Massasjestol: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har plukket ut de 5 beste massasjestolene på markedet i 2024 og sammenlignet dem nøye, slik at du enkelt kan velge den modellen som passer best for deg.
massasjestol test

Massasjestoler er blitt en viktig partner i en hverdag full av kjas og mas. Tidsklemma er ute etter deg, og alle skal rett og slett ha deg til å prestere på topp hver eneste dag. Dette kan bli slitsomt, og da er det absolutt behov for å kunne lene seg tilbake med litt massasje uten at du skal trenge å reise til et massasjestudio annenhver dag.

De tidligere generasjonene av massasjestoler var så som så, og nå i 2024 er massasjestolene virkelig noe du kan investere i uten at du skal føle at de ikke gir den effekten du er ute etter. Det er overhode ingen substitutt for en dyktig fagarbeider med mange års erfaring i å utføre massasje, men har du prøvd en nymotens massasjestol i det siste, er det heller ikke langt unna.

Beste massasjestol: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Mazzetti Advanced Comfort er vår testvinner av massasjestoler på markedet. Den gir en utrolig givende massasje med sine 80 massasjeputer og 20 programmer. Ta deg noen minutter til å virkelig slappe av og nyte tiden i din nye overlegne massasjestol.

Mazzetti Advanced Comfort massasjestol

kr 44 990,-
Annonse
Mazzetti Advanced Comfort er utstyrt med 80 massasjeputer og 20 programmer, som tilbyr en dyp og omfattende massasje.

Den har også SL-spor som sørger for at massasjen strekker seg fra nakken til underkroppen, og gir en fullstendig kroppsmassasje.
Fordeler
 • Testvinner
 • Dobbel massasjemekanisme
 • Bluetooth-høyttalere
 • Justerbar styrke og hastighet
Ulemper
 • Litt kostbar
 • Kompleksitet

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 

 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris

Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet.


Les mer her

Grunner til å investere i en massasjestol

Det er mange grunner til å investere i en massasjestol, men la oss fokusere på noen av de mest viktige grunnene til hvorfor du bør unne deg en.

1. Fremmer helse og velvære

For det første har massasjestoler en rekke helsefordeler. De er utformet for å lindre stress og spenning, redusere smerter og stivhet, forbedre blodsirkulasjonen, og øke avslapning og søvnkvalitet. Ifølge Mayo Clinic kan regelmessige massasjer til og med bidra til å redusere angst, forbedre immunfunksjonen og forbedre fordøyelsen.

2. Spar tid og penger

I en travel verden hvor tid er en luksus, er en massasjestol en absolutt velsignelse. I stedet for å bestille en time for massasje eller og kjøre til et spa, kan du nyte de samme fordelene hjemme, når som helst du ønsker. Dette sparer deg for både tid og penger over tid. Og la oss være ærlige, hvem ville ikke ha en personlig massør tilgjengelig 24/7?

3. Skreddersydd opplevelse

En annen fordel med massasjestoler er at de tilbyr en personlig opplevelse. De fleste modeller kommer med flere forhåndsinnstilte programmer og manuelle innstillinger, slik at du kan tilpasse massasjen etter dine spesifikke behov og preferanser. Foretrekker du en mild, beroligende massasje før sengetid? Eller kanskje du trenger en dyp, intens massasje etter en lang dag på jobb? Uansett dine preferanser, kan massasjestolen levere det.

Med alt dette i bakhodet er det tydelig at en massasjestol er en verdifull investering. Den bringer helsefordeler, sparer deg for tid og penger, og gir en skreddersydd opplevelse. Ta steget og la massasjestolen forvandle hjemmet ditt til ditt personlige spa!

Hvordan virker en massasjestol?

Massasjestoler er temmelig avanserte apparater. De benytter en mengde ulike mekanismer og teknologier for å kunne tilby deg den mest effektive og avslappende massasjen.

La oss ta en nærmere titt på noen av de mest vanlige funksjonene:

1. Lufttrykk

Lufttrykkfunksjonen jobber med luftputer som fyller og tømmer seg i takt, noe som skaper en komprimeringseffekt mot musklene dine. Denne teknikken kan bidra til å løsne stramme muskler, stimulere blodsirkulasjonen, og fremkalle en dypere følelse av velvære.

2. Vibrasjon

En del massasjestoler er utrustet med innebygde vibrasjonsmotorer som aktiverer muskler og vev med forskjellige frekvenser og intensiteter. Disse vibrasjonene kan bidra til stressreduksjon, lindre muskelverk, og generelt fremme avslapning.

3. Ruller

En rekke massasjestoler utnytter ruller som beveger seg opp og ned langs ryggen din, og skaper en effekt som etterligner en profesjonell massørs hender. Rullene varierer i størrelse, form og hastighet, og kan til og med rotere eller svinge for en mer omfattende massasjeopplevelse.

4. Varme

En annen ettertraktet funksjon er varme. Varmeelementer i stolen kan varme opp ulike deler av kroppen din, noe som kan lindre muskelstivhet, redusere betennelse, og stimulere helbredelse.

5. Infrarød teknologi

Visse massasjestoler benytter infrarøde stråler for å oppnå en dypere varmeeffekt. Disse strålene kan bidra til å stimulere cellene dine, fremme stoffskiftet, detoxe kroppen, og styrke immunforsvaret.

6. Magnetisk terapi

Magnetisk terapi anvender magneter til å påvirke kroppens elektromagnetiske felt. Dette kan bidra til å balansere nervesystemet, hormonsystemet og energisystemet, og skaper en harmoniserende effekt på kroppen.

7. Akupressur

Noen massasjestoler byr også på akupressurfunksjoner, der de retter seg mot spesifikke trykkpunkter på kroppen. Dette kan bidra til å frigjøre blokkert energi, lindre smerte, og gjenopprette kroppens balanse.

Med et så stort spekter av teknikker og metoder kan en massasjestol tilby en individuelt tilpasset massasjeopplevelse som tilfredsstiller dine spesifikke behov og preferanser. Det er nærmest som å ha din egen personlige massasjeterapeut hjemme i stuen!

Les også: Vi har testet de beste massasjepistolene!

Det finnes mange fantastiske produkter og funksjoner for en massasjestol på markedet for deg som vil ha et nytt møbel. Du kan velge mellom forskjellige modeller i ulike prisklasser, og hver av dem kan skryte på seg funksjoner og egenskaper av høy kvalitet. Nå gjelder det bare å velge den beste massasjestolen fra testen vår som passer for nettopp dine behov.

Her er noen toppmodeller som har utmerket seg i tester og anmeldelser:

Topp 5 beste massasjestoler på markedet i 2024

Mazzetti Advanced Comfort massasjestol

Mazzetti Advanced Comfort er testvinneren for den som ønsker det beste av det beste uten å tømme lommeboken. Det finnes stoler til over 100.000 kroner, men denne gjør susen, og vel så det.

Mazzetti Advanced Comfort massasjestol

kr 44 990,-
Annonse
Mazzetti Advanced Comfort er utstyrt med 80 massasjeputer og 20 programmer, som tilbyr en dyp og omfattende massasje.

Den har også SL-spor som sørger for at massasjen strekker seg fra nakken til underkroppen, og gir en fullstendig kroppsmassasje.
Fordeler
 • Testvinner
 • Dobbel massasjemekanisme
 • Bluetooth-høyttalere
 • Justerbar styrke og hastighet
Ulemper
 • Litt kostbar
 • Kompleksitet

Hovedfunksjoner for Mazzetti Advanced Comfort massasjestol:

 • Fås i sort og beige
 • 20 programmer
 • 80 massasjeputer
 • Health Detection System (HDS)

Mazetti Advanced Comfort er vinneren av våre store test av massasjestoler. Dette er en komfortabel og solid massasjestol som har flere programmer og funksjoner. Den har 20 programmer, opptil 80 massasjeputer og det berømte HDS systemet.

HDS systemet går utover tradisjonelle massasjestoler ved å sjekke tretthetsnivåer basert på puls, oksygennivåer i blodet og mikrosirkulasjon. Takket være en spesiell algoritme, velger stolen et individuelt tilpasset automatisk program som er skreddersydd for dine helsebehov. Dette gir ikke bare en overlegen massasjesbehandling, men også en helhetlig tilnærming til ditt velvære.

Mazzetti Advanced Comfort tar også lufttrykksmassasje til et nytt nivå med sine 40 strategisk plasserte massasjeputer. Disse putene er designet for å gi en omfattende behandling som dekker hele kroppen, fra overarmer og underarmer til skuldre, legger og føtter. Hver pute er nøye kalibrert for å gi optimal trykkfordeling, noe som resulterer i en forbedret sirkulasjon og effektiv muskelavslapning. Lufttrykksmassasjen kan også justeres i ulike styrkenivåer, slik at du kan tilpasse behandlinger etter dine preferanser.

Ikke minst, så kan du koble smarttelefonen din til det integrerte Bluetooth-lydsystemet. Du kan nyte en god massasje mens du lytter til lydbok eller musikk. Selve designet på Mazzetti Advanced Comfort er dessuten veldig moderne, slik at det passer godt inn i hjemmet. Den kan også stå ganske tett inntil veggen, takket være sokkelen som sklir frem når du lener deg tilbake i stolen.

Denne stolen gir deg en spa-lignende opplevelse hjemme, hjelper til med å forbedre helse og velvære, og har funksjoner som DepthTune 4D-massasje og musikktilkobling for å forbedre opplevelsen.

OGAWA Sonic-X massasjestol

Beste innovative massasjestol med berøringsskjerm.

OGAWA Sonic-X massasjestol

kr 39 995,-
Annonse
OGAWA Sonic-X er en effektiv massasjestol med en elegant skinnende overflate. Denne 2D massasjestolen er designet for å passe inn i de fleste hjem. Stolen har en luksuriøs design og er fullpakket med funksjonalitet.

Stolen er utstyrt med en S+L-skinne som gir en bred dekning langs ryggen og setet. Den har også funksjoner som enkelt kan betjenes ved hjelp av den innebygde smarte og intuitive berøringsskjermen. OGAWA Sonic-X har kroppsskanning, slik at massasjen kan tilpasses kroppen din.
Fordeler
 • Avansert 2D massasjeteknologi
 • Brukervennlig design
 • Flere massasjeprogrammer
Ulemper
 • Begrenset 3D-funksjonalitet

Hovedfunksjoner for OGAWA Sonic-X massasjestol:

 • Automatiske programmer
 • S + L Track System
 • Zero Gravity
 • Varmeterapi
 • Touch-skjerm

OGAWA Sonic-X er et godt alternativ til dem som ønsker en kompakt og komfortabel massasjestol. Dette er testens beste stol for deg som vil ha varmeterapi, uten at det koster skjorta. Stolen fokuserer spesielt på rygg og hofter, samtidig som den også har innebygget fotmassasje.

S + L Track System sikrer at du får behandling fra nakken til nedre rygg, uten å måtte justere stolen. En mikrocomputer styrer de ulike behandlingene og kan kombinere forskjellige metoder, for eksempel for ham, for henne, thai massasje og mer.

Massasjestolen scorer også høyt på testen på grunn av alle de smarte funksjonene som tre forskjellige nivåer av Zero Gravity, høyttalere med Bluetooth og mulighet for å plassere stolen nær veggen. OGAWA Sonic-X har både luftputer og fotruller til å lindre muskelspenninger.

Mazzetti Lite Comfort massasjestol

Mazzetti Lite Comfort er den billigste og beste løsningen i vår test av massasjestoler.

Mazzetti Lite Comfort massasjestol

kr 29 990,-
Annonse
Mazzetti Lite Comfort er lillebroren til Mazzettii Advanced Comfort. Denne stolen deler også mange av funksjonene, men kan ha litt begrensninger ved de mest avanserte.

Stolen i seg selv er meget komfortabel og har mange programmer som fremmer både helse, velvære, samt holder deg avslappet etter en lang og stressende dag.
Fordeler
 • Mange behandlingsmetoder
 • Svært høy kvalitet
 • Automatisk body scan
Ulemper
 • Begrenset avanserte funksjoner

Hovedfunksjoner for Mazzetti Lite Comfort massasjestol:

 • Dobbel massasjemekanisme
 • Oppvarmingsfunksjon
 • Justerbar styrke og hastighet
 • Berøringsskjerm

Mazzetti Lite Comfort er et godt alternativ til de beste massasjestolene på markedet. Dette er en luksuriøs massasjestol av høy kvalitet. Den har 40 massasjeputer med lufttrykk, noe konkurrentene ofte ikke klarer å matche. Dermed får du skikkelig god massasje over hele kroppen.

Ikke minst, så sørger HDS systemet for å sjekke ditt daglige velvære slik at den kan se tretthetsnivåene basert på pulsen, oksygennivåene i blodet og mikrosirkulasjonen i kroppen din. Takket være en spesiell algoritme, velger stolen et individuelt tilpasset automatisk program som er skreddersydd for dine helsebehov. Dette gir ikke bare en overlegen massasjesbehandling, men også en helhetlig tilnærming til ditt velvære.

Mazzetti Lite Comfort har også, slik som storebroren, 3-trinns bevegelsesrulle. Dette nyskapende elementet beveger seg gjennom tre forskjellige faser for å gi en omfattende og grundig fotmassasje. Fra tærne til hælene gir denne avanserte rullen en dyp behandling som forbedrer sirkulasjonen og lindrer følelsen av tretthet.

OGAWA MySofa Luxe massasjestol

Massasjestolen for de som ønsker et designermøbel i hjemmet.

OGAWA MySofa Luxe massasjestol

kr 31 995,-
Annonse
OGAWA MySofa Luxe er en kompakt, designer massasjestol som kombinerer 2D massasje, Zero Gravity, varmebehandling, og Bluetooth høyttalere for en helhetlig avslapning.

Med seks automatiske programmer og USB-lading, er den ideell for små rom og gir en luksuriøs massasjeopplevelse hjemme.
Fordeler
 • Beste designermøbel
 • Fås i flere farger
 • Meget god kvalitet
Ulemper
 • Mer designorientert

Hovedfunksjoner for OGAWA MySofa Luxe massasjestol:

 • 2D Massasjeteknologi
 • USB-ladeport
 • Bluetooth høyttalere
 • Oppvarmingsfunksjon

OGAWA MySofa Luxe er testens beste massasjestol når du ønsker et designermøbel. Denne massasjestolen har mange praktiske funksjoner, samt en meget god pris. Du har 6 forskjellige massasjeteknikker å velge mellom, slik at du kan finne den som passer best for deg.

Selv om OGAWA MySofa Luxe er en relativt billig massasjestol for den som ønsker designermøbel, så er den likevel av god kvalitet. Stolen er slitesterk nok til at du kan nyte godt av den i mange år fremover. Den har i tillegg en praktisk Zero Gravity-funksjon som gjør at du kan lene deg tilbake og slappe skikkelig av mens stolen masserer kroppen din.

Det fine med OGAWA MySofa Luxe er at den ikke tar opp mye plass. Takket være to fargeutvalg, så kan du enkelt finne en variant som matcher resten av interiøret ditt. En annen praktisk funksjon er den innebygde Bluetooth-høyttaleren som gjør det mulig å høre på favorittmusikken din mens du slapper av i massasjestolen.

OGAWA Maestro AI massasjestol

Stolen som rett og slett har alt.

OGAWA Maestro AI massasjestol

kr 109 995,-
Annonse
Massasjestol kombinerer avansert 4D massasje med AI-kontrollsystem for en skreddersydd opplevelse.

Den tilbyr multisensorisk stimulering med trykk, varme og bevegelse, samt Zero Gravity og Zero Space funksjoner for optimal avslapning. Integrert varme- og lysbehandling, musikkterapi med binaurale beats, og brukervennlig touchskjerm og stemmestyring øker komforten.

Selv om den er kostbar, gir stolen enestående verdi for pengene med sine omfattende funksjoner og innovative teknologi, ideell for de som søker en helhetlig velværeopplevelse hjemme​.
Fordeler
 • Har alt
 • AI-funksjoner
 • 4D-massasje
 • Berøringsskjerm og stemmestyring
Ulemper
 • Stiv pris

Hovedfunksjoner for OGAWA Maestro AI massasjestol:

 • 4D Massasjeteknologi
 • AI kontrollsystem
 • Multisensorisk stimulering
 • Zero Gravity og Zero Space
 • Varme- og Lysbehandling
 • Fotmassasje og Lufttrykksmassasje
 • Musikkterapi med Binaurale Beats
 • Touchskjerm og Stemmestyring
 • 23 Automatiske Massasjeprogrammer

OGAWA Maestro AI er stolen som har alt, og det er også stolen som koster aller mest. Den er ofte på tilbud, så det anbefales å sjekke hjemmesiden til OGAWA Maestro AI fra tid til annen om du gikk glipp av forrige. Vi måtte rett og slett ha med denne stolen i testen vår av den enkle grunn at det er kremen av krem av massasjestoler.

OGAWA Maestro AI er en toppmodell som kombinerer avansert teknologi med luksuriøs komfort. Den er ideell for de som søker en holistisk velværeopplevelse hjemme, med tilpassede massasjeprogrammer og multisensorisk stimulering. Selv om prisen er høy, gir stolen enestående verdi for pengene med sine omfattende funksjoner og innovative teknologi. Hvis du er ute etter en førsteklasses massasjestol som dekker både fysiske og mentale behov, er OGAWA Maestro Ai et utmerket valg.

Viktige faktorer i vurderingen ved kjøp av en massasjestol

Det kan være en utfordring å velge den perfekte massasjestolen, gitt det brede utvalget av stiler, funksjoner og prisklasser. Her er noen aspekter du bør vurdere for å ta den beste avgjørelsen:

1. Størrelse

Størrelsen på massasjestolen er sentral, både når det gjelder komfort og plassering i hjemmet ditt. Sørg for at stolen er riktig størrelse for kroppen din for å sikre best mulig effekt og komfort. Justerbarheten til stolen i forhold til høyde, bredde og vinkel er også viktige faktorer å vurdere.

2. Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, tilbyr forskjellige massasjestoler forskjellige alternativer. Noen av funksjonene du kan vurdere inkluderer:

 • Antall Massasjeputer og -kuler: Disse elementene gir trykk og bevegelse mot musklene dine. Jo flere puter og kuler stolen har, desto mer variert og intens kan massasjen være.
 • Massasjespor: Sporet som massasjekulene følger langs ryggen din kan ha forskjellige former, som S-formet (som følger kurven av ryggraden din), L-formet (som strekker seg ned til setet ditt), eller SL-formet (som kombinerer begge).
 • Forhåndsinnstilte og manuelle programmer: Flere massasjestoler har forhåndsinnstilte massasjealternativer, som shiatsu, kneading, tapping, rolling, eller en kombinasjon av disse. Andre stoler lar deg manuelt justere hastighet, intensitet, varighet og område for massasjen.
 • Teknologiske Tilleggsfunksjoner: Enkelte massasjestoler tilbyr avanserte funksjoner, som Zero Gravity Funksjonen (hvor stolen vippes tilbake for å redusere trykket på ryggen og øke blodsirkulasjonen), 4D-massasje (som beveger massasjekulene i fire retninger for en mer realistisk og dynamisk massasje), og muligheten for app-tilkobling eller Bluetooth (som lar deg styre stolen fra en smarttelefon eller koble til musikk).

3. Pris

Massasjestoler kan variere i pris fra noen få tusen til flere titalls tusen kroner. Prisen vil vanligvis avhenge av størrelsen på stolen, kvaliteten på materialene, og antall og type funksjoner den tilbyr. Sørg for at du har et klart budsjett i tankene og sammenlign priser og funksjoner for å få mest mulig for pengene dine. Husk også å sjekke garantibetingelser og tilgjengelig kundeservice for stolen du velger.

Når du vurderer disse aspektene, er det viktig å tenke på dine personlige behov og preferanser. Hvilken type massasje foretrekker du? Hvor ofte planlegger du å bruke den?

Hvordan bruke og vedlikeholde en massasjestol

Bruk av massasjestolen

 1. Les Bruksanvisningen: Før du tar stolen i bruk for første gang, er det viktig at du leser bruksanvisningen nøye. Dette vil gi deg en klar forståelse av hvordan stolen fungerer og sikre at du får mest mulig ut av funksjonene.
 2. Juster Komfortabelt: Når du først setter deg i stolen, juster den slik at du sitter komfortabelt. De fleste massasjestoler har en rekke tilpasningsmuligheter, så ta deg tid til å finne den perfekte posisjonen for deg.
 3. Velg Riktig Program: Basert på dine behov, velg det programmet eller innstillingen som passer deg best. Dette kan variere fra avslappende til mer intens massasje, avhengig av modellen.
 4. Unngå Overbruk: Selv om det kan være fristende å bruke massasjestolen din så ofte som mulig, er det viktig å huske at for mye kan være slitsomt for kroppen. Anbefalt brukstid er vanligvis mellom 15 og 30 minutter per dag.
 5. Hydrering er Viktig: Sørg for å drikke nok vann før og etter massasjen. Dette hjelper kroppen med å fjerne avfallsstoffer som kan bli løsnet under massasjen.

Vedlikehold av massasjestolen

 1. Rengjøring: Det er viktig å holde massasjestolen ren for å forlenge dens levetid. Bruk en myk klut eller en støvsuger for å fjerne støv og smuss fra overflaten.
 2. Unngå Sterke Kjemikalier: Unngå bruk av sterke kjemikalier eller løsemidler når du rengjør stolen. Dette kan skade materialet og forårsake unødvendig slitasje.
 3. Beskytt mot Ekstreme Værforhold: Prøv å holde stolen borte fra direkte sollys og ekstreme temperaturer. Dette kan føre til bleking av fargen og slitasje på materialene.
 4. Kontakt Leverandøren ved Problemer: Hvis du møter på problemer med stolen, bør du kontakte leverandøren eller produsenten for hjelp. Unngå å prøve å reparere stolen selv, da dette kan forårsake mer skade og muligens gjøre garantien ugyldig.

Det er alltid viktig å ta vare på massasjestolen din, både for å sikre at den varer lenge og for å få mest mulig ut av massasjefunksjonene. Ved å følge disse enkle trinnene, kan du sørge for at massasjestolen din forblir i topp tilstand i mange år fremover.

Hva er forskjellen mellom en massasjestol og et massasjesete?

Når det gjelder funksjonalitet, er det også noen bemerkelsesverdige forskjeller. La oss dykke litt dypere inn i dette.

Funksjonalitet og komfort

Massasjestoler kan ofte skilte med mer avanserte funksjoner enn massasjeseter. Vi snakker om ulike massasjemoduser, varmeinnstillinger og minneprogrammer som lagrer dine favorittinnstillinger. Ganske kult, ikke sant? Massasjestoler gir deg altså en helhetlig, skreddersydd opplevelse.

På den andre siden har massasjeseter også sine styrker. De tilbyr kanskje ikke det brede spekteret av funksjoner som en massasjestol gjør, men de er likevel i stand til å gi en solid massasje. De fokuserer ofte på kritiske områder som korsrygg og nakke, som kan være nok for mange mennesker.

Massasjeteknikker og estetikk

Det er også en merkbar forskjell i de massasjeteknikkene som massasjestoler og massasjeseter kan tilby. Mens massasjestoler ofte tilbyr mer omfattende massasjeteknikker, som shiatsu, kneading, tapping, rolling, og til og med 3D- eller 4D-massasje, tilbyr massasjeseter ofte grunnleggende vibrasjons- eller shiatsu-massasje.

Og så er det estetikken. En massasjestol er et større møbel som vil ta opp mer plass i et rom, mens et massasjesete kan være mindre påtrengende og lettere å passe inn i hjemmet ditt.

Hva passer best for deg?

Så, hva skal du velge? Vel, det avhenger egentlig av dine individuelle behov, preferanser og budsjett. Spør deg selv: Hva slags massasje liker jeg? Hvor mye plass har jeg tilgjengelig? Hvor mye er jeg villig til å bruke? Svarene på disse spørsmålene vil hjelpe deg med å bestemme om en massasjestol eller et massasjesete er det beste valget for deg.

Husk at det ikke er noen «riktig» eller «gal» beslutning her. Begge har sine styrker og svakheter, og det viktigste er at du finner det alternativet som gir deg mest glede og avslapning. Fordi det er det massasje egentlig handler om, ikke sant?

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer en massasjestol?

Massasjestoler bruker en kombinasjon av motorer, ruller, og luftputer for å etterligne teknikker som knaing, rulling og trykk som man finner i manuell massasje. Noen avanserte modeller inkluderer også varmeelementer, vibrasjoner og 3D/4D bevegelsesteknologi for å gi en mer realistisk massasjeopplevelse.

Er massasjestoler trygge å bruke daglig?

Generelt er massasjestoler trygge for daglig bruk, men det er viktig å følge produsentens anbefalinger og retningslinjer. Personer med spesifikke helseproblemer som skiveprolaps, osteoporose eller hjerteproblemer bør konsultere en lege før de bruker en massasjestol regelmessig.

Hva er forskjellen mellom 2D, 3D og 4D massasjestoler?

2D Massasjestoler: Ruller beveger seg opp og ned, samt til venstre og høyre.
3D Massasjestoler: Ruller beveger seg opp og ned, til venstre og høyre, og innover og utover for å justere dybden av massasjen.
4D Massasjestoler: Inkluderer alle 3D-bevegelser, men med justerbar hastighet og rytme for en mer dynamisk og menneskelignende massasje.

Kan massasjestoler hjelpe med ryggsmerter?

Ja, massasjestoler kan bidra til å lindre ryggsmerter ved å redusere muskelspenninger, forbedre blodsirkulasjonen og fremme avslapning. Flere modeller har spesifikke programmer designet for å målrette ryggsmerter og andre problemområder.

Hva bør man se etter når man kjøper en massasjestol?

Se etter stoler med funksjoner som passer dine behov, som 2D/3D/4D massasje, varmebehandling og automatiske programmer. Prøv stolen for å sikre at den er komfortabel og justerbar til din kroppstype. Velg en stol fra en anerkjent produsent med gode anmeldelser og garanti for å sikre kvalitet og holdbarhet. Sett et budsjett og finn en stol som gir best verdi innenfor dette budsjettet. Til slutt, sørg for at stolen passer inn i rommet der den skal brukes, med tanke på størrelse og plassbehov. Dette vil hjelpe deg med å finne en massasjestol som oppfyller dine krav og forventninger.

Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo