Slankepiller: Test av de 5 beste på markedet (2023)

Slankepiller kan være et nyttig tilskudd for deg som sliter med å redusere vekten din. Her har vi samlet de beste alternativene og hva du bør vite om denne typen kosttilskudd.
Pre Workout

Om slankepiller

Vanligvis finner man slankepiller i to kategorier. Disse er stimulerende og ikke-stimulerende slankepiller. Vi skal derfor se nærmere på hva som skiller de to alernativene, samt når de er aktuelle for kostholdet ditt.

Beste Slankepiller 2023

Royal Burner

kr 299,-
Annonse
Vita Pura Royal Burner hjelper deg på flere måter med å redusere vekten din. Den reduserer sultfølelsen og motvirke søtsuget for å redusere kaloriinntaket ditt. Samtidig bidrar dette kosttilskuddet til å øke forbrenningen og forebygge opptak av karbohydrater.

Stimulerende slankepiller

De stimulerende slankepillene øker forbrenningen til kroppen gjennom en økning i kroppens dopamin, noradrenalin og adrenalin. Disse stoffene sørger for at beredskapsnivået i kroppen økes, og setter i gang prosessen der fettet som er lagre i fettcellene frigjøres for forbrenning. som bruker av disse slankepillene vil du føle en oppkvikkende effekt, og ha mer energi til trening.

Ikke-stimulerende slankepiller

Det er ikke alle som tåler stimulerende slankepiller like godt. Dette kan blant annet være på grunn av intoleranse for koffein. Da må man bruke slankepiller som bruker andre, og ofte mindre effektive virkestoffer. Ikke-stimulerende slankepiller bruker en kombinasjon av disse mindre effektive virkestoffene til å gi en samlet bra effekt. Mange av de ikke-stimulerende slankepillene har vist seg å også ha andre positive effekter på grunn av de mange forskjellige virkestoffene. 

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 
 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris
Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet. Les mer her

Misforståelsen som gjør at mange føler seg lurt av slankepiller 

Slankepiller – Navnet lyder som en lettvint løsning på et stort, og økende problem. I følge folkehelseinstituttet sine 2019 tall hadde kun 25% av menn og 40% av kvinner i Norge normal kroppsvekt. Resten av befolkningen faller under kategorien overvektige eller verre…og dette var før folk begynte med å jobbe hjemmefra med kjøleskapet på en armlengdes avstand.

Det er kanskje misforståelser relatert til det attraktive navnet på denne typen piller som har ført til noe av det dårlige ryktet til slankepillene. Dessverre er det ikke slik at man enkelt og greit kan ta en pille for å bli kvitt vektproblemet sitt, men det betyr ikke at slankepiller ikke virker. 

Det er ikke alle som forstår at slankepiller bare er en del av løsningen. For mange er kanskje forventningene da altfor høye når de begynner med å ta slankepiller. Når De deretter ikke opplever at kiloene renner av er det lett å bli skuffet og føle seg lurt. 

Mange slankepiller har dokumentert effekt, men det er viktig å alltid huske på at slankepiller ikke er en løsning i seg selv, men må sees mer som en “akselerator” som forsterker den slankende effekten av en sunn diett og fysisk aktivitet. 

De beste slankepillene

Det finnes utrolig mange slankepiller som du lett kan se dersom du gjør et søk på dette på nettet. Dessverre finnes det også mange produsenter som er mindre seriøse, og du bør velge slankepillene dine med forsiktighet. Dersom produsenten presenterer pillene som en mirakelkur er dette ofte et tegn på at du sannsynligvis kommer til å bli bli skuffet, og i verste fall kan pillene være ren svindel og ha veldig liten, eller ingen virkning. 

I avsnittet under har vi lagt til et utvalg av slankepiller som vi kan gå god for, og som mange nordmenn allerede har opplevd gode resultater med. husk bare at disse pillene er ment som en slankekur i seg selv, men som en “akselerator” som kan øke effekten av livsstilsendringene dine, slik at du fortere kommer ned til idealvekten din.  

Best i test Slankepiller

Norges 5 beste Slankepiller

back to menu ↑

Royal Burner

Royal Burner

kr 299,-
Annonse
Vita Pura Royal Burner hjelper deg på flere måter med å redusere vekten din. Den reduserer sultfølelsen og motvirke søtsuget for å redusere kaloriinntaket ditt. Samtidig bidrar dette kosttilskuddet til å øke forbrenningen og forebygge opptak av karbohydrater.
Fordeler
 • Gjør det lettere å unngå inntak av unødvendige kalorier
 • Bidrar til å gi deg metthetsfølelse
 • Bidrar til å regulere blodsukkeret og søtsuget
Ulemper
 • Når du avslutter kuren er det lett å falle tilbake i gamle uvaner

Vår mening

For mange overvektige er det sultfølelsen som har skylda. Man føler seg rett og slett ikke mett før man har spist for mye. Noen går til det drastiske steget å operere for å redusere magesekken, men for de fleste finnes det bedre løsninger som er mye snillere med kroppen din. En av de mest populære løsningene når det gjelder slankepiller er Royal Burner. 

Royal Burner er egentlig et kosttilskudd som bruker helt naturlige ingredienser til å redusere sultfølelsen din. Den viktigste ingrediensen Royal Burner bruker for å redusere sultfølelsen din er virkestoffet glucomannan. Dette virkestoffet er godkjent for slanking av EU sitt ekspertpanel for matsikkerhet. 

Glucomannan virker slik at det utvider seg opp til 200 ganger sin egen vekt i magesekken. Ettersom du fyller opp magen din med nesten ingenting føler du deg mett uten å spise så mye, og reduserer dermed kaloriinntaket uten at det føles som du spiser mindre. Dette er rett og slett genialt, men husk at når du slutter å ta kosttilskuddet er det lett å falle tilbake til gamle uvaner.  

Et annet problem mange overvektige har er søtsuget som frister deg til å spise usunne godterier. Sukker er som kjent en snarvei til både tannverk, overvekt og diabetes, så det er viktig å bli kvitt denne uvanen. Royal Burner inneholder Krom, som bidrar til å regulere blodsukkeret, og dermed reduserer søtsuget.

Royal Burner spiller også en rolle i å øke forbrenningen i kroppen din. Kosttilskuddet inneholder blant annet grønn kaffeekstrakt som hjelper med å øke forbrenningen, slik at mindre karbohydrater blir tatt opp og omdannet til fett. Det inneholder også Vitamin B3 som optimaliserer energiomsetningen i kroppen din.

For å øke fettforbrenningen inneholder kosttilskuddet Bringebær-ketoner som er kjent for å påvirke hormonet adiponectin, og dermed kan bidra til økt fettforbrenning og mindre appetitt. En annen viktig ingrediens er jod, som motvirker lavt stoffskifte ved å bidra til økt energinivå, og dermed høyere forbrenning.

Nøkkelpunkter

 • Reduserer sultfølelsen
 • Hindrer søtsug
 • Inneholder glucomannan, grønn kaffeekstrakt, Vitamin B3, bringebær ketoner og jod. 
 • Utvider seg i magesekken og gir deg metthetsfølelse
 • Bidrar til å øke forbrenningen og forebygge opptak av karbohydrater
back to menu ↑

Trec Clenburexin

Beste ingredienser

Trec Clenburexin

kr 299,-
Annonse
Trec Clenburexin bruker naturlige virkestoffer til å øke kroppens forbrenning. I tillegg øker kosttilskuddet energinivået ditt slik at du får mer overskudd til trening. 

Vår mening

Fordeler
 • Fokuserer på å øke forbrenningen din og gi deg en mer aktiv hverdag
 • Naturlige virkestoffer
 • Gir deg mer overskudd og energi
Ulemper
 • Økt aktivitet og forbrenning kan fort føre til at du også øker næringsinntaket dersom du ikke er forsiktig med dietten din. 

Trec Clenburexin er et kosttilskudd som fokuserer på å øke kroppens forbrenning. Dette gjøres hovedsaklig ved hjelp av naturlige virkestoffer som øker energinivået ditt slik at du forbrenner mer. En kjærkommen bivirkning med dette kosttilskuddet er at det også gir deg mer energi til en aktiv hverdag.  

Det er den unike sammensetningen av de naturlige virkestoffene som gjør at Trec Clenburexin har en så positiv effekt på forbrenningen. Kosttilskuddet består av en rekke termogene stoffer, vitaminer og koffein. Andre viktige ingredienser er grønn kaffeekstrakt, cayenne pepper, ingefærekstrakt, Tyrosine, Yerba Mate og vitamin B5, som bidrar til økt stoffskifte, forbrenning og energi.

Når du øker forbrenningen er det viktig å huske på at kroppen din som regel instinktivt vil reagere på høyere forbrenning med økt apetitt for å erstatte den brukte energien. Når du bruker Trec Clenburexin er det derfor viktig at du holder godt øye med dietten din slik at du ikke ender opp med liten eller ingen effekt som resultat av et høyere kaloriinntak.

Nøkkelpunkter

 • Naturlige virkestoffer
 • Kombinasjon av de flere termogene stoffer, vitaminer og koffein
 • Legger til rette for økt forbrenning
 • Gir deg mer overskudd slik at du øker forbrenningen gjennom økt aktivitet
 •  Inneholder grønn kaffeekstrakt, cayenne pepper, ingefærekstrakt, Tyrosine, Yerba Mate og vitamin B5
back to menu ↑

3. Rapid Burn

Best for jenter

Rapid Burn

Kr 227,- 349,-
Annonse
Rapid Burn er et kosttilskudd som er laget av 100% naturlige ingredienser, som alle er vel dokumenterte. Disse slankepillene tar fatt i problemet fra alle kanter ved å øke stoffskifte og forbrenning, samtidig som det reduserer sultfølelse og søtsug.
Fordeler
 • Takler både inntaket av kalorier og høyere forbrenning
Ulemper
 • Hjelper lite dersom du ikke kvitter deg med dårlige matvaner

Vår mening

Rapid Burn fra Proteinfabrikken er et kosttilskudd som utelukkende er laget av naturlige ingredienser. Den unike kombinasjonen til Rapid Burn gjør det mulig for kosttilskuddet å oppnå redusert sultfølelse og søtsug, samtidig som stoffskifte og forbrenning økes. Dette betyr at du med andre ord angriper problemet fra to sider samtidig for å oppnå maks effekt.   

Inngrediensene i Rapid Burn inkluderer grønn kaffeekstrakt og cinnulin som hjelper med å forenkle omdanningen av karbohydrater til fett. Disse virkestoffene hjelper deg også med å øke energinivået ditt. Virkestoffet garcinia cambogia sørger for at sultfølelsen din reduseres, mens krom og gymnema er virkestoffer som bidrar til å motvirke søtsuget, slik at det er lettere å unngå småspising.

Det er viktig å huske at selv om Rapid Burn kan gjøre det fysisk lettere å motstå småspising og søtsaker, så gjør det ingen ting med vanene (eller uvanene) dine. Det er her psykologien og viljekraften kommer inn i bildet. Det kommer til å være akkurat like koselig med et kakestykke til kaffen selv om det fysiske søtsuget er redusert. 

Nøkkelpunkter

 • Utelukkende naturlige virkestoffer
 • Øker stoffskifte
 • Reduserer sultfølelse
 • Reduserer søtsug og balanserer blodsukkeret
 • Unik kombinasjon som gjør ingrediensene mer effektive
 • Inneholder Grønn kaffeekstrakt, Cinnulin, Garcinia cambogia, Krom og Gymnema

 

back to menu ↑

4. Dynamix Research Purple Burn Pro

Best energiboost

Dynamix Research Purple Burn Pro

kr 459,-
Annonse
Dynamix Research Purple Burn Pro har sin egen unike kombinasjon av virkestoffer som øker forbrenningen av fett i kroppen din, og gir deg mer energi i hverdagen, samtidig som det demper søtsuget og sultfølelsen.
Fordeler
 • Bidrar til å både dempe apetitten og øke forbrenningen
Ulemper
 • Mangler noen vanlige aktivitetsprofiler, slik som for eksempel fjelltur og ski
 • Ingen betalingsfunksjon eller musikk

Vår mening

Dynamix Research Purple Burn Pro er et kosttilskudd som som inneholder en rekke virkestoffer med dokumentert effekt i form av økt forbrenning og dempet sultfølelse. Noen av de virkningsfulle ingrediensene i Purple Burn inkluderer ekstrakter av ingefær, kanel og olivenblad. Andre viktige ingredienser er Vitamin B6, B3 og B12. 

Fysisk aktivitet er en av de viktigste komponentene i et program for å gå ned i vekt. Dynamix Research Purple Burn Pro bidrar ikke bare med økt forbrenning og redusert sultfølelse, det gir deg også økt energi. Slik har du mer overskudd til aktiviteter i hverdagen, slik at det for eksempel er lettere å orke å komme seg i gang med den nødvendige treningen etter en lang dag på kontoret.

Nøkkelpunkter

 • Demper sultfølelsen
 • Stimulerer energinivået ditt 
 • Øker forbrenningen
 • Inneholder ingefær, kanel, olivenblad, Vitamin B6, B3 og B12
back to menu ↑

5. Weider Victory Fat Burner

Billigst

Weider Victory Fat Burner 2x!

kr 209,-
Annonse
Weider Victory Fat Burner er et Kosttilskudd som bruker en nøye sammensatt kombinasjon av krom, koffein fra grønn te, cayenne pepper og L-karnitin for å oppnå en høyere metabolisme og reduserte fettlager. Det reduserer også søtsuget, slik at du lettere kan redusere kaloriinntaket.
Fordeler
 • Bidrar til å både dempe søtsuget og øke forbrenningen
 • Fremmer bruken av fett som energikilde
Ulemper
 • Hjelper lite med mindre du kvitter deg med dårlige matvaner

Vår mening

Kosttilskuddet Weider Victory Fat Burner bruker en nøye sammensatt kombinasjon av krom, koffein fra grønn te, cayenne pepper og L-karnitin som utløser et høyere nivå av forbrenning av energi i kroppen din. 

Weider Victory Fat Burner er kun laget av naturlige ingredienser som er dokumentert å være trygge for kroppen din, samtidig som de utløser en høyere metabolisme. Kosttilskuddet inneholder også virkestoffer som fokuserer på å redusere kaloriinntaket ved å redusere søtsuget. 

Weider Victory Fat Burner hjelper med å øke forbrenningen i kroppen din. Dersom du ønsker å mangedoble effekten av kosttilskuddet kan du ta dette i sammenheng med et strengt treningsopplegg. Husk at forbrenning bare er en side av saken. Dersom du fortsetter å tilføre mer enn nok kalorier vil du aldri ende opp med å gå ned i vekt. Streng diett er derfor en nødvendighet i forbindelse med Weider Victory Fat Burner.

Nøkkelpunkter

 • Naturlige ekstrakt
 • Bidrar til økt metabolisme 
 • Motvirker søtsug
 • Inneholder krom, koffein fra grønn te, cayenne pepper og L-karnitin 
 • Reduserer fettdepotene ved å fremme bruken av fett som en energikilde
back to menu ↑

Slik velger du de rette slankepillene

Det er alltid lettere å løse et problem når du har problemet klart for deg. Dersom problemet ditt er at du alltid er sugen på søtsaker bør du for eksempel sikte deg inn på en type slankepiller som fokuserer på å dempe søtsuget ditt. 

Dersom du rett og slett alltid føler deg sulten, og derfor ender opp med å spise for mye, kan det være en ide å velge en type slankepiller som inneholder glucomannan, det EU-godkjente virkestoffet som utvider seg opp til 200 ganger sin egen vekt i magesekken, og som gjør at du føler deg fortere mett. 

Dersom problemet er at du har lavt aktivitetsnivå og lav forbrenning bør du sikte deg inn på en type slankepiller som fokuserer på å øke forbrenningen din.  

Du bør også huske på at mange av de stimulerende slankepillene inneholder koffein. Dersom du er overfølsom eller av andre grunner ikke tåler koffein bør du derfor naturligvis være forsiktig med disse.

– Les mer: De beste Pre-Workout kosttilskuddene på markedet

back to menu ↑

Ofte stilte spørsmål om Slankepiller

Hva er slankepiller?

Slankepiller er medisiner eller kosttilskudd som hjelper med å redusere eller kontrollere kroppsvekten din enten ved å endre appetitten eller kroppens opptak av kalorier.

Kan jeg bli slank av å spise slankepiller? 

Dette er ikke et spørsmål man kan gi et klart ja eller nei svar på. Slankepiller kan nemlig være en veldig god hjelp for å gjøre prosessen med å gå ned i vekt mer effektiv. Samtidig kreves det mer enn bare slankepiller for å gå ned i vekt. For å få maksimalt utbytte av slankepiller må man bruke disse i kombinasjon med en kontrollert diett og fysisk aktivitet.

Hvordan virker slankepiller?

Mange slankepiller virker slik at de hemmer de delene av hypothalamus som regulerer sult og metthet, og dermed gjør at du føler deg mindre sulten. Andre typer slankepiller bruker en vanndrivende eller lakserende effekt for å øke forbrenningen til kroppen din.  

Kan gravide bruke slankepiller?

Du bør ikke ta slankepiller dersom du er gravid eller ammende. Dersom du er gravid eller ammende bør du alltid være veldig forsiktig med hva du spiser, og du bør sjekke med legen din før du tar noen som helst medisiner eller kosttilskudd i løpet av graviditeten og ammingen. 

Jeg tar slankepiller – Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?

Slankepiller kan hjelpe med å redusere sultfølelsen din eller med å øke forbrenningen din slik at du lettere går ned i vekt, men i motsetning til det mange tror, så er slankepiller er ingen magisk løsning for å gå ned i vekt. Slankepiller i seg selv vil ikke redusere vekten din med mindre du tar dem i kombinasjon med en omlegging av livsstilen din.
Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo