Tredemølle: Test av de 5 beste på markedet (2023)

Å ha en tredemølle hjemme er en enkel måte å komme i form på. Det er også en såpass stor investering at mange føler at de må bruke den når den først er i hus. Bare det kan være en motivasjon i seg selv.
beste tredemølle

I denne artikkelen går vi gjennom de 5 tredemøllene vi mener du bør vurdere om du skal kjøpe en til deg selv.

Hva bør du tenke på når jeg velger tredemølle?

En tredemølle er en god investering for de fleste, men hvor stor investeringen er, eller bør være, kan variere en del. under har vi gått inn på noen av de viktigste områdene du bør vurdere før du tar den endelige avgjørelsen og kjøper en tredemølle.  

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 

 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris

Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet.


Les mer her

Best i test for løping:  

Assault AirRunner

Kr 59 999,- 61 900,-
Annonse
Assault AirRunner er en unik type tredemølle som imiterer følelsen du har når du løper ute. Den bruker heller ikke en motor. Det er nemlig du som er motoren, og da finnes det ingen makshastighet, det er bare du som begrenser hvor fort det skal gå.

Tredemøllen er perfekt for høyintensitets intervalltrening, og kan hjelpe deg med å forbrenne 30 % mer kalorier enn det du ellers ville gjort på en vanlig tredemølle.  
beste tredemølle

Kroppsvekt

Dersom du starter med høy kroppsvekt er det ikke alle tredemøller som er dimensjonert for vekten din. Det er viktig at du finner en tredemølle som er riktig dimensjonert for kroppen din. Dersom tredemøllen ikke har de riktige dimensjonene risikerer du at den bryter sammen eller slites ut altfor tidlig. En tredemølle som ikke er riktig dimensjonert kan også føles vinglete og ukomfortabel å trene på. 

Hvor mye du kommer til å bruke tredemøllen

Både hvor hyppig tredemøllen skal brukes og hvor lange treningsøktene skal være kan ha mye å si på hvilken tredemølle du bør kjøpe. Dersom den vil være sjelden i bruk vil det for de fleste være bortkastede penger å kjøpe en profesjonell tredemølle. 

Dersom du derimot benytter den hver dag og har lange og tøffe treningsøktet kan det derimot hende at en profesjonell tredemølle er det rette valget, både fordi den vil vare lenger og fordi den vil gjøre treningsøktene dine mer behagelige og mindre belastende på kroppen.

Hvor mye investeringen motiverer deg

Motivasjon er en viktig faktor som kan være lett å ignorere når man snakker om trening. En profesjonell tredemølle som er mer behagelig å bruke kan gi større treningsglede og dermed være mer motiverende. Noen føler også mer press på seg til å bruke tredemøllen desto mer de investerer i den. 

Hvordan designen passer inn i hjemmet ditt og bruken din

Det er ikke alle tredemøller som passer for alle hjem. dersom du har liten plass vil du kanskje trenge en tredemølle som er lettere å flytte på, og som kanskje har plassbesparende løsninger slik at den tar opp minst mulig plass når den ikke er i bruk.

Her er det også viktig å tenke på hvordan du skal bruke tredemøllen. Dersom du for eksempel bare planlegger å bruke tredemøllen til å gå på kan du kanskje ha nok med en WalkingPad som du kan stikke under sofaen når den ikke er i bruk, men dersom du skal drive med seriøs løping vil du trenge en mer seriøs tredemølle som vil ta opp litt plass hjemme. 

Da er det viktig, særlig dersom du har tredemøllen stående i rom som er i hyppig bruk, at du har en design som passer inn, og som helst inkluderer plassbesparende løsninger.

En ellipsemaskin kan være et godt alternativ til tredemølle

De 5 beste tredemøllene for 2023

Hvilke tredemøller som er best er egentlig ikke et spørsmål som er så enkelt som det høres ut. Det er her nemlig en rekke faktorer som kan variere mye i viktighet for ulike brukere. For eksempel vil det variere mye hvor viktig pris er for brukeren, og hvor seriøs brukeren er med treningen. Nedenfor har vi gått gjennom noen av de beste tredemøllene for ulike bruksområder og kundetyper.

1

Assault AirRunner Tredemølle

Best i test

Assault AirRunner

Kr 59 999,- 61 900,-
Annonse
Assault AirRunner er en unik type tredemølle som imiterer følelsen du har når du løper ute. Den bruker heller ikke en motor. Det er nemlig du som er motoren, og da finnes det ingen makshastighet, det er bare du som begrenser hvor fort det skal gå.

Tredemøllen er perfekt for høyintensitets intervalltrening, og kan hjelpe deg med å forbrenne 30 % mer kalorier enn det du ellers ville gjort på en vanlig tredemølle.  
HastighetUbegrenset
HellingOpptil 15%
StørrelseTredemøllen er 178 cm lang, 83 cm bred, og 163 cm høy, med en vekt på 127 kg
Løpebånd158 cm langt og 43,5 cm bredt løpebånd med veldig god demping
Maks brukervekt158 kg
SkjermLCD display som viser Tid, distanse, hastighet, puls, watt.
OppbevaringSammenleggbar, med transporthjul
Garanti2 års garanti
TilbehørBluetooth-kompatibel
Fordeler
 • Jevn, trygg og ubegrenset fart
 • Drives ikke av en motor, men av deg og dine kalorier
 • Perfekt for høyintensitets intervalltrening
 • Forbrenner 30% mer enn en vanlig tredemølle med motor
 • Jevn og behagelig å bruke, som gir deg en følelse som ligner det å løpe ute
 • Slitesterk, og trenger veldig lite vedlikehold
 • Tåler en brukervekt på over 150 kg
 • Utstyrt med skjerm og kompatibel med Bluetooth
 • Mer miljøvennlig enn tredemøller som bruker motor
Ulemper
 • Tyngden som gjør tredemøllen stabil og sikker gjør den også tung å flytte på
 • Det tar en del tid å redusere farten fra full sprint til vanlig gå-fart
 • Høy pris

Vår mening

Dersom du er seriøs når det gjelder løpingen din og er ute etter en profesjonell tredemølle er Assault air runner det aller beste du finner. Denne tredemøllen hører til den nye generasjonen tredemøller som kommer uten motor, slik at du bruker ekstra kalorier på å drive den. Den buede designen gir en følelse av mer naturlig løping, samtidig som det forsikrer bedre utbytte av treningsøktene dine. 

Assault AirRunner er en favoritt blant de som driver seriøst med høyintensitets-intervalltrening ettersom denne tredemøllen, til forskjell fra tredemøller med motor, ikke har noen maksimumshastighet. Dette betyr at du kan løpe så fort som du bare klarer. Det er også enkelt å justere hastigheten opp eller ned mens du løper. slik trening lar deg forbrenne kalorier mye mer effektivt enn på en vanlig tredemølle. 

Tredemøller uten motor er generelt kjent for å ha lengre levetid enn tredemøller som bruker motor. Dette er absolutt tilfelle med Assault AirRunner. Den solide konstruksjonen er bygget for høy ytelse og lang levetid med minimalt vedlikehold. Denne tredemøllen er ekstremt slitesterk, og har en kraftig stålkonstruksjon som er overflatebehandlet for å motvirke rust og slitasje. 

Skjermen på tredemøllen er praktisk og kompatibel med Bluetooth, men er ellers ikke utrolig imponerende. Denne tredemøllen er klart for de som fokuserer mer på treningen enn på tukling med skjermen.

2

Abilica TM 65 AC BT Tredemølle

Best for seriøs hjemmetrening

Abilica TM 65 AC BT

kr 22 749,- 23 999,-
Annonse
Den solide og slitesterke Abilica TM 65 AC BT er tilpasset behovene til treningsentusiaster som har mange og lange økter på tredemøllen.

Modellen har en maksimumshastighet på 22 km/t og muligheten til en stigningsgrad på 11,7%, slik at den også er godt egnet for både intervaller og lange økter med utholdenhetstrening. Integrasjon med interaktive treningsapper slik som Zwift, iConsole og Kinomap via Bluetooth gjør at du oppnår en mer motiverende treningsøkt.
HastighetOpptil 22 km/t
HellingOpptil 11,7%
Størrelse89 kg, 191x85x146 (sammenslått 111x85x172)
LøpebåndRomslig løpebånd med en bredde på 52 cm og en lengde på 152 cm
Maks brukervekt125 kg
Andre funksjonerHurtigtaster for hastighet og stigning.Bluetooth-kompatibel med appene Kinomap, iConsole+ og Zwift.
Lydinngang for MP3-spillere og innebygde høyttalere.
Treningsprogram16 stk forhåndsinnstilte programmer, 1 stk brukerprofil, 1 stk HRC-program
OppbevaringSammenleggbar, med transporthjul
TilbehørHolder til bok eller telefon.
Fordeler
 • Solid konstruksjon som er dimensjonert for høy brukervekt
 • Romslig løpebånd
 • Høy maksimumshastighet og stigning
 • Kraftig motor med 5 HK maksimumseffekt
Ulemper
 • Montering er nødvendig

Vår mening

TM 65 AC BT er Ablilca sin toppmodell blant tredemøller for hjemmebruk. Denne tredemøllen er utstyrt med en kraftig 2.0 HK AC-motor som er mer enn solid nok for lange og krevende treningsøkter med en løpehastighet på opptil 22 km/t og en stigning på opptil 11,7%. 

Bluetooth-kompatibiliteten lar deg bruke treningsappene Zwift, Kinomap og iConsole+ på telefonen din. I tillegg har du innebygde høyttalere med lydinngang slik at du har alt du trenger for en motiverende treningsøkt. Du har også 16 forhåndskonfigurerte programmer med 15 ulike stigningsgrader, og hurtigknapper for lettvint tilgang til de vanligste treningsprogrammene. Ved hjelp av pulshåndtakene, eller trådløse pulsmottakere som er tilleggsutstyr, kan du følge med på pulsen din mens du trener.  

Når du løper på Ablilca TM 65 AC BT har du rikelig med plass og frihet til å utfolde deg med en romslig løpeoverflate som er 52 cm bred og 152 cm lang. Samtidig er tredemøllen sammenleggbar, slik at den tar opp litt mindre plass i boligen din når den ikke er i bruk. den har også transporthjul slik at den lettere kan flyttes ut av veien når den ikke er i bruk. 

3

Master Fitness Wave Deck T5

Mest skånsom for skjelettet

Master Fitness Wave Deck T5

kr 20 400,- 21 900,-
Annonse
Tredemøllen Wave Deck T5 fra Master Fitness er designet for å redusere potensielt skadelig belastning på knær, hofter og ankler.

Løpebåndet, som ligger på en rekke med ribber i stedet for en massiv plate gir en følelse av å løpe på sand, og er ideell både for de med litt ekstra vekt som er i faresonen for belastningsskader, og de som trener mye og må passe seg for slitasjeskader.

Tredemøllen er solid bygget, med en romslig løpebane, en maksimumshastighet på 18 km/t og opptil 15% stigningsgrad. 
HastighetOpptil 18 km/t
HellingStigningsgrad på opptil 15 %
StørrelseRomslig 50 cm x 140 cm Løpebånd
LøpebåndLøpeflaten er 140 cm lang, 50 cm bred, og har bra demping
Maks brukervekt120 kg
Andre funksjonerWave deck demping
Treningsprogram20 programmer og 3 brukerprofiler
OppbevaringSammenleggbar og plassbesparende modell
TilbehørUSB charger
Soft Drop System
Fordeler
 • Tilrettelagt for pulsstyring via håndpuls og trådløs pulsmottaker
 • Kraftig 2.0 HK motor
 • Støtdempende wave deck løpebånd
 • Stillegående
 • Plassbesparende modell som kan legges sammen
Ulemper
 • Trenger montering

Vår mening

En av de største problemene mange har med løping er at det kan virke belastende på noen deler av kroppen, slik som for eksempel ankler, knær og hofter. Tredemøllen Wave Deck T5 fra Master Fitness er en tredemølle har en unik design som reduserer belastningen på disse leddene betydelig. 

Løpebåndet i denne tredemøllen ligger på et såkalt Wave Deck. Dette er en rekke ribber som utgjør en slags elastisk bue som gir delvis etter. Dette er en stor forbedring fra de solide og harde platene mange andre tredemøller bruker. Resultatet er en mykere og mer komfortabel følelse når man løper, som kan sammenlignes med følelsen av å løpe på sand. 

Tredemøllen er solid bygget, med en 2 HK motor, og en maksimums brukervekt på 120 kg. Dette er særlig gode nyheter for de med litt ekstra vekt på kroppen, ettersom belastningsskader lettere kan forekomme blant brukere med.

Med en maksimumshastighet på 18 km/t og en stigningsgrad på opptil 15% er Wave Deck T5 også et veldig godt alternativ for de som driver med seriøs utholdenhetstrening eller intervalltrening. Brukeren har 20 forskjellige programmer å velge mellom, og flere av disse kan samkjøres med pulsmåleren i håndtakene eller en trådløs pulsmåler. 

4

Master Fitness T25

Best ytelse i forhold til budsjettet

Bowflex BXT226

kr 15 900,-
Annonse
Dette er tredemøllen som bør være førstevalget for de som har stramt budsjett. Her får du en solid konstruksjon og en stødig 2,5 HK motor som gir deg hastigheter på opptil 20 km/t med 15% stigning.

Du får også en grei løpeflate med ypperlig demping for pengene, samt pulsmåling og hele 36 ulike treningsprogrammer. Tredemøllen passer for personer med kroppsvekt opptil 130 kg.  
HastighetOpptil 20 km/t
HellingOpptil 15%
StørrelseTredemøllen er 172 cm lang, 87 cm bred og 137 cm høy, med en vekt på 88 kg 
LøpebåndLøpeflaten er 140 cm lang, 51 cm bred, og har bra demping
Maks brukervekt135 kg
Andre funksjoner7,4 tommer bakgrunnsbelyst display
TreningsprogramValg mellom hele 36 ulike treningsprogrammer 
OppbevaringSammenleggbar med 4 transporthjul som gjør den flyttbar og plassbesparende
TilbehørUSB kontakt, vifte og høyttalere er installert som standard. Pulsbånd inkludert
Fordeler
 • Mye for pengene 
 • God løpeflate med demping 
 • Bra motor for prisen
 • Tar relativt lite plass
 • Lett å slå sammen og flytte
Ulemper
 • Displayet kan føles litt lite 
 • Løpeflaten kan føles litt smal når du løper fort

Vår mening

Dersom du har et litt stramt budsjett, men fortsatt ikke ønsker å kompromittere for mye på kvalitet er Master Fitness T25 tredemøllen du leter etter. Her får du så mye tredemølle for relativt lite penger, at den har satt en ny og høyere standard for hva folk forventer seg for pengene sine når de kjøper tredemølle i denne prisklassen.

Tredemøllen har en kraftig 2,5 HK motor som fort får tredemøllen opp i maksimumshastigheten på hele 20 km/t. Tredemøllen holder maksimumshastigheten komfortabelt uten for mye støy eller vibrasjoner. For en tøffere treningsøkt kan du også stille stigningen opp til hele 15%. 

Kombinert med gode sko så vil dempingen føles særdeles bra ut for budsjettet, noe som er viktig for tøffe treningsøkter ettersom det reduserer påkjenningen på knærne dine. Løpeflaten er 140 cm lang, som er ganske langt for denne prisklassen. Bredden, som er 51 cm er også OK, men føles litt smalt dersom du løper på makshastigheten.

Med denne tredemøllen før du hele 36 ulike treningsprogrammer å velge mellom. Dette er mange flere enn du finner på andre maskiner. Det er bra å ha utvalg, men når det blir så mange begynner det nesten å bli vanskelig å velge. 

Heldigvis har du hurtigtaster for stigning og hastighet slik at du faktisk kan komme i gang med bare noen få tastetrykk, samtidig har du altså mange valg om du ønsker mer variasjon i lengden. Tredemøllen har også innebygd pulsmåler som du kan bruke med de ulike programmene.     

LCD-displayet på treningscomputeren er litt lite, men, dette byr likevel ikke på noe problem ettersom innholdet er godt tilpasset dimensjonene til displayet. Tredemøllen har også en praktisk holder for nettbrett, samt de vanlige oppbevaringsplassene for vannflasker, nøkler og lignende.

5

Sole F85 Tredemølle

Best for seriøs trening

Sole F85

Kr 26 999,- 31 999,-
Annonse
Sole F85 er den tredemøllen som anbefales for profesjonelle. Både konstruksjonen og motoren er solid, og den tåler derfor intensiv bruk over lang tid. Den tåler også brukere med kroppsvekt på opptil 150 kg. Tredemøllen har ingen problemer med hastigheter på opptil 20 km/t og har også stigning på opptil 15%. Løpebåndet er romslig og behagelig med veldig god demping.   
HastighetOpptil 22 km/t
HellingOpptil 15%
StørrelseTredemøllen er 207 cm lang, 93 cm bred, og 144 cm høy, med en vekt på 144 kg
Løpebånd153 cm langt og 56 cm bredt løpebånd med veldig god demping
Maks brukervekt150 kg
Skjerm9 tommers bakgrunnsbelyst LCD display
OppbevaringSammenleggbar, med transporthjul
Garanti2 års garanti
TilbehørKommer med pulsbelte, høyttalere og flaskeholder som tilbehør
Fordeler
 • Solid byggekvalitet
 • Utmerket demping mens man løper
 • Romslig og stødig løpebånd 
 • Kraftig motor
Ulemper
 • Med sine 144 kg er det liten tvil om at tredemøllen er tung å flytte på
 • Transporthjulene hjelper på tyngden, men kunne være mer skånsomme mot gulvet når man flytter på den tunge maskinen. 

Vår mening

Om du er ute etter en profesjonell tredemølle før du alt du kan forvente deg for pengene og enda litt til med den luksuriøse Sole F85 tredemøllen. Denne tredemøllen har en utrolig kraftig 4 HK motor med en solid ytelse som gjør at det alltid føles som om motoren har litt mer kraft til overs om man trenger det. 

Tredemøllen er veldig solid bygget, og er klar for et langt liv med konstant bruk og tung belastning av brukere med en vekt på opptil 150 kg. Rammen er faktisk så solid at den kommer med livstidsgaranti. 

Løpebåndet er stødig og romslig, som gjør at det er tryggere å løpe fort dersom du har tøffe treningsøkter der du presser deg selv. Løpebåndet er også utstyrt med veldig god demping som virker avlastende på knærne dine, og gjør det mye mer komfortabelt å løpe.  

Treningscomputeren har et brukervennlig 9 tommers bakgrunnsbelyst LCD display. Du har også brukervennlige hurtigtaster slik at du med letthet kan justere hastigheten, stigningen eller hvilket program du vil bruke. Dette gjør det veldig lett å komme i gang med treningen uten å kaste bort verdifull tid.

Den solide konstruksjonen til Sole F85 fører til at tredemøllen blir blant de tyngre i markedet med sine 144 kg. Tyngden gjør at tredemøllen føles veldig stødig og sikker å løpe på. Samtidig gjør det også tredemøllen noe vanskeligere å flytte, selv om de praktiske transporthjulene her hjelper veldig. Tredemøllen kan også enkelt slås sammen slik at den tar mye mindre gulvplass når den ikke brukes.

6

WalkingPad A1

Beste kontortredemølle

WalkingPad A1

kr 6 990,- kr 7 990,-
WalkingPad er vinneren av RedDot design award, og WalkingPad A1 påstås å være verdens minste tredemølle. Dette er en praktisk tredemølle som bare veier 28 kg og som faktisk passer i en koffert. den er perfekt som erstatning for kontorstolen på jobb eller sofaen når du ser på film hjemme. WalkingPad A1 er ikke dimensjonert for løping, og har derfor en maksimumsfart på bare 6 km/t.
HastighetOpptil 6 km/t
HellingIngen helling
StørrelseDimensjoner under bruk: 1432 mm x 547 mm x 129mm
Maks brukervekt100 kg
Andre funksjonerStillegående
Treningsprogram30 stk
OppbevaringSammenleggbar og har praktiske hjul for lett flytting
TilbehørKommer med lader og adapter samt fjernkontroll
Fordeler
 • Fantastisk plassbesparende løsning
 • Sammenleggbar og lett å ta med seg eller oppbevare hvor som helst
 • Stillegående
Ulemper
 • Maksimumsfart på 6km/t gjør den uegnet for løping eller jogging
 • Maksimums brukervekt er bare 100 kg

Vår mening

Det å holde seg i form handler ikke alltid om å løpe så svetten renner. Det er ofte like viktig med jevn mosjon. Å gå en lang tur er en av de beste måtene å forbrenne fett på, og det er skånsomt for kroppen. Problemet for de fleste er at det tar lang tid å gå lange turer i en travel hverdag. Men WalkingPad A1 har den perfekte løsningen på dette problemet.

WalkingPad A1 er spesiallaget for å være lett å lagre og ta med seg hvor som helst. Det er en av de minste tredemøllene i verden, og veier kun 28 kg. Du kan faktisk til og med brette WalkingPad A1 sammen slik at den er ekstra lett å lagre eller å ta med seg i bilen, eller kanskje til og med oppi en koffert. Når den er sammenfoldet måler WalkingPad A1 bare litt over 80 cm i lengde, er ca 55 cm bred og rundt 13 cm tykk. 

Den kompakte fasongen passer også dersom man har det trangt om plassen hjemme. Da kan man for eksempel oppbevare den under sofaen i stuen for å bruke den mens man ser på TV, eller under sengen. Klar for morgengymnastikk så snart du står opp. 

Det er også stadig mer populært å bruke en WalkingPad på kontoret. Dersom du har anledningen til å bytte ut kontorstolen med en WalkingPad kan du lett få inn massevis av god og skånsom mosjon i løpet av en arbeidsdag. 

WalkingPad A1 har naturligvis sine begrensninger. Med en maksimumshastighet på 6km/t egner den seg ikke for dem som ser seg om etter en tredemølle for løping eller jogging. Den kan heller ikke brukes av personer over 100 kg. 

Ofte Stilte Spørsmål om Tredemøller

Hva er en tredemølle?

En tredemølle gjør det mulig å gå, løpe eller jogge på stedet ved hjelp av et belte som går rundt mens personen som trener beveger seg på det i samme hastighet som beltet.  Slik står du stille i forhold til omgivelsene mens du går eller løper. Noen tredemøller har også skråplan,m eller stigning, slik at man går som i en oppoverbakke.

Hva er fordelene med en tredemølle?

Dersom man har tredemølle selv hjemme slipper man å stresse med å komme seg ut dørene hjemme bare for å trene. Det er derfor ofte større sjanse for at man faktisk trener. Dersom man har tredemølle hjemme har man også et godt alternativ til å løpe ute på de (mange) dagene med dårlig vær, som gjør det lite hyggelig å løpe ute. En annen fordel med tredemøllen er at du kan trene samtidig som du gjør på andre ting som for eksempel ser på film eller nyhetene. 

Hva er forskjellen mellom løping på tredemølle og løping ute?

Løping på tredemølle er litt lettere enn å løpe ute. Når du løper ute sliter du med luftmotstand. I tillegg gjør rullebåndet på tredemøllen litt av jobben for deg når du løper, som også gjør det lettere. En annen stor forskjell er naturligvis været, og det at du kan se på TV eller lignende mens du trener. 

Husk at du her ikke trenger å velge en. Løping ute kan være fantastisk når været tillater det, mens en tredemølle kan være perfekt for å holde formen ved like mens du koser deg med favorittserien din på våte høstdager og sure vinterkvelder.

Hva er forskjellen mellom en tredemølle og et gåbånd?

En tredemølle er laget hovedsaklig med tanke på løping og jogging og har derfor ofte en hastighet på opptil 16-20 km/t. Et gåbånd fokuserer på gange, og kanskje lett jogging i gangfart. Disse er ofte laget for hastigheter opp til 6-10 km/t. På grunn av at løping er en større påkjenning er tredemøller derfor også mye mer robuste enn gåbånd. 

Hva må jeg tenke på når jeg velger tredemølle?

Når du velger tredemølle bør du spørre deg selv følgende:
Er tredemøllen dimensjonert for min kroppsvekt?
Hvor mye kommer jeg til å bruke tredemøllen?
Hvor mye motiverer investeringen meg?
Hvordan passer den inn i hjemmet mitt?
Hvor flyttbar er den, og hvordan skal den brukes?
Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo