Massasjepistol: Test av de 6 beste på markedet (2023)

En massasjepistol er et apparat som brukes til å gi musklene dine slagterapi ved at den gir muskelen repeterende slag. Her går vi gjennom de beste massasjepistolene på markedet i 2022
Beste massasjepistol

Om Massasjepistoler

Massasjepistoler er en slags utstyr som brukes for å utføre massasje som løser opp musklene og forbedrer blodsirkulasjonen ved hjelp av vibrasjoner. Denne typen massasje kalles også slagmassasje eller trommemassasje. I tillegg benytter noen massasjepistoler også roterende bevegelser og infrarød varme for å oppnå ekstra gode resultater. 

På tuppen av massasjepistolen finner du ofte et slags hode av gummi, men hvordan hodet på massasjepistolen er utformet og hva det er laget av kan variere en del. Mange massasjepistoler vil også ha forskjellige massasjehoder som du kan bytte mellom. 

Best i test Massasjepistol 2023

Trigger Point Premium

kr 2 249,- kr 3 490,-
Annonse
Trigger Point Premium har hele 15 forskjellige behandlingsnivåer og skiller seg ut fra andre massasjepistoler med sin behandlingsdybde på hele 12mm, dette gir en 60% dypere massasje enn en gjennomsnittlig massasje.

Trigger Point Premium kommer med 2 stk utbyttbare batteripakker slik at du alltid har et batteri tilgjengelig når du trenger et.

Massasjepistoler kan brukes nesten over hele kroppen, men det er ikke anbefalt å bruke den direkte på ryggraden og andre knokler. Hjertet og andre viktige vaskulære områder bør også unngås. Når du bruker massasjepistolen gjør dette bindevevet rundt musklene smidigere. I tillegg til at hjernen stimuleres til å slappe av. Resultatet er bedre blodgjennomstrømning.  

Noen tror at massasjepistoler hovedsaklig brukes av profesjonelle idrettsutøvere og terapeuter, men slik er det absolutt ikke. De fleste massasjepistoler er designet slik at de er veldig brukervennlige, og er derfor populære blant alle typer mennesker.

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 
 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris
Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet. Les mer her

Hvorfor bruke massasjepistol

Fordelene med å bruke massasjepistol er mange, og de varierer selvsagt også en del med tanke på behovene til brukeren. 

Massasjepistol for å redusere smerter

Skader, ulykker eller generell aldring er noe vi alle etter hvert kommer borti. Og disse er alle situasjoner som for de aller fleste resulterer i smerte eller ubehag som følge av muskelstivhet, kramper og sirkulasjonsproblemer.

Med en massasjepistol kan du på en lettvint og behagelig måte løse opp muskulaturen og forbedre sirkulasjonen. Dette virker både forebyggende for å forhindre større smerter og lindrende etter at smerter har oppstått. 

Massasjepistol for oppvarming før trening

Muskler som ikke er skikkelig oppvarmet og som ikke har god nok blodsirkulasjon er stivere enn oppvarmede muskler. Dette betyr at trening med muskler som ikke er varmet opp kan lettere føre til skader. En massasjepistol er en skånsom og behagelig måte å øke blodsirkulasjonen og varme opp musklene før en treningsøkt.  

Massasjepistol for hurtigere restitusjon og fjerning av melkesyre

En treningsøkt kan være krevende for muskulaturen, og dersom du har gjort ting rett vil du ende opp med stivhet i musklene dine. Dette er en naturlig del av kroppen sin prosess for å reparere og bygge muskulatur som kan være smertefull. 

Bruk av en massasjepistol for å forbedre sirkulasjonen i muskulaturen rett etter en treningsøkt resulterer i at melkesyren som bygger seg opp i muskulaturen kan transporteres bort fortere, slik at tiden kroppen trenger for å reparere muskulaturen reduseres, og du er klar for en ny treningsøkt innen kort tid. Bruk av massasjepistol etter treningsøkten reduserer også smertene og stivheten som ofte kan oppleves etter en hard treningsøkt.    

Massasjepistol for terapi og fjerning av arrvev

Skader, for eksempel etter en ulykke, som følge av feilbelastning, på grunn av slitasje, inaktivitet, eller av andre grunner, fører ofte til at muskler stivner. Dette er noe mange vil oppleve etterjvert som de blir eldre. For mange er massasjepistolen et godt terapeutisk redskap som hjelper med å varme opp den stive muskulaturen på en skånsom, men samtidig effektiv måte. 

Massasjepistolen gjør også at huden slapper av når den føres over et område. Dette gjør at arrvev gradvis kan strekkes og bli mindre synlig. 

Massasjepistol for økt velvære

Blodsirkulasjonen i kroppen vår henger sammen med generell velvære og god helse. Når vi trener øker dette blodsirkulasjonen vår, og dette fører for de fleste til en følelse av velvære. Massasje er en alternativ måte å øke blodsirkulasjonen i kroppen på, som også resulterer i en følese av økt velvære og bedre helse for kroppen.

Massasjepistol for å løse opp muskelknuter

Muskelknuter kan være veldig smertefullt. Slike muskelknuter kan oppstå over tid som et resultat av stress, plutselig som et resultat av feilbelastning, eller bokstavelig talt over natta på grunn av feil sovestilling. Slike knuter oppstår når deler av en muskel er stivere enn resten av muskelen. 

Det er vanlig at slike muskelknuter oppstår i nakken og skuldrene, der de kan føre til hodepine i en slags selvforsterkende ond sirkel. Slike muskelknuter kan være særlig vanskelige å bli kvitt, og må gjerne bearbeides over litt tid enten ved hjelp av terapi fra en terapist, eller ved hjelp av en massasjepistol, som vanligvis vil vise seg å være en mye rimeligere løsning.

back to menu ↑

Slik velger du massasjepistol

Selv om en massasjepistol i bunn og grunn er et relativt enkelt redskap, så finnes det flere ting du bør sette deg inn i før du bestemmer deg for hvilken massasjepistol du kjøper. I avsnittet under går vi gjennom de viktigste punktene før du velger massasjepistol, slik at du kan velge den massasjepistolen som dekker dine behov. 

Massasjehoder

En av de tingene som skiller massasjepistoler fra hverandre er hvor mange forskjellige massasjehoder de tilbyr som en del av pakken. Forskjellige massasjehoder betyr større valgfrihet når det gjelder behandling, så her er det bedre å kjøpe en massasjepistol med et godt utvalg av massasjehoder. Husk også at massasjehoder er laget av forskjellige materialer, som gjør dem velegnet for ulike typer bruk.  

Massasjeprogrammer

Et annet område massasjepistoler skiller seg ut på er de forskjellige massasjeprogrammene du har å velge mellom. De enkleste massasjepistolene har som regel forskjellige nivåer av vibrasjoner, men hvor mange dette er kan variere en del. Avanserte modeller har også gjerne programmer med roterende massasje og kraftig pulserende massasje. Avanserte modeller kan også noen ganger tilby tilleggsfunksjoner slik som for eksempel tilkobling til telefonen din ved hjelp av Bluetooth for tips og råd for bedre massasje og lignende. 

Batterilevetid

De fleste massasjepistoler går i dag på batteri. Dette betyr at batterilevetiden blir en viktig faktor å ta med under vurderingen av forskjellige produkter. Det er lite som er mer frustrerende enn å finne massasjepistolen tom for batteri når du virkelig trenger den. 

Batterilevetiden er kanskje ekstra viktig for de som ser seg etter en massasjepistol som de planlegger å ha med seg ut på reiser der de kanskje ikke like ofte har muligheten til å lade massasjepistolen. En batterilevetid på 2-3 timer er som regel regnet som akseptabelt, men på de bedre modellene finner man ofte en batteritid på 5-10 timer eller mer.  

Størrelse og vekt

Størrelsen og vekten på en massasjepistol kan være viktig for mange brukere av massasjepistoler. For de som er mye ute og reiser, og helst vil ha massasjepistolen med seg er en lavere vekt og en mindre størrelse naturlig nok ofte sett på som det beste. 

Samtidig finnes det fordeler med en tyngre vekt. Dersom egenvekten til massasjepistolen er litt høyere kan dette nemlig hjelpe til å oppnå en dypere massasje uten at det er nødvendig å legge så mye press på massasjepistolen.

Lette og kompakte massasjepistoler som er designet med tanke på reising kan gjerne ha en vekt som ligger rundt en halv kilo, mens mer profesjonelle massasjepistoler som er designet for maksimal ytelse gjerne kan veie halvannen kilo.

Design

Navnet massasjepistol kommer sannsynligvis av at formen på massasjepistoler gjerne har lignet en del på pistoler. Likevel er det nå stadig vanligere at massasjepistoler kommer med en ergonomisk utforming som ikke ligner på en pistol, men som er designet for å kunne gi en best mulig arbeidsstilling, og for å komme lettere til på alle steder med rett mengde press. 

Best i test massasje pistol

back to menu ↑

De 6 beste massasjepistolene

back to menu ↑

Trigger Point Premium

Best i test massasjepistol

Trigger Point Premium

kr 2 249,- kr 3 490,-
Annonse
Trigger Point Premium har hele 15 forskjellige behandlingsnivåer og skiller seg ut fra andre massasjepistoler med sin behandlingsdybde på hele 12mm, dette gir en 60% dypere massasje enn en gjennomsnittlig massasje.

Trigger Point Premium kommer med 2 stk utbyttbare batteripakker slik at du alltid har et batteri tilgjengelig når du trenger et.

2 års garanti – 100 dager åpent kjøp
Fordeler
 • Solid konstruksjon
 • Komfortabel å jobbe med
 • 2 stk batteri
 • Enkelt LED display
 • 5 massasjehoder inkludert
 • 15 ulike hastigheter
 • 12 mm behandlingsdybde
 • 50 DB støynivå
Ulemper
 • Kunne hatt bedre batteritid
 • Maks 3000 slag per minutt

Trigger Point Premium er en kraftig massasjepistol av høy kvalitet som hjelper deg med å redusere smerter og stivhet i musklene dine. Den er utformet for å være ergonomisk og stillegående, noe som gjør den til en behagelig og effektiv massasjepistol.

Med hele 15 forskjellige behandlingsnivåer kan du justere styrken på massasjepistolen for å tilpasse behandlingen til de forskjellige muskelgruppene. Med seks forskjellige massasjehoder inkludert har du mulighet til å gi kroppen målrettet- og dypere behandling for hver enkel muskelgruppe med sin behandlingsdybde på hele 12mm.

Trigger Point Premium har en kraftig motor som kan produsere opptil 1600 til 3000 slag per minutt, samtidig som den har et støynivå på bare 50 dB. Batteritiden er på 6 timer, og ladetiden er bare 1,5 time. Hvert av de to eksterne batteriene kan byttes kontinuerlig slik at man i praksis kan fortsette behandlingen imens man lader.

Trigger Point Premium har en LED-skjerm som måler hastighet, det følger med seks forskjellige massasjehoder, hurtiglader, 2 stk batteri utstyr og tilbehør.

Nøkkelpunkter

 • God konstruksjon med ergonomisk utformelse
 • Behandlingsdybde på 12mm
 • 5 massasjehoder inkludert
 • 15 forskjellige styrker på behandlingen
 • 2 stk batteri med 6t kapasitet
 • Ladetid på bare 1,5 timer
 • Lavt støynivå (50 dB)
back to menu ↑

Vivagun PRIME 3.0

Toppmodell til Vivagun

Vivagun PRIME 3.0

kr 2 990,- kr 3 990,-
Annonse
Prime 3.0 er den mest avanserte modellen til Vivagun og har markedets største batteri. Her får du kraften du trenger for restitusjon i opptil 24 timer kombinert med et mangfold av massasjehoder og hastigheter. Alt du trenger i en liten pakke og overkommelig pris.

Massasjepistolen kommer levert i en praktisk koffert slik at du alltid har kontroll på utstyret ditt når du er på farten.
Fordeler
 • Solid konstruksjon
 • Komfortabel å jobbe med
 • Opptil 24 timer batteri
 • Enkelt LED display
 • 8 massasjehoder inkludert
 • 7 ulike hastigheter
 • 12 mm behandlingsdybde
 • Lavt støynivå
Ulemper
 • Kunne hatt bedre behandlingsdybde
 • Medfølgende koffert tar litt plass om man er på reise

Vår mening

Vivagun Prime 3.0 er en slitesterk massasjepistol som raskt har blitt populær blant idrettsfolk og atleter. Et ergonomisk design med ergonomisk funksjonalitet sørger for at den er god å jobbe med over tid. Dette kombinert med 24 timer batterikraft gjør Vivagun Prime 3.0 til en fast følgesvenn for deg som trener hardt i hverdagen. 

Når du kjøper en Vivagun Prime 3.0 vil du få den levert i en estetisk koffert hvor det er plass til alt av utstyr og nødvendig tilbehør. Dette gjør det utrolig enkelt å sørge for at man alltid har tilgjengelig det man måtte trenge for massasjepistolen din. Styrken kan du justere med syv ulike instillinger kombinert med åtte forskjellige ulike hoder for forskjellig trykkpunkt. 

Med markedets største batteri kommer Vivagun Prime 3.0 med kun ett batteri, men dette har en kapasitet på 15 – 24 timer arbeid. Deretter vil du raskt være klar igjen med 2-3 timer opplading. Det store batteriet sørger for at du kan bruke massasjepistolen etter flere økter før du må lade den opp på nytt igjen.

Nøkkelpunkter

 • Slitesterk konstruksjon med ergonomisk utformelse som gjør den behagelig å jobbe med
 • Kraftig motor for opptil 5000 slag per minutt
 • 8 massasjehoder inkludert
 • 7 forskjellige styrker på behandlingen
 • Opptil 24t batteri
 • Ladetid på bare 3 timer
 • Lavt støynivå (45 dB)
back to menu ↑

3. Trigger Point Pro Massasjepistol

Mest anvendelige massasjepistol

Trigger Point Pro

kr 2 990,- 4 990,-
Annonse
For de som trenger ekstra fleksibilitet er Trigger Point Pro et ypperlig valg, med sine 8 forskjellige massasjehoder, 5 ulike behandlingsnivåer som kan varieres mellom 1750 og 2400 slag i minuttet, og en praktisk justerbar arm.
Fordeler
 • Stort utvalg av behandlingsnivåer
 • Ekstra stort utvalg av massasjehoder
 • Går dypt inn i muskulaturen
 • Justerbar arm som gjør det lettere å komme til muskler
 • Lang arbeidstid og kort ladetid
 • Stillegående
Ulemper
 • Relativt høy vekt
 • Relativt høy pris

Vår mening

Den brukervennlige Trigger Point Pro er en av favorittene blant profesjonelle, og i økende grad også blant folk flest. Dette er helt klart en av de mest fleksible massasjepistolene i markedet, med et stort utvalg av hele 8 forskjellige massasjehoder og 5 ulike behandlingsnivåer mellom 1750 og 2400 slag per min.

Den enestående ergonomiske designen og den kraftige motoren gjør det også mulig for denne massasjepistolen å nå en behandlingsdybde på 16 mm, som er 40% mer enn vanlige massasjepistoler, og hele 60% dypere enn de en vanlig massasje kan oppnå. Dette gjør det lettere for Trigger Point Pro å løse opp muskelknuter som sitter dypt inne og som er vanskelige å behandle med vanlig massasje. 

Den justerbare armen på massasjepistolen bidrar også til denne massasjepistolens fleksibilitet, og gjør det mulig å komme til på steder der det ellers ville vært vanskelig å benytte massasjepistolen. I tillegg er massasjepistolen sin ergonomiske design laget for å gi et mest mulig komfortabelt grep, dermed et enda bedre resultat.  

Den nesten lydløse massasjepistolen kommer med et solid batteri som holder koken i 6 timer. Opplading av batteriet tar kun 2,5 timer før det er fullt oppladet. Trigger Point M16 er en solid modell som er designet for bruk av profesjonelle og har derfor, med sine 1,5 kg, en noe høyere vekt enn mange andre massasjepistoler. Prisen er også litt høyere, med en prislapp på nesten 3000 kroner, men til gjengjeld velger du her fra samme øverste hylle som terapeuter og toppidrettsutøvere.

Triggerpoint

Nøkkelpunkter

 • 6 timers batteritid med kun 2,5 timer opplading.
 • 5 ulike behandlingsnivåer
 • 8 massasjehoder å velge mellom
 • Justerbar arm som gjør det lettere å komme til muskler
 • Når 60% dypere enn vanlig massasje
 • Støynivå på mellom 60 og 65 dB
back to menu ↑

4. TheraGun Pro

Beste toppmodell

TheraGun Pro

kr 6 499,-
Annonse
TheraGun Pro er en stillegående massasjepistol som er en favoritt blant profesjonelle idrettsutøvere, trenere, terapeuter og andre fagfolk.

Den kraftige motoren og den ergonomiske designen gjør at dette massasjeapparatet leverer 16% dypere vibrasjonsmassasje enn det vanlige massasjepistoler greier.

Denne massasjepistolen kommer med 6 massasjehoder inkludert, gode justeringsmuligheter, og en mobil app.
Fordeler
 • Kraftig motor
 • Stort utvalg av massasjehoder
 • Dyptvirkende massasje
 • 2 batterier med 5 timer total batteritid 
 • Praktisk etui for oppbevaring
 • Bluetooth kompatibel, og mobil app for å kunne finne nyttige programmer og guider
 • Stillegående
Ulemper
 • Relativt dyr
 • Tyngre og større enn en del av de andre modellene

Vår mening

Med en pris på over fem tusen kroner er TheraGun Pro den dyreste massasjepistolen i vurderingen vår, men for de som har råd til å betale litt ekstra for å få det beste er dette vel verdt pengene. Denne massasjepistolen gir nemlig den mest solide kvaliteten du kan tenke deg. Dette er takket være den ekstra kraftige motoren, og en solid konstruksjon som tåler en støyt. 

Den solide kvaliteten gjør at TheraGun Pro er både litt større og noe tyngre enn mange av de andre massasjepistolene i markedet. Dette gjør at denne massasjepistolen kanskje ikke er den aller mest praktiske å ha med seg i kofferten når man er ute på reise, men samtidig gjør den ekstra vekten at det er lettere å komme til dypere ned i musklene. 

TheraGun Pro er en fullstendig pakke som kommer med alt det du trenger. Dette inkluderer 6 forskjellige massasjehoder slik at du kan tilpasse massasjepistolen til alle slags forskjellige formål. Den kommer også med et ekstra batteri, slik at du har en total batteritid på 2,5 timer. Massasjepistolen kommer også med et praktisk etui for oppbevaring, og en tilhørende interaktiv mobil app som du kan koble telefonen til via Bluetooth.

Den variable hastighetskontrollen lar deg velge mellom hastigheter på mellom 1750 og 2400 støt per minutt. Armen på massasjepistolen er også justerbar slik at det er mulig å komme til de aller fleste steder. Selve utformingen på massasjepistolen er designet for å gi et mest mulig komfortabelt og ergonomisk riktig grep.  

Quite Force Teknologien gjør at apparatet er veldig stillegående, som faktisk er ganske viktig for et apparat som er laget for å avspenne kroppen. 

theragun-pro-kit

Nøkkelpunkter

 • 6 massasjehoder
 • Kraftig motor som gir dyptvirkende massasje
 • Ekstra batteri
 • Justerbar arm
 • Bluetooth tilkobling til telefonen din
back to menu ↑

5. Booster Mini X Massasjepistol

Beste massasjepistol for reise

Booster Mini X

kr 1 690,- 2 490,-
Annonse
Når man skal ut å reise kan det være begrenset med plass. Vekten man kan ha med seg kan også være begrenset dersom man for eksempel reiser med fly.

Booster Mini X er designet for å gi en effektiv massasje samtidig som den tar opp så lite plass og vekt som mulig i kofferten.  
 
Fordeler
 • Glimrende batterilevetid med kort ladetid 
 • Enkel og brukervennlig utforming
 • lett å ta med seg, veier lite, og tar lite plass i vesken
 • Mye for pengene
 • Stillegående
 • Ergonomisk grep
Ulemper
 • Kun 3 hastighetsinnstillinger

Vår mening

Reiser kan være stressfulle, særlig dersom man er ute og reiser mye. Det er viktig å ikke glemme å også behandle kroppen sin bra selv når man er ute på reise. For noen kan dette innebære å ta med seg massasjepistolen for å løse opp stressede muskler og stimulere blodsirkulasjon, men det kan føles unødvendig å ta med en massasjepistol på vel over en kilo og som også tar opp mye plass i kofferten.

Booster Mini X er designet med dette i tankene. Denne lille massasjepistolen tar veldig lite plass i kofferten, og veier kun 420 gram. Samtidig er denne lille massasjepistolen kraftig nok til å kunne gjøre det meste du forventer deg av en massasjepistol. 

Når du er ute på reise er det ekstra viktig å ha en massasjepistol med god batterikapasitet. Med Booster Mini X får du opptil 10 timer med batteritid. Når du trenger å lade massasjepistolen tar det kun 1,5 time før den er fulladet.

Booster Mini X har tre forskjellige hastighetsinnstillinger å velge mellom. Dette er mindre enn mange av de andre produktene vi har vurdert, men dette er også en mye lettere, enklere og billigere massasjepistol, så det er naturlig at den ikke er like velutstyrt som de mer avanserte modellene. Som standard kommer Booster Mini X med 4 forskjellige massasjehoder.

Motoren til Booster Mini X er stillegående, med et støynivå som ligger på 45 dB, og den yter opptil 3000 slag i minuttet. Dette gir en behandlingsdybde på 8 mm, som er ca 30% dypere enn vanlig massasje, men fortsatt kun rundt halvparten av de mest profesjonelle massasjepistolene vi vurderte. 

Når du kjøper Booster Mini X kommer denne i en pakke med de fire massasjehodene, en hurtiglader og et praktisk oppbevaringsetui for reisen din. 

Nøkkelpunkter

 • 10 timers batterilevetid per opplading, med 1,5 timers ladetid
 • Stillegående motor med et støynivå på bare 45 dB
 • Enkel og brukervennlig utforming 
 • Tar lite plass i vesken
 • Vekt på kun 420 gram 
 • Ergonomisk grep
 • 3 behandlingsnivåer fra 1800 – 3000 slag i minuttet
 • 4 massasjehoder
 • 8 mm behandlingsdybde
back to menu ↑

6. TheraGun Mini Massasjeapparat

Beste kompakte massasjepistol

TheraGun Mini

kr 2 095,-
Annonse
Til en prislapp på rundt 2000 kroner er TheraGun Mini et godt produkt for pengene man betaler.

På mange måter kan man si at dette er en forenklet versjon av de mer avanserte og profesjonelle TheraGun-modellene.

Resultatet er en flott massasjepistol som fortsatt gjør en utrolig god jobb på massasje, men som er så liten og lett at den er perfekt for å ha med seg på reise. 
Fordeler
 • God batterilevetid 
 • Enkel og brukervennlig utforming
 • Lett å ta med seg, veier lite, og tar lite plass i vesken
 • Mye for pengene
 • Stillegående
 • Ergonomisk grep
Ulemper
 • Kun ett massasjehode (men flere  kan kjøpes i tillegg)
 • Kun 3 hastighetsinnstillinger
 • Relativt kort batterilevetid

Vår mening

Den solide TheraGun kvaliteten er fortsatt fremtredende på denne modellen, men denne modellen er mye mindre, og veier, med sine knappe 550 gram, kun en tredjedel av det for eksempel TheraGun Pro-modellen gjør. Det sier seg derfor selv at produsenten måtte ofre noe for å kunne oppnå den drastisk reduserte størrelsen og vekten, såvel om den dramatisk reduserte prisen. 

En ting som noen kanskje vil legge merke til er at TheraGun Mini kun har tre forskjellige hastighetsinnstillinger å velge mellom. I tillegg kommer den med bare ett eneste massasjehode som standard, men her er det heldigvis mulighet for å kjøpe flere i tillegg. Levetiden på batteriet er også noe redusert, til en levetid på 2,5 timer før det må lades opp igjen.

Foruten det er mye det samme, med den innebygde Quiet Force Teknologien som gjør den kraftige motoren nesten lydløs, og en ergonomisk design som både er komfortabel å bruke, og som hjelper med å forsikre gode resultater. Siden dette er en modell som er spesialtilpasset for reiser kommer den selvfølgelig med et praktisk mykt reiseetui.

Nøkkelpunkter

 • 2,5 timers batteritid per opplading
 • Stillegående 
 • Enkel og brukervennlig utforming 
 • Tar lite plass i vesken
 • Vekt på kun 550 gram 
 • Ergonomisk grep
 • 3 hastighetsinnstillinger

 

back to menu ↑

Disse har størst utbytte fra massasjepistol

Selv om bruk av massasjepistol innebærer fordeler for alle typer brukere så er det visse typer brukere som har større utbytte av dette hjelpemiddelet enn andre. Dette gjelder for eksempel toppidettsutøvere og folk som driver aktivt med idrett på halvprofesjonelt nivå, etter som disse brukerne kan nyte godt av mye hurtigere restitusjon, og dermed gjerne vil føle seg lettere i kroppen på daglig basis hvis de bruker massasjepistol.    

Folk som driver med intensiv trening mot et spesielt mål, eller folk som følger en streng mosjonsplan kan også nyte godt av å bruke massasjepistol for å unngå skader som ellers lett kan oppstå som følge av overbelastning. Raskere restitusjon betyr også at man fortere kan komme seg tilbake til treningen, slik at man når målene raskere. 

En annen gruppe av mennesker som kan ha ekstra stort utbytte av å bruke massasjepistol er de som sliter med muskelknuter eller smerter, for eksempel på grunn av stress, feilbelastning eller andre typer skader. Slike brukere vil fort finne ut at en massasjepistol faktisk kan være langt mer effektiv enn det du kan forvente fra håndmassasje. 

Sist men ikke minst kan folk som ikke trener nok ha stort utbytte av å bruke massasjepistol. Dersom man for eksempel sitter stille i en kontorjobb det meste av dagen, og rett og slett ikke får tid og anledning til å trene nok, er det viktig å oppnå blodsirkulasjon på andre måter for å unngå helseproblemer. Massasjepistol kan naturligvis ikke erstatte en god treningsøkt, men det hjelper kroppen til å få litt bedre fart på blodsirkulasjonen slik at kroppen får transportert viktig oksygen til de delene av kroppen som trenger det.

back to menu ↑

Ofte stilte spørsmål om Massasjepistol

Hva er en massasjepistol?

En massasjepistol er et apparat som brukes til å gi musklene dine slagterapi ved at den gir muskelen repeterende slag. Slik slagterapi hjelper på sirkulasjonen inne i muskelen, slik at den lettere kommer seg etter trening, eller slik at stivhet i muskelen reduseres eller forebygges, og smerter reduseres.

Hvor mye koster en massasjepistol?

Massasjepistoler finnes i forskjellige standarder. Du kan få rimelig gode massasjepistoler til under tusenlappen, mens du gjerne må ut med 4-5 tusen kroner dersom du ønsker å velge fra øverste hylle. 

Hva er inkludert når du kjøper en massasjepistol?

Når du kjøper en massasjepistol følger det med ett eller flere massasjehoder. De fleste modeller går i dag på batterier, og kommer derfor med batterilader. Noen av modellene kommer også med ekstra batterier. Det er vanlig at massasjepistoler kommer med en liten veske eller etui for ryddig oppbevaring.

Hvorfor bruke massasjepistol?

Massasjepistoler brukes både for lindring av smerte og spenninger, og for forebyggende behandling etter trening for å bidra til raskere restitusjon. Massasjepistol kan også brukes til oppvarming av muskler for å øke blodsirkulasjonen og gjøre deg klar for en treningsøkt. Noen bruker også massasjepistol for å lindre arrvev.

Hvilke typer massasjepistoler finnes?

Massasjepistoler finnes både for privat bruk og for profesjonelle terapeuter. De finnes også i forskjellige prisklasser, og i små, lette og kompakte modeller som egner seg godt for reiser, som for eksempel Trigger Point Premium.  
Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo