Omega 3: Test av de 10 beste på markedet (2023)

Omega 3

Omega 3 er et essensielt tilskudd for deg som ikke spiser mye fisk til vanlig. Blant annet bidrar til normal hjertefunksjon, normalt syn og hjernefunksjon, samt styrket immunforsvaret. Imidlertid finnes det utallige produkter på markedet, noe som kan gjøre det vanskelig å finne det beste. 

Om du ser etter de beste Omega 3 tilskuddene har du kommet til rett plass. Vi har tatt en grundig gjennomgang av de ulike produktene som finnes på markedet, så her kan du enkelt finne frem til det som passer deg best. Omega 3 er et virkestoff som gjerne kommer gjennom fet fisk, men for optimal dosering bør man gjerne spise et tilskudd ved siden av. 

Vi har tatt en grundig gjennomgang av de utallige kosttilskuddene som finnes på markedet og funnet frem til de beste alternativene. Disse bidrar ikke bare til økt funksjonalitet, men gir deg ren omega 3 fra bærekraftige kilder. Det er gjerne dette som kan være vanskelig å avgjøre, men i denne testen har vi gjort jobben for deg. For det er ikke slik at et omega 3 tilskudd er like godt som det neste. Tvert imot finnes det en rekke billigere varianter som knapt inneholder Omega 3, noe som betyr at du tar et kosttilskudd som ikke gir deg ønsket effekt. 

Ikke kast bort tiden din på dårlige alternativer – ta heller en titt på vår liste over de beste omega 3 tilskuddene som leverer akkurat det de lover nå.

Omega 3 test for 2023

Zooca ® original

kr 199,-
Annonse
Fordeler
 • Dokumentert effekt
 • Høy kvalitet
 • Norsk produkt
 • Bærekraftig Omega-3
Ulemper
 • Ingen vitaminer

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 
 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris
Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet. Les mer her

Best i test

10 Beste Omega 3 på markedet

I de neste avsnittene har vi sett nærmere på de produktene som gjorde det best i testen vår. Dette er tilskudd som leverer høy anbefalt dosering av Omega-3 fra bærekraftige kilder. For deg som er på jakt etter omega 3 tilskudd betyr dette at du får fiskeolje og omega-3 av høy kvalitet – og dermed oppnår ønsket effekt ved inntak.

back to menu ↑

Zooca ® original

Zooca ® original

kr 199,-
Annonse
Fordeler
 • Dokumentert effekt
 • Høy kvalitet
 • Norsk produkt
 • Bærekraftig Omega-3
Ulemper
 • Ingen vitaminer

Zooca ® original

ZOOCAs Original Omega-3 tilskudd inneholder høye nivåer av EPA og DHA, som er viktige omega-3 fettsyrer som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Disse fettsyrene kan bidra til å redusere betennelse, støtte hjerte- og hjernefunksjon, og hjelpe til med å opprettholde sunn hud, hår og negler. For å bevare en sunn hud, er det også viktig med regelmessig bruk av solkrem.

Tilskuddet er laget av høykvalitets fiskeolje, og det er også tilsatt vitamin D for å bidra til å styrke bein og muskler. Det er også laget for å være enkel å svelge, og har en nøytral smak som gjør det enkelt å legge til i kostholdet ditt.

Samlet sett kan Zooca Original Omega-3 tilskudd være en god måte å få i seg viktige omega-3 fettsyrer og vitamin D som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Det kan være en god løsning for personer som ønsker å øke sitt inntak av disse næringsstoffene, spesielt hvis de ikke spiser mye fet fisk eller andre kilder til omega-3 fettsyrer i kostholdet sitt.

Vi har inkludert Zooca ® original som vår testvinner på grunn av den unike kombinasjonen av virkestoffer de tilbyr. Her får du ikke bare fiskeolje i form av omega 3, men også stearidonsyre, ketolinsyre, Zooca Calanus ® og flere andre tilskudd. Alle disse har dokumentert effekt på kroppen vår og bidrar til at du får en sunnere, sterkere og mer funksjonell kropp. Det kan være lurt å komplettere kosttilskuddsregimet ditt med regelmessig trening for best effekt.

back to menu ↑

NordBo Omega-3

NordBo Omega-3

kr 299,-
Annonse
Fordeler
 • Sertifisert av MSC
 • Bærekraftig utvikling
 • Skandinaviske fiskeoljer
 • Naturlig kilde til Omega-3
Ulemper
 • Ikke tilsatt vitaminer

NordBo Omega-3

Nordbo Omega-3 ASC er et kosttilskudd som inneholder høye nivåer av EPA og DHA, som er viktige omega-3 fettsyrer som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Disse fettsyrene kan bidra til å redusere betennelse, støtte hjerte- og hjernefunksjon, og hjelpe til med å opprettholde sunn hud, hår og negler.

Nordbo Omega-3 ASC er laget av høykvalitets fiskeolje fra bærekraftige kilder, og er sertifisert av Marine Stewardship Council (MSC) og Friend of the Sea. Kosttilskuddet er også sertifisert av Aquaculture Stewardship Council (ASC), som sikrer at fisken er produsert på en bærekraftig og ansvarlig måte.

Kapslene er enkle å svelge, og de er fri for tungmetaller og andre forurensninger som kan finnes i noen fiskeoljer. Nordbo Omega-3 ASC har også en nøytral smak og lukt, som gjør det enkelt å legge til i kostholdet ditt.

Samlet sett kan Nordbo Omega-3 ASC være en god måte å få i seg viktige omega-3 fettsyrer som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Det kan være en god løsning for personer som ønsker å øke sitt inntak av disse næringsstoffene, spesielt hvis de ikke spiser mye fet fisk eller andre kilder til omega-3 fettsyrer i kostholdet sitt.

back to menu ↑

Better You Premium Omega-3

Better You Premium Omega-3

kr 295,-
Sendes innen 1 – 3 virkedager
Fordeler
 • Ren lakseolje
 • Over 1000 MG per kapsel
 • Naturlig produkt
 • Friend of the Sea sertifisert
Ulemper
 • Ingen vitaminer
 • Kun 45 porsjoner per eske

Better You Premium Omega-3

Better You Premium Omega-3 er produsert av høykvalitets fiskeolje fra bærekraftige kilder, og kapslene er enkle å svelge, samt fri for forurensninger som kan finnes i noen fiskeoljer. Ved å ta Better You Premium Omega-3 som et kosttilskudd, kan man enkelt sikre at man får i seg tilstrekkelig mengde av disse viktige næringsstoffene som kroppen trenger for å fungere optimalt.

Better You Premium Omega-3 kan være en god måte å få i seg viktige omega-3 fettsyrer som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Det kan være en god løsning for personer som ønsker å øke sitt inntak av disse næringsstoffene, spesielt hvis de ikke spiser mye fet fisk eller andre kilder til omega-3 fettsyrer i kostholdet sitt.

Produktet er produsert i Sverige og sertifisert av Friend of the Sea – noe som betyr at de benytter seg av bærekraftige kilder til Omega-3 kilder. her er det primært lakseolje som benyttes i produktet, noe man også kan se i den røde fargen på kapslene.

back to menu ↑

Puori Omega 3

Puori Omega 3

kr 319,-
Annonse
Fordeler
 • Høy dosering av Omega-3 olje
 • Ingen fiskesmak
 • Rene oljer fra fisk
Ulemper
 • Må spise 3 kapsler om dagen

Puori Omega 3

Puori O3 Omega-3 er et kosttilskudd som inneholder høye nivåer av de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Disse fettsyrene spiller en viktig rolle i kroppens funksjoner og kan bidra til å redusere betennelse, støtte hjerte- og hjernefunksjon og hjelpe til med å opprettholde sunn hud, hår og negler. EPA og DHA er ikke produsert av kroppen selv, og må derfor tilføres gjennom kostholdet eller kosttilskudd. 

Puori O3 Omega-3 er laget av høykvalitets fiskeolje fra bærekraftige kilder, og hver kapsel inneholder 2000 mg omega-3, inkludert 1250 mg EPA og 500 mg DHA. Kapslene er enkle å svelge, og de er fri for tungmetaller og andre forurensninger som kan finnes i noen fiskeoljer.

Puori O3 Omega-3 kan være en god måte å få i seg viktige omega-3 fettsyrer som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Det kan være en god løsning for personer som ønsker å øke sitt inntak av disse næringsstoffene, spesielt hvis de ikke spiser mye fet fisk eller andre kilder til omega-3 fettsyrer i kostholdet sitt.

Vi har inkludert det som et godt alternativ for deg som vil sikre deg anbefalt inntak av Omega-3 oljer, men ikke ønsker bruke mye penger på kosttilskudd. Videre kan du enkelt velge om du vil kjøpe 120 eller 180 tabletter om gangen. Det er anbefalt dosering på 3 kapsler om dagen. 

back to menu ↑

Viterna Omega 3 (70%)

Viterna Omega 3 (70%)

kr 389,-
Annonse
Fordeler
 • Høy konsentrasjon av omega-3
 • Naturlig kilder til fiskeolje
 • Bærekraftig produksjon
 • Grei smak
Ulemper
 • Ingen vitaminer tilsatt
 • Kapslene smelter fort på tunga

Viterna Omega 3 (70%)

Viterna Omega-3 er et kosttilskudd med høy konsentrasjon av essensielle omega-3 fettsyrer som er viktige for kroppens funksjoner. Disse fettsyrene kan bidra til å redusere betennelse, støtte hjerte- og hjernefunksjon, og hjelpe til med å opprettholde sunn hud, hår og negler. Viterna Omega-3 er en enkel og praktisk måte å sikre tilstrekkelig inntak av disse viktige næringsstoffene på.

Viterna Omega-3 er laget av høykvalitets fiskeolje fra bærekraftige kilder, og hver kapsel inneholder 70% omega-3 fettsyrer, inkludert 330 mg EPA og 220 mg DHA. Kapslene er enkle å svelge, og de er fri for tungmetaller og andre forurensninger som kan finnes i noen fiskeoljer.

Viterna Omega-3 kan være en god måte å få i seg viktige omega-3 fettsyrer som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Det kan være en god løsning for personer som ønsker å øke sitt inntak av disse næringsstoffene, spesielt hvis de ikke spiser mye fet fisk eller andre kilder til omega-3 fettsyrer i kostholdet sitt.

back to menu ↑

Krill omega 3 + D-Vitamin

Krill omega 3 + D-Vitamin

kr 881,-
Annonse
Fordeler
 • Krill olje og Omega 3
 • Tilsatt Vitamin D
 • Kun 2 kapsler om dagen
 • Enkelt å svelge
Ulemper
 • Kan ikke spises ved skalldyrallergi

Krill omega 3 + D-Vitamin

Krill Omega-3 + D-vitamin er et kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrene EPA og DHA, samt vitamin D. Omega-3 fettsyrer er kjent for å ha flere helsefordeler, inkludert å bidra til å opprettholde en sunn hjerte- og hjernefunksjon, samt redusere betennelse i kroppen.

Krill er et lite krepsdyr som lever i havet, og det er kjent for å være en rik kilde til omega-3 fettsyrer. Krill er også en kilde til astaxanthin, en antioksidant som kan bidra til å beskytte cellene mot skader fra frie radikaler. Dette kosttilskuddet inneholder også vitamin D, som er viktig for å opprettholde sterke bein og muskler, samt å støtte immunsystemet. Vitamin D er spesielt viktig for personer som ikke får nok sollys eller spiser tilstrekkelige mengder mat som inneholder vitaminet.

Krill Omega-3 + D-vitamin-kapslene er laget for å være enkle å svelge, og de har en nøytral smak og lukt. De er også fri for tungmetaller og andre forurensninger som kan finnes i noen fiskeoljer.Til sammen kan Krill Omega-3 + D-vitamin være et godt valg for personer som ønsker å øke sitt inntak av omega-3 fettsyrer og vitamin D for å støtte helse og velvære. Dette kosttilskuddet kan være spesielt egnet for personer som ikke spiser tilstrekkelige mengder fet fisk eller andre kilder til omega-3 fettsyrer i kostholdet sitt.

Mange foretrekker å få både vitaminer og omega 3 i samme tilskuddet – og nettopp derfor har vi valgt å inkludere Krill Omega 3 + D-vitamin på listen vår. Dette er et solid kosttilskudd som kommer godt med gjennom vinteren i Norge. Du bør riktignok ta omega-3 gjennom hele året, men tilskuddet av D-vitamin kan sørge for bedre prestasjon gjennom vinteren. 

back to menu ↑

Bio-sport kapsler

Bio-sport kapsler

kr 569,-
Annonse
Fordeler
 • Utviklet for trening
 • Mange virkestoffer
 • Gir både vitaminer og Omega-3
 • Grei smak
Ulemper
 • Litt kostbare

Bio-sport kapsler

Bio-Sport er et kosttilskudd som er utviklet for å støtte idrettsprestasjoner og muskelvekst. Det inneholder en kombinasjon av aminosyrer og vitaminer som er viktige for kroppens muskelvekst og restitusjon. Aminosyrene i Bio-Sport er byggesteinene til proteiner, og de spiller en viktig rolle i å bygge og reparere muskler. 

Kosttilskuddet inneholder også kreatin, som kan bidra til å øke muskelvekst og styrke, samt beta-alanin, som kan øke utholdenheten og redusere tretthet under trening. Vitamin B6 er også inkludert i Bio-Sport kapsler, og dette vitaminet er viktig for muskelvekst og energiproduksjon. Videre kan det også bidra til å redusere tretthet og utmattelse under trening. Bio-Sport kapsler er designet for å være enkle å ta, og kapslene kan svelges med vann eller annen drikke. 

Dette kosttilskuddet kan være egnet for personer som ønsker å øke muskelvekst og styrke, og for idrettsutøvere som ønsker å forbedre sin ytelse og restitusjon etter trening.

Det er viktig å merke seg at kosttilskudd alene ikke vil gi ønsket resultat, og at de bør brukes i kombinasjon med en sunn og balansert diett, samt regelmessig trening.

Vi har inkludert dette som et godt alternativ for deg som vil slippe å ta unødvendig mange kapsler hver dag. Her får du anbefalt dosering av flere virkestoffer, noe som kommer godt med når du skal gi kroppen den næringen som er nødvendig for funksjonell drift.

back to menu ↑

Lyprinol

Lyprinol

kr 1 007,-
Annonse
Fordeler
 • Omega-3 fra grønnleppet musling
 • Godt egnet for lindring av betennelser
 • 100% naturlig
Ulemper
 • Kostbart
 • Kun kilde til Omega-3

Lyprinol

Til forskjell fra de andre produktene vi har på denne listen, så er Lyprinol et kosttilskudd som inneholder olje fra grønnleppet musling (Perna canaliculus) som er hentet fra New Zealandske farvann. Dette oljeekstraktet har dokumentert effekt på å lindre betennelse og smerter i kroppen, spesielt relatert til ledd og muskler.

Den aktive ingrediensen i Lyprinol er ETA (etyl-eikosapentaensyre), som er en sjelden omega-3 fettsyre som finnes i grønnleppet musling. ETA antas å ha en kraftig anti-inflammatorisk effekt i kroppen, og kan bidra til å redusere betennelse og smerte.

Lyprinol kan være en god løsning for personer som lider av ledd- og muskelsmerter på grunn av betennelse.

Videre kan kosttilskuddet være egnet for personer som ønsker å redusere risikoen for hjertesykdom, da omega-3 fettsyrer har vist seg å ha en beskyttende effekt på hjertet og hjerte- og karsystemet. Lyprinol Kapslene er enkle å svelge og inneholder ikke gluten, laktose eller sukker, noe som gjør dem egnet for personer med allergier eller intoleranser.

Gjennom andre kilder til Omega-3 kan man oppnå raskere opptak av virkestoffene med Lyprinol. Dette er årsaken til at vi har valgt å inkludere produktet på listen vår. Du kan få rask tilgang til Omega-3 av høy kvalitet, noe som er viktig om kroppen er plaget av betennelser. Imidlertid er det verdt å merke seg at dette kosttilskuddet er litt mer kostbart enn andre på listen vår, noe som kan påvirke budsjettet ditt. 

back to menu ↑

Solaray Ultra Omega 3-6-9

Solaray Ultra Omega 3-6-9

kr 518,-
Annonse
Fordeler
 • God kilde til Omega-3-6-9
 • Naturlige ingredienser
 • Olje fra dypvannsfisk
Ulemper
 • Kun omega 3 og vitamin E
 • Bør kombineres med multivitaminer

Solaray Ultra Omega 3-6-9

Solaray Ultra Omega-3-6-9 er et kosttilskudd som inneholder en balansert blanding av omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer har dokumenterte helsefordeler, inkludert å bidra til å redusere betennelse, støtte hjerte- og hjernefunksjon og opprettholde sunn hud, hår og negler. Omega-6 og omega-9 fettsyrer spiller også viktige roller i kroppens funksjoner, inkludert å støtte immunsystemet og opprettholde sunne cellemembraner.

Solaray Ultra Omega-3-6-9 inneholder også vitamin E, som er en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot skade forårsaket av frie radikaler. Kosttilskuddet er laget av høykvalitets fiskeolje og planteoljer, og det er tredjeparts testet for renhet og kvalitet.

Solaray Ultra Omega-3-6-9 kapslene er enkle å svelge, og de kan tas daglig som en del av en sunn og balansert diett. Kosttilskuddet kan være egnet for personer som ønsker å øke sitt inntak av omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer, spesielt hvis de ikke spiser tilstrekkelige mengder mat som inneholder disse næringsstoffene.

Vi har inkludert dette da Solaray er en kjent produsent av kosttilskudd som vi har omtalt i flere andre tester tidligere. Her får du tilgang til et rent produkt som benytter seg av kvalitetsråvarer og bærekraftige kilder til Omega-3-6-9. Perfekt for deg som vil gi kroppen essensielle fettsyrer uten å måtte betale enorme beløp for tilskudd.

back to menu ↑

Biosym EPA-GLA + Omega 3-6-9

Biosym EPA-GLA + Omega 3-6-9

kr 460,-
Annonse
Fordeler
 • God kilde til Omega oljer
 • Kan tas av barn fra 11 år
 • Fiskegelatin kapsler
 • Testet for renhet i Danmark
Ulemper
 • Ikke tilsatt vitaminer
 • Må kombineres med et vitamintilskudd

Biosym EPA-GLA + Omega 3-6-9

Biosym EPA + GLA Omega-3-5-7-9 er et kosttilskudd som inneholder en balansert kombinasjon av omega-3, omega-5, omega-7 og omega-9 fettsyrer, samt GLA (gammalinolensyre). Disse fettsyrene spiller en viktig rolle i å støtte kroppens funksjoner, inkludert å redusere betennelse, støtte hjerte- og hjernefunksjon og opprettholde sunn hud, hår og negler.

Omega-3 fettsyrer, spesielt EPA (eikosapentaensyre), har dokumenterte helsefordeler, inkludert å bidra til å redusere betennelse og støtte hjerte- og hjernefunksjon. Omega-5 fettsyrer er funnet i granatepleolje og kan bidra til å støtte hjerte- og karsystemet. Omega-7 fettsyrer er funnet i fiskeolje og kan støtte sunn hud og slimhinner. Omega-9 fettsyrer er funnet i planteoljer og kan støtte hjerte- og karsystemet, samt opprettholde sunne cellemembraner. GLA er en omega-6 fettsyre som finnes i planteoljer og kan bidra til å redusere betennelse og støtte hormonell balanse.

Biosym EPA + GLA Omega-3-5-7-9 er laget av høykvalitets fiskeolje og planteoljer, og det er tredjeparts testet for renhet og kvalitet. Kosttilskuddet er også tilsatt vitamin E, en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot skade forårsaket av frie radikaler.

Kapslene er enkle å svelge, og kan tas daglig som en del av en sunn og balansert diett. 

Vi har inkludert dette som et kostnadseffektivt alternativ for deg som vil ha gode kilder til Omega 3-6-7-9 oljer. Alle disse har dokumentert effekt, og Biosym sitt produkt benytter kun bærekraftige kilder til oljene. Dette inkluderer fisk som sardiner, makrell og ansjos, samt naturlige oljer fra planter. 

back to menu ↑

Kjøpeguide: Tenk på dette før du kjøper Omega-3 tilskudd

En feil mange begår er at de tenker omega-3 er det samme uansett hvilket tilskudd du velger. Dessverre er dette langt fra faktum, og en rekke kosttilskudd på markedet bør styres unna. Grunnen til dette er at de inneholder lave kvantum Omega-3, eller olje fra billige/dårlige kilder. Derfor har vi samlet noen punkter for deg som vil finne frem til de beste tilskuddene. 

Tenk på produsentene

Når vi sier tenk på produsentene er det ikke deres velvære vi tenker på, men heller omdømme. Det kan ofte være lurt å velge kosttilskudd fra godt etablerte selskaper slik at man med sikkerhet kan ha tiltro til kvaliteten deres. Videre er det lurt å se på hvor de produserer produktene sine. På denne måten kan du enklere komme frem til hvorvidt du følger aktuelle retningslinjer i Norge eller ei. 

Konsentrasjon av omega-3 

Videre er det viktig å se på konsentrasjonen av omega-3, og da er det EPA og DHA man bør se etter. Dette er fettsyrene fra Omega-3 som gir den ønskede effekten fra omega-3. Kort fortalt kan man finne frem til de mest effektive tilskuddene ved å se etter disse fettsyrene. Desto høyere konsentrasjon, desto mer effektive tilskudd. 

Type fiskeolje

Selv om EPA og DHA er viktige fettsyrer og dermed kilder til Omega-3, kan det også være lurt å se på hvilke fiskeoljer de benytter seg av. Her er det fokus på bærekraftig oppdrett og fisk som er fri for tungmetaller eller annen forurensning som gjelder.

Anbefalt daglig dosering

De færreste av oss ønsker å spise mer kosttilskudd enn nødvendig i hverdagen. Se deretter etter de tilskuddene som gir deg anbefalt daglig dose (ADI) med så få kapsler som mulig. Du vil gjerne finne en tabell som viser anbefalt dosering på baksiden av kosttilskudd – eller i beskrivelsen dersom du handler på nett. 

Les også: Vi har testet de beste IPL hårfjerningsproduktene på markedet her!

back to menu ↑

Oppsummering

Det finnes utallige Omega-3 tilskudd på markedet, men langt fra alle er verdt pengene dine. Derfor har vi kommet frem til denne guiden som tar for seg det vi anser som de beste omega-3 tilskuddene på markedet. Her får du tilgang til Omega-3 i sin reneste form – fra bærekraftige kilder til fiskeolje. Husk at omega-3 kan bidra til optimal funksjonalitet i kroppen vår, samt styrke både hjerne og hjerte. 

back to menu ↑

Ofte stilte spørsmål

Hva er omega-3?

Omega-3 er fettsyrer som man finner naturlig i fisk, og som har dokumentert effekt på hjernen, hjerte og ledd i kroppen vår.

Hvor finner man omega-3?

Omega-3 fettsyrer finnes naturlig i fisk som laks, makrell og torsk. Noen bruker også sardiner og ansjos da disse er rike på fet fiskeolje.

Hvorfor bør man ta omega-3 tilskudd?

Omega-3-6-9 fettsyrer kan bidra til at flere viktige organer i kroppen vår fungerer optimalt. Dette inkluderer blant annet hjernen, hjertet og leddene våre. Kort fortalt kan vi se på omega-3 oljer som smøremiddelet for kroppen vår.
Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo