scorer høyt på vår store massasjestol-test, og du bør absolutt ta en nærmere titt på denne stolen.

Du kan få full kroppsmassasje fra fotsåler til nakke. Det doble L-sporet sørger for at du får en grundig massasje fra nakke og rygg til rumpe og lår. Dersom du vil slappe av med god musikk eller en lydbok, så er det bare å koble til smarttelefonen din og bruke Bluetooth-høyttalerne. Du bør imidlertid lene stolen bakover eller aktivere Zero Gravity før du tester ut setemassasjen.

Sonai Zero Gravity fås med seks forhåndsinnstilte massasjeprogrammer, samt deilig varme som øker din velvære. Massasjeteknikkene inkluderer Shiatsu, tapping og knaing. Du får også flere muligheter til å tilpasse massasjen, for eksempel til et spesifikt sted på ryggen. Sist, men ikke minst, så kan du plassere den nær veggen for å spare plass i rommet.

back to menu ↑

Eisenhower Massasjestol

Massasjestol med eget musikk- og massasjeprogram

Eisenhower

kr 28 495,-
Annonse
Fordeler
 • One-touch program
 • Flere massasjeteknikker
 • Helkroppsmassasje
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • Musikk- og massasjeprogram
 • 24 behandlingsputer
 • L-spor
 • 5 automatiske programmer

Eisenhower er en brukervennlig  massasjestol som kommer med et eget musikk- og massasjeprogram. Dette er en artig funksjon som gjør at vi ønsker å nevne den i vår sammenligning av de beste massasjestolene på markedet. Denne funksjonen tilpasser massasjeteknikken etter ulike typer musikk. 

Den har selvfølgelig også mange andre egenskaper som gjør at den er verdt å ta en nærmere titt på. For eksempel, du kan velge mellom ulike massasjetyper og 5 automatiske programmer. I tillegg har Eisenhower massasjestol hele 9  manuelle programmer. One-touch programmene er likevel utrolig lett å bruke. 

Det er bare å aktivere behandlingen, så kan du nyte massasjen uten å måtte tenke noe mer på innstillinger. Massasjestolen har L-spor, samt 24 behandlingsputer som masserer hele kroppen. Akkurat som mange av de andre massasjestolene i testen, så fås Eisenhower med Zero Gravity.

back to menu ↑

Witt Premium Smart 3D Massasjestol

Den beste luksuriøse massasjestol i testen vår

Witt Premium Smart 3D

kr 37 995,-
Annonse
Fordeler
 • Mange behandlingsmetoder
 • Svært høy kvalitet
 • Automatisk Body Scan
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • 60 massasjeputer
 • Bluetooth-høyttalere
 • Varmefunksjon: 40 – 50°C
 • 8 automatiske programmer

Witt Premium Smart 3D er en av de beste massasjestolene på markedet. Dette er en luksuriøs massasjestol av høy kvalitet. Den har 60 luftputer, noe som konkurrentene ikke klarer å matche. Dermed får du skikkelig god massasje over hele kroppen.

Ikke minst, så sørger den automatiske Body Scan-funksjonen for at du får en behandling tilpasset din høyde, vekt og kroppsfasong. Du kan velge mellom mange forskjellige forhåndsinnstilte programmer for å finne den du liker best, enten du vil ha en hard eller myk massasje.

Witt Premium Smart 3D har både S- og L-form som sørger for at du har en avslappende posisjon, samtidig som ryggraden holdes der den skal under behandlingen. Den innebygde varmefunksjonen gjør at du slapper enda bedre av og virker lindrende for ømme muskler.

back to menu ↑

OGAWA Smart Jazz Massasjestol

Blant de billigste og beste massasjestolene i testen

OGAWA Smart Jazz

kr 23 995,-
Annonse
Fordeler
 • Best på budsjett
 • Fås i flere farger
 • God kvalitet
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • Varmeterapi
 • Bluetooth-høyttalere
 • 5 massasjeteknikker
 • 7 automatiske programmer

OGAWA Smart Jazz er testens beste massasjestol på budsjett. Denne massasjestolen har mange praktiske funksjoner, samt en meget god pris. Du har 5 forskjellige massasjeteknikker å velge mellom, slik at du kan finne den som passer best for deg. For eksempel, frister det med Thaimassasje eller restitusjonsmassasje? Det finnes dessuten et program for deg som vil sove bedre om natten.

Selv om OGAWA Smart Jazz er en billig massasjestol, så er den likevel av god kvalitet. Stolen er slitesterk nok til at du kan nyte godt av den i mange år fremover. Den har i tillegg en praktisk Zero Gravity-funksjon som gjør at du kan lene deg tilbake og slappe skikkelig av mens stolen masserer kroppen din.

Det fine med OGAWA Smart Jazz er at den ikke tar opp mye plass. Takket være et stort fargeutvalg, så kan du enkelt finne en variant som matcher resten av interiøret ditt. En annen praktisk funksjon er den innebygde Bluetooth-høyttaleren som gjør det mulig å høre på favorittmusikken din mens du slapper av i massasjestolen.

back to menu ↑

Marvyn inSPORTline Massasjestol

Marvyn inSPORTline

kr 31 007,-
Annonse
Fordeler
 • Opptil 40°C-50°C varme
 • Slitesterk syntetisk lær
 • Fjernkontroll
Ulemper
 • Negative

Hovedfunksjoner:

 • 28 massasjeputer
 • Lager lite lyd
 • 5 ulike massasjemoduser
 • Zero Gravity-funksjon

Marvyn inSPORTline er en meget bra massasjestol som passer for de fleste. Den har et stort antall luftputer, 28 for å være nøyaktig. Du får skikkelig god massasje over hele kroppen. Du kan velge mellom helkroppsmassasje eller du kan velge å fokusere på de områdene som trenger det mest.

Marvyn inSPORTline har fem ulike massasjemoduser, slik at du kan variere behandlingen. Du kan også skreddersy massasjen etter din smak og lagre opptil tre programmer som du har satt sammen selv. Den innebygde Zero Gravity-funksjonen sørger for at du får den optimale posisjonen for å lindre stress eller andre muskelsmerter.

En annen stor fordel med Marvyn inSPORTline er at den er lager lite lyd, selv om du setter den til høyeste hastighet. Marvyn inSPORTline et godt valg hvis du vil ha en komfortabel og effektiv massasje samtidig som du slapper av til musikk eller en god lydbok via de innebygde høyttalerne.

Les også: Vi har testet de beste massasjepistolene!

back to menu ↑

Kort oppsummert: markedets beste massasjestol i 2023

Det finnes mange fantastiske produkter på markedet for deg som vil ha ny massasjestol. Du kan velge mellom forskjellige modeller i ulike prisklasser, og hver av dem kan skryte på seg funksjoner og egenskaper av høy kvalitet. Nå gjelder det bare å velge den beste massasjestolen fra testen vår som passer for nettopp dine behov.

back to menu ↑

Viktig å Vurdere Når skal Kjøpe en Massasjestol

Det kan være en utfordring å velge den perfekte massasjestolen, gitt det brede utvalget av stiler, funksjoner og prisklasser. Her er noen aspekter du bør vurdere for å ta den beste avgjørelsen:

1. Størrelse

Størrelsen på massasjestolen er sentral, både når det gjelder komfort og plassering i hjemmet ditt. Sørg for at stolen er riktig størrelse for kroppen din for å sikre best mulig effekt og komfort. Justerbarheten til stolen i forhold til høyde, bredde og vinkel er også viktige faktorer å vurdere.

2. Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, tilbyr forskjellige massasjestoler forskjellige alternativer. Noen av funksjonene du kan vurdere inkluderer:

 • Antall Massasjeputer og -kuler: Disse elementene gir trykk og bevegelse mot musklene dine. Jo flere puter og kuler stolen har, desto mer variert og intens kan massasjen være.
 • Massasjespor: Sporet som massasjekulene følger langs ryggen din kan ha forskjellige former, som S-formet (som følger kurven av ryggraden din), L-formet (som strekker seg ned til setet ditt), eller SL-formet (som kombinerer begge).
 • Forhåndsinnstilte og manuelle programmer: Flere massasjestoler har forhåndsinnstilte massasjealternativer, som shiatsu, kneading, tapping, rolling, eller en kombinasjon av disse. Andre stoler lar deg manuelt justere hastighet, intensitet, varighet og område for massasjen.
 • Teknologiske Tilleggsfunksjoner: Enkelte massasjestoler tilbyr avanserte funksjoner, som Zero Gravity Funksjonen (hvor stolen vippes tilbake for å redusere trykket på ryggen og øke blodsirkulasjonen), 4D-massasje (som beveger massasjekulene i fire retninger for en mer realistisk og dynamisk massasje), og muligheten for app-tilkobling eller Bluetooth (som lar deg styre stolen fra en smarttelefon eller koble til musikk).

3. Pris

Massasjestoler kan variere i pris fra noen få tusen til flere titalls tusen kroner. Prisen vil vanligvis avhenge av størrelsen på stolen, kvaliteten på materialene, og antall og type funksjoner den tilbyr. Sørg for at du har et klart budsjett i tankene og sammenlign priser og funksjoner for å få mest mulig for pengene dine. Husk også å sjekke garantibetingelser og tilgjengelig kundeservice for stolen du velger.

Når du vurderer disse aspektene, er det viktig å tenke på dine personlige behov og preferanser. Hvilken type massasje foretrekker du? Hvor ofte planlegger du å bruke den?

Hvordan Bruke og Vedlikeholde en Massasjestol

Bruk av Massasjestolen

 1. Les Bruksanvisningen: Før du tar stolen i bruk for første gang, er det viktig at du leser bruksanvisningen nøye. Dette vil gi deg en klar forståelse av hvordan stolen fungerer og sikre at du får mest mulig ut av funksjonene.
 2. Juster Komfortabelt: Når du først setter deg i stolen, juster den slik at du sitter komfortabelt. De fleste massasjestoler har en rekke tilpasningsmuligheter, så ta deg tid til å finne den perfekte posisjonen for deg.
 3. Velg Riktig Program: Basert på dine behov, velg det programmet eller innstillingen som passer deg best. Dette kan variere fra avslappende til mer intens massasje, avhengig av modellen.
 4. Unngå Overbruk: Selv om det kan være fristende å bruke massasjestolen din så ofte som mulig, er det viktig å huske at for mye kan være slitsomt for kroppen. Anbefalt brukstid er vanligvis mellom 15 og 30 minutter per dag.
 5. Hydrering er Viktig: Sørg for å drikke nok vann før og etter massasjen. Dette hjelper kroppen med å fjerne avfallsstoffer som kan bli løsnet under massasjen.

Vedlikehold av Massasjestolen

 1. Rengjøring: Det er viktig å holde massasjestolen ren for å forlenge dens levetid. Bruk en myk klut eller en støvsuger for å fjerne støv og smuss fra overflaten.
 2. Unngå Sterke Kjemikalier: Unngå bruk av sterke kjemikalier eller løsemidler når du rengjør stolen. Dette kan skade materialet og forårsake unødvendig slitasje.
 3. Beskytt mot Ekstreme Værforhold: Prøv å holde stolen borte fra direkte sollys og ekstreme temperaturer. Dette kan føre til bleking av fargen og slitasje på materialene.
 4. Kontakt Leverandøren ved Problemer: Hvis du møter på problemer med stolen, bør du kontakte leverandøren eller produsenten for hjelp. Unngå å prøve å reparere stolen selv, da dette kan forårsake mer skade og muligens gjøre garantien ugyldig.

Det er alltid viktig å ta vare på massasjestolen din, både for å sikre at den varer lenge og for å få mest mulig ut av massasjefunksjonene. Ved å følge disse enkle trinnene, kan du sørge for at massasjestolen din forblir i topp tilstand i mange år fremover.

back to menu ↑

Hva er forskjellen mellom en massasjestol og et massasjesete?

Når det gjelder funksjonalitet, er det også noen bemerkelsesverdige forskjeller. La oss dykke litt dypere inn i dette.

Funksjonalitet og Komfort

Massasjestoler kan ofte skilte med mer avanserte funksjoner enn massasjeseter. Vi snakker om ulike massasjemoduser, varmeinnstillinger og minneprogrammer som lagrer dine favorittinnstillinger. Ganske kult, ikke sant? Massasjestoler gir deg altså en helhetlig, skreddersydd opplevelse.

På den andre siden har massasjeseter også sine styrker. De tilbyr kanskje ikke det brede spekteret av funksjoner som en massasjestol gjør, men de er likevel i stand til å gi en solid massasje. De fokuserer ofte på kritiske områder som korsrygg og nakke, som kan være nok for mange mennesker.

Massasjeteknikker og Estetikk

Det er også en merkbar forskjell i de massasjeteknikkene som massasjestoler og massasjeseter kan tilby. Mens massasjestoler ofte tilbyr mer omfattende massasjeteknikker, som shiatsu, kneading, tapping, rolling, og til og med 3D- eller 4D-massasje, tilbyr massasjeseter ofte grunnleggende vibrasjons- eller shiatsu-massasje.

Og så er det estetikken. En massasjestol er et større møbel som vil ta opp mer plass i et rom, mens et massasjesete kan være mindre påtrengende og lettere å passe inn i hjemmet ditt.

Hva passer best for deg?

Så, hva skal du velge? Vel, det avhenger egentlig av dine individuelle behov, preferanser og budsjett. Spør deg selv: Hva slags massasje liker jeg? Hvor mye plass har jeg tilgjengelig? Hvor mye er jeg villig til å bruke? Svarene på disse spørsmålene vil hjelpe deg med å bestemme om en massasjestol eller et massasjesete er det beste valget for deg.

Husk at det ikke er noen «riktig» eller «gal» beslutning her. Begge har sine styrker og svakheter, og det viktigste er at du finner det alternativet som gir deg mest glede og avslapning. Fordi det er det massasje egentlig handler om, ikke sant?

Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo