Massasjepistol: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Leter du etter den beste massasjepistolen? Siden vi laget denne best i test massasjepistol 2023 guiden har vi kontinuerlig gått gjennom markedet, og plukket ut de beste valgene for vår massasjepistol test. Les videre så hjelper vi deg med å finne ut hvilken massasjepistol som er best for deg og dine behov.
Beste massasjepistol

Det å finne den beste massasjepistol kan være en utfordring, særlig når det finnes en rekke modeller på markedet, samt en flora av internettsider som skal ha oppmerksomheten din. Derfor har vi laget denne enkle best i test massasjepistol 2024 guiden, slik at du slipper å tenke så mye på akkurat dette.

Siden vi laget denne best i test massasjepistol 2023 testen har vi oppdatert den kontinuerlig. Vi har tatt en ny titt på bestselgerne, samt vurdert de nye på markedet og kommet opp med en kort og enkel liste over de beste massasjepistolene som er på markedet i dag.

Per dags dato er det Trigger Point Pro som kommer ut som massasjepistol best i test 2024. Denne massasjepistolen leverer gang på gang, men det finnes også andre alternativer å kikke på. Les videre i vår massasjepistol test så forklarer vi hva som er bra med alle modellene vi har plukket ut.

Best i test massasjepistol 2024

Trigger Point Pro

kr 4 990,-
Annonse
Den brukervennlige Trigger Point Pro er en favoritt blant profesjonelle og vanlige brukere. Med 8 massasjehoder, 5 behandlingsnivåer, og en kraftig motor som når 16 mm dybde, er den ideell for å løse opp muskelknuter. Den justerbare armen og det solide batteriet som varer i 6 timer, gjør den fleksibel og praktisk. Trigger Point Pro er derfor kåret til best i test massasjepistol 2024.
Fordeler
 • Stort utvalg av behandlingsnivåer
 • Ekstra stort utvalg av massasjehoder
 • Går dypt inn i muskulaturen
 • Justerbar arm som gjør det lettere å komme til muskler
 • Lang arbeidstid og kort ladetid
 • Stillegående
Ulemper
 • Relativt høy vekt
 • Relativt høy pris

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 

 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris

Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet.


Les mer her

Her er de beste massasjepistolene som har utmerket seg i tester og anmeldelser:

Best i test massasjepistol på markedet i 2024

Bruken av massasjepistoler har blitt stadig mer populær, ikke bare blant idrettsutøvere, men også blant personer som lider av kroniske smerter eller stivhet i muskler. De kan være spesielt nyttige for personer som tilbringer mye tid foran en datamaskin eller har stillesittende jobber.

Det er derfor spesielt viktig å fokusere på å velge riktig og beste massasjepistol for dine behov ut i fra vår massasjepistol test 2024. Si farvel til muskelknuter, og nyt heller en mer problemfri hverdag hvor du kan bevege deg mer fritt og gjøre det du ønsker.

1. Trigger Point Pro Massasjepistol – Best i test

Trigger Point Pro

kr 4 990,-
Annonse
Den brukervennlige Trigger Point Pro er en favoritt blant profesjonelle og vanlige brukere. Med 8 massasjehoder, 5 behandlingsnivåer, og en kraftig motor som når 16 mm dybde, er den ideell for å løse opp muskelknuter. Den justerbare armen og det solide batteriet som varer i 6 timer, gjør den fleksibel og praktisk. Trigger Point Pro er derfor kåret til best i test massasjepistol 2024.
Fordeler
 • Stort utvalg av behandlingsnivåer
 • Ekstra stort utvalg av massasjehoder
 • Går dypt inn i muskulaturen
 • Justerbar arm som gjør det lettere å komme til muskler
 • Lang arbeidstid og kort ladetid
 • Stillegående
Ulemper
 • Relativt høy vekt
 • Relativt høy pris

Vår mening om Trigger Point Pro

Den brukervennlige Trigger Point Pro i vår massasjepistol test er en av favorittene blant profesjonelle, og i økende grad også blant folk flest som ønsker en mer problemfri hverdag. Dette er helt klart en av de mest fleksible og beste massasjepistol på markedet i dag, med et stort utvalg av hele 8 forskjellige massasjehoder og 5 ulike behandlingsnivåer mellom 1750 og 2400 slag per min som blir kvitt de mest irriterende og hemmende muskelknutene.

Pistolens ergonomiske design og den kraftige motoren gjør det også mulig for denne å nå en behandlingsdybde på 16 mm, som er 40% mer enn vanlige massasjepistoler, og hele 60% dypere enn de en vanlig massasje kan oppnå. Dette gjør det lettere for Trigger Point Pro i vår massasjepistol test å løse opp såre muskelknuter som sitter dypt inne og som er vanskelige å behandle med vanlig tradisjonell massasje. 

Den justerbare armen bidrar også til denne best i test massasjepistol 2024 sin fleksibilitet, og gjør det mulig å komme til på steder der det ellers ville vært vanskelig å benytte massasjepistolen på egenhånd. Dette er med på å løse problemer og lage en bedre hverdag for deg som må ordne selv de verste muskelknuter når noen andre ikke er i nærheten.

Den nesten lydløse massasjepistolen kommer med et solid batteri som holder koken i 6 timer. Dette gjør at du enkelt kan ta den med på reise, og bruke den når du trenger det mest. Trigger Point M16 er en solid modell som er designet for bruk av profesjonelle, og derfor vinner den også vår best i test massasjepistol 2024 test. Med denne modellen velger du fra samme øverste hylle som terapeuter og toppidrettsutøvere, og kan nye en mer problemfri hverdag om du skulle ha mye problemer med hemmende muskelknuter.

Triggerpoint
Batteritid:6 timers batteritid med kun 2,5 timer opplading
Behandling:5 ulike behandlingsnivåer & 8 massasjehoder å velge mellom
Støynivå:Støynivå på mellom 60 og 65 dB
Annet:Justerbar arm som gjør det lettere å komme til muskler, Når 60% dypere enn vanlig massasje

2. Trigger Point M19 – Beste avansert massasjepistol

Trigger Point M19

kr 2 990,-
Annonse
Trigger Point M19 fra vår massasjepistol test er en kraftig enhet med 16 mm behandlingsdybde, seks hastighetsnivåer (1200-3200 slag/min), og fire utskiftbare hoder. Den har et 2600 mAh batteri for opptil seks timers brukstid, en LCD-skjerm, og stillegående teknologi på 50 dB, ideell for hjem, kontor eller treningsstudio.
Fordeler
 • Kraftig motor
 • 16mm behandlingsdybde
 • Stillegående
 • Lang batteritid
Ulemper
 • Størrelse og vekt
 • Støy ved høyere hastigheter

Vår mening om Trigger Point M19

Trigger Point M19 fra vår massasjepistol test er en kraftig enhet designet for å lindre muskelsmerter, forbedre blodsirkulasjonen og redusere restitusjonstid etter trening. Den tilbyr en behandlingsdybde på 16 mm for effektiv massasje. Med seks hastighetsnivåer fra 1200 til 3200 slag per minutt, kan brukerne tilpasse massasjen etter behov for å ta knekken på selv de verste muskelknutene.

M19 kommer med fire utskiftbare massasjehoder for ulike muskelgrupper, inkludert et rundt hode, flatt hode, kuleformet hode og gaffelhode for problemområder. Den har et 2600 mAh litiumbatteri som gir opptil seks timers brukstid og en LCD-skjerm som viser hastighetsnivå og batteristatus når du først setter i gang med massasjepistolen.

En stor fordel er dens stillegående teknologi med et lydnivå på kun 50 dB, noe som gjør den ideell for bruk hjemme, på kontoret eller i treningsstudioet. Den er også utrolig lett å bruke, og gjør seg lett en plass på vår massasjepistol test 2024. Med dette apparatet kan du si farvel til muskelknuter og problemområder, og heller nyte hverdagen uten en stiv nakke, eller andre muskelsmerter som vanligvis ikke forsvinner med tradisjonell massasje.

Batteritid:Opptil 6 timers brukstid
Behandling:Behandlingsdybde på 16mm med seks hastighetsnivåer
Støynivå:Kun 50dB
Annet:LCD-skjerm og oppbevaringsetui, god konstruksjon med ergonomisk utformelse

3. Flowgun Pro 2 – Beste massasjepistol brukstid

Flowgun Pro 2

kr 3 990,-
Annonse
Flowgun Pro 2.0 massasjepistol er anbefalt på grunn av dens kraftige motor, 1400-3200 slag per minutt, og dype muskelbehandling. Med 8 timers batteritid, seks massasjehoder, og en vekt på kun 970 gram, er den perfekt for muskelrestitusjon og velvære, uansett hvor du er. Et verdig valg for alle i vår massasjepistol test 2024.
Fordeler
 • Solid konstruksjon
 • Kraftig motor
 • Lavt støynivå
 • Portabilitet og vekt
Ulemper
 • Noe vanskelig å stille inn
 • Støy ved høye vibrasjonsnivå

Vår mening om Flowgun Pro 2

Flowgun Pro 2.0 massasjepistol anbefales av oss på grunn av dens kraftige motor og evne til å gi en dyp og behagelig muskelbehandling. Med en slagfrekvens på 1400 til 3200 slag per minutt, er den ideell for å lindre muskelsmerter og fremme restitusjon, noe som gjør den til et utmerket valg for både idrettsutøvere, mosjonister, og andre som opplever muskelsmerter hvor de ønsker et godt valg ut i fra vår massasjepistol test​.

Den lange batteritiden og brukervennligheten bidrar til dens popularitet blant folk flest. Med opptil 8 timers brukstid og rask ladetid på 4 timer, er Flowgun Pro 2.0 alltid klar til bruk om du skal ut på reise eller trenger den til en behandling. De seks medfølgende og utskiftbare massasjehodene gir mulighet for en presis og god behandling av ulike problematiske muskelgrupper.

I tillegg er Flowgun Pro 2.0 lett og bærbar, veier kun 970 gram og kommer med en praktisk oppbevaringsveske. Dette gjør den enkel å ta med seg og bruke hvor som helst, noe som er perfekt for en aktiv livsstil. Samlet sett kombinerer den funksjonalitet, kraft og bekvemmelighet på en måte som gjør den til en verdifull investering for muskelrestitusjon og velvære​, og det er derfor den er med på vår best i test massasjepistol 2024 guide.

Batteritid:Opptil 8 timers brukstid og rask ladetid på 4 timer
Behandling:Fem hastighetsnivåer
Støynivå:60db og oppover
Annet:Slitesterk konstruksjon med ergonomisk utformelse som gjør den behagelig å jobbe med

4. TheraGun Pro Plus – Beste premium massasjepistol

TheraGun Pro Plus

kr 6 699,-
Annonse
TheraGun Pro Plus, til over seks tusen kroner, er vårt mest premium valg i massasjepistol testen for 2024. Med solid kvalitet, justerbar arm, variabel hastighet (1750-2400 støt/min), og varme- og kuldeterapi, gir den en komfortabel, dyp muskelbehandling. Den inkluderer fem massasjehoder, et praktisk etui, en Bluetooth-app, og er FDA-registrert som et medisinsk instrument.
Fordeler
 • Kraftig motor
 • Stort utvalg av massasjehoder
 • Dyptvirkende massasje
 • Praktisk etui for oppbevaring
 • Bluetooth kompatibel, og mobil app for å kunne finne nyttige programmer og guider
 • Stillegående
Ulemper
 • Relativt dyr
 • Tyngre og større enn en del av de andre modellene

Vår mening om Theragun Pro Plus

Med en pris på over seks tusen kroner er TheraGun Pro Plus det mest premium massasjepistol valget i vår massasjepistol test 2024, men for de som har råd til å betale litt ekstra for å få det beste er dette vel verdt pengene. Denne premium massasjepistol gir nemlig den mest solide kvaliteten du kan tenke deg, og hjelper deg å nyte en mer problemfri hverdag om du skulle lide de mest vanskelige muskelknutene.

Den solide kvaliteten gjør at TheraGun Pro Plus i vår massasjepistol test er både litt større og noe tyngre enn mange av de andre massasjepistolene i markedet. Dette gjør at denne massasjepistolen kanskje ikke er den aller mest praktiske å ha med seg i kofferten når man er ute på reise, men samtidig gjør den ekstra vekten at det er lettere å komme til dypere ned i muskelområdene du sliter med. 

Den variable hastighetskontrollen og den avanserte appen lar deg velge mellom hastigheter på 1750 til 2400 støt per minutt, samt varme- og kuldeterapi. Armen på massasjepistolen er også justerbar, slik at det er mulig å komme til de aller fleste steder. Selve utformingen av massasjepistolen er designet for å gi et mest mulig komfortabelt og ergonomisk riktig grep.

TheraGun Pro Plus er en fullstendig pakke som kommer med alt det du trenger. Dette inkluderer 5 forskjellige massasjehoder slik at du kan tilpasse massasjepistolen til alle slags forskjellige formål. Massasjepistolen kommer også med et praktisk etui for oppbevaring, og en tilhørende interaktiv mobil app som du kan koble telefonen til via Bluetooth. TheraGun Pro Plus er også designet med så strenge krav at den tilegner seg egenskapen som et FDA-registrert medisinsk instrument.

Denne best i test massasjepistol 2024 har det meste, og er en premium massasjepistol som er vel verdt investeringen om du ønsker å leve en bedre hverdag med mindre smerter. Den har også QuietForce-teknologi, som gjør at den skaper mindre lyd enn andre produkter på markedet. Et solid valg, og en god investering for de som ønsker seg et produkt fra vår massasjepistol test med alt-i-ett løsning.

Batteritid:Opptil 150 minutter
Behandling:5 massasjehoder og en justerbar arm
Støynivå:52-62db målt av kunder
Annet:Kraftig motor som gir dyptvirkende massasje, bluetooth tilkobling til telefonen din

5. TheraGun Mini 2.0 Massasjeapparat – Beste massasjepistol reise

TheraGun Mini 2.0

kr 2 290,-
Annonse
TheraGun Mini 2.0 er et kompakt og lett apparat på 450 gram i vår massasjepistol test. Den har Therabody-app for tilpassede programmer, 150 minutters batterilevetid, QuietForce-teknologi for stille drift, og en ergonomisk design. Perfekt for reise da den er TSA-sertifisert og ideell for å lindre vondt når du er på farten.
Fordeler
 • Enkel og brukervennlig utforming
 • Lett å ta med seg, veier lite, og tar lite plass i vesken
 • Mye for pengene
 • Stillegående
 • Ergonomisk grep
Ulemper
 • Relativt kort batterilevetid

Vår mening om Theragun Mini 2.0

Den solide TheraGun kvaliteten er fortsatt fremtredende på denne modellen, men denne modellen er mye mindre, og veier, med sine knappe 450 gram, kun en tredjedel av det for eksempel TheraGun Pro-modellen gjør. Det sier seg derfor selv at produsenten måtte ofre noe for å kunne oppnå den drastisk reduserte størrelsen og vekten, såvel om den dramatisk reduserte prisen. Men der den taper, har den også sider der den vinner på strak arm.

En ting som noen kanskje vil legge merke til er at TheraGun Mini 2.0 er dens Therabody-app. Denne appen gjør det mulig å tilpasse mange programmer for de som ønsker en solid og variert massasje. Levetiden på batteriet er på 150 minutter, og med dens størrelse vil noen si at dette ikke holder. Men det er nettopp derfor vi har valgt ut denne i vår massasjepistol test. Dette er den perfekte reisevennen da den er TSA-sertifisert, og vil være med å løse opp en vond og sår kropp når du ikke kan ha med den store massasjepistolen hjemmenifra.

Foruten det er mye det samme, med den innebygde Quiet Force-teknologien som gjør den kraftige motoren nesten lydløs, og en ergonomisk design som både er komfortabel å bruke, og som hjelper med å forsikre gode resultater. Siden dette er en modell som er spesialtilpasset for reiser kommer den selvfølgelig med et praktisk mykt reiseetui. Et solid valg om man trenger en reisevenn fra vår best i test massasjepistol 2024 guide.

Batteritid:Opptil 150 minutter brukstid med USB-C lading
Behandling:Leveres med tre forskjellige massasjehoder og egen Therabody-app for mange muligheter
Støynivå:57 – 62db målt av brukere på nett
Annet:TSA-sertifisert

 

Hvorfor bruke massasjepistol

Fordelene med å bruke massasjepistol er mange, og de varierer selvsagt også en del med tanke på behovene til brukeren. 

Massasjepistol for å redusere smerter

Skader, ulykker eller generell aldring er noe vi alle etter hvert kommer borti. Og disse er alle situasjoner som for de aller fleste resulterer i smerte eller ubehag som følge av muskelstivhet, kramper og sirkulasjonsproblemer.

Med en massasjepistol kan du på en lettvint og behagelig måte løse opp muskulaturen og forbedre sirkulasjonen. Dette virker både forebyggende for å forhindre større smerter og lindrende etter at smerter har oppstått. 

Massasjepistol for oppvarming før trening

Muskler som ikke er skikkelig oppvarmet og som ikke har god nok blodsirkulasjon er stivere enn oppvarmede muskler. Dette betyr at trening med muskler som ikke er varmet opp kan lettere føre til skader. En massasjepistol er en skånsom og behagelig måte å øke blodsirkulasjonen og varme opp musklene før en treningsøkt.

Les mer: Beste pre-workout (PWO): Test av de 5 beste på markedet (2024).

Massasjepistol for hurtigere restitusjon og fjerning av melkesyre

En treningsøkt kan være krevende for muskulaturen, og dersom du har gjort ting rett vil du ende opp med stivhet i musklene dine. Dette er en naturlig del av kroppen sin prosess for å reparere og bygge muskulatur som kan være smertefull. 

Bruk av en massasjepistol for å forbedre sirkulasjonen i muskulaturen rett etter en treningsøkt resulterer i at melkesyren som bygger seg opp i muskulaturen kan transporteres bort fortere, slik at tiden kroppen trenger for å reparere muskulaturen reduseres, og du er klar for en ny treningsøkt innen kort tid. Bruk av massasjepistol etter treningsøkten reduserer også smertene og stivheten som ofte kan oppleves etter en hard treningsøkt.

Les mer: Beste slankepiller: Test av de 5 beste på markedet (2024).

Massasjepistol for terapi og fjerning av arrvev

Skader, for eksempel etter en ulykke, som følge av feilbelastning, på grunn av slitasje, inaktivitet, eller av andre grunner, fører ofte til at muskler stivner. Dette er noe mange vil oppleve etter hvert som de blir eldre. For mange er massasjepistolen et godt terapeutisk redskap som hjelper med å varme opp den stive muskulaturen på en skånsom, men samtidig effektiv måte. 

Massasjepistolen gjør også at huden slapper av når den føres over et område. Dette gjør at arrvev gradvis kan strekkes og bli mindre synlig. 

Massasjepistol for økt velvære

Blodsirkulasjonen i kroppen vår henger sammen med generell velvære og god helse. Når vi trener øker dette blodsirkulasjonen vår, og dette fører for de fleste til en følelse av velvære. Massasje er en alternativ måte å øke blodsirkulasjonen i kroppen på, som også resulterer i en følelse av økt velvære og bedre helse for kroppen.

Massasjepistol for å løse opp muskelknuter

Muskelknuter kan være veldig smertefullt. Slike muskelknuter kan oppstå over tid som et resultat av stress, plutselig som et resultat av feilbelastning, eller bokstavelig talt over natta på grunn av feil sovestilling. Slike knuter oppstår når deler av en muskel er stivere enn resten av muskelen. 

Det er vanlig at slike muskelknuter oppstår i nakken og skuldrene, der de kan føre til hodepine i en slags selvforsterkende ond sirkel. Slike muskelknuter kan være særlig vanskelige å bli kvitt, og må gjerne bearbeides over litt tid enten ved hjelp av terapi fra en terapeut, eller ved hjelp av en massasjepistol, som vanligvis vil vise seg å være en mye rimeligere løsning.

Slik velger du massasjepistol

Selv om en massasjepistol i bunn og grunn er et relativt enkelt redskap, så finnes det flere ting du bør sette deg inn i før du bestemmer deg for hvilken massasjepistol du kjøper. I avsnittet under går vi gjennom de viktigste punktene før du velger massasjepistol, slik at du kan velge den massasjepistolen som dekker dine behov. 

Massasjehoder

En av de tingene som skiller massasjepistoler fra hverandre er hvor mange forskjellige massasjehoder de tilbyr som en del av pakken. Forskjellige massasjehoder betyr større valgfrihet når det gjelder behandling, så her er det bedre å kjøpe en massasjepistol med et godt utvalg av massasjehoder. Husk også at massasjehoder er laget av forskjellige materialer, som gjør dem velegnet for ulike typer bruk.  

Massasjeprogrammer

Et annet område massasjepistoler skiller seg ut på er de forskjellige massasjeprogrammene du har å velge mellom. De enkleste massasjepistolene har som regel forskjellige nivåer av vibrasjoner, men hvor mange dette er kan variere en del. Avanserte modeller har også gjerne programmer med roterende massasje og kraftig pulserende massasje. Avanserte modeller kan også noen ganger tilby tilleggsfunksjoner slik som for eksempel tilkobling til telefonen din ved hjelp av Bluetooth for tips og råd for bedre massasje og lignende. 

Batterilevetid

De fleste massasjepistoler går i dag på batteri. Dette betyr at batterilevetiden blir en viktig faktor å ta med under vurderingen av forskjellige produkter. Det er lite som er mer frustrerende enn å finne massasjepistolen tom for batteri når du virkelig trenger den. 

Batterilevetiden er kanskje ekstra viktig for de som ser seg etter en massasjepistol som de planlegger å ha med seg ut på reiser der de kanskje ikke like ofte har muligheten til å lade massasjepistolen. En batterilevetid på 2-3 timer er som regel regnet som akseptabelt, men på de bedre modellene finner man ofte en batteritid på 5-10 timer eller mer.  

Størrelse og vekt

Størrelsen og vekten på en massasjepistol kan være viktig for mange brukere. For de som ofte er ute og reiser og ønsker å ta massasjepistolen med seg, foretrekker de gjerne en lettere vekt og mindre størrelse.

Samtidig gir en tyngre vekt fordeler. En massasjepistol med litt høyere egenvekt kan nemlig oppnå en dypere massasje uten at man trenger å legge så mye press på den.

Lette og kompakte massasjepistoler, designet med tanke på reising, veier ofte rundt en halv kilo, mens mer profesjonelle massasjepistoler, designet for maksimal ytelse, gjerne veier halvannen kilo.

Design

Navnet massasjepistol kommer sannsynligvis av at formen på massasjepistoler ofte har lignet på pistoler. Likevel blir det stadig vanligere at massasjepistoler har en ergonomisk utforming som ikke ligner på en pistol. Disse er nå designet for å gi best mulig arbeidsstilling og for å lettere nå alle steder med riktig mengde press.

Disse har størst utbytte fra massasjepistol

Selv om bruk av massasjepistol gir fordeler for alle, har visse brukere større utbytte. Toppidrettsutøvere og halvprofesjonelle idrettsutøvere kan oppleve raskere restitusjon og lettere kropp ved daglig bruk.

Folk som trener intensivt mot spesifikke mål, eller følger en streng mosjonsplan, kan også unngå skader ved å bruke massasjepistol, noe som gir raskere restitusjon og raskere måloppnåelse.

Personer med muskelknuter eller smerter, for eksempel på grunn av stress eller feilbelastning, vil oppdage at en massasjepistol kan være mer effektiv enn håndmassasje.

Til slutt kan de som ikke trener nok ha stort utbytte. For de som sitter mye i kontorjobb, eller rett og slett begynner å dra på alderen, er det viktig å stimulere blodsirkulasjonen. Massasjepistol øker blodsirkulasjonen og hjelper kroppen med å transportere oksygen til nødvendige områder.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken massasjepistol er best i test?

Triggerpoint Pro Massasjepistol er vår best i test massasjepistol 2024. Denne pistolen har et godt prispunkt, og brukere kan nyte nesten alle funksjonene fra selv den mest premium massasjepistol.

Hvor mye koster en massasjepistol?

Massasjepistoler finnes i forskjellige standarder. Du kan få rimelig gode massasjepistoler til under tusenlappen, mens du gjerne må ut med 5-7 tusen kroner dersom du ønsker å velge fra øverste hylle.

Hva er inkludert når du kjøper en massasjepistol?

Når du kjøper en massasjepistol følger det med ett eller flere massasjehoder. De fleste modeller går i dag på batterier, og kommer derfor med batterilader. Noen av modellene kommer også med ekstra batterier. Det er vanlig at massasjepistoler kommer med en liten veske eller etui for ryddig oppbevaring.

Hvorfor bruke massasjepistol?

Massasjepistoler brukes både for lindring av smerte og spenninger, og for forebyggende behandling etter trening for å bidra til raskere restitusjon. Massasjepistol kan også brukes til oppvarming av muskler for å øke blodsirkulasjonen og gjøre deg klar for en treningsøkt. Noen bruker også massasjepistol for å lindre arrvev.

Hvilke typer massasjepistoler finnes?

Massasjepistoler finnes både for privat bruk og for profesjonelle terapeuter. De finnes også i forskjellige prisklasser, og i små, lette og kompakte modeller som egner seg godt for reiser, som for eksempel Trigger Point Premium.

Hva er en massasjepistol?

En massasjepistol er et apparat som brukes til å gi musklene dine slagterapi ved at den gir muskelen repeterende slag. Slik slagterapi hjelper på sirkulasjonen inne i muskelen, slik at den lettere kommer seg etter trening, eller slik at stivhet i muskelen reduseres eller forebygges, og smerter reduseres.

Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo