Topp 5 billig robotstøvsuger

Neatsvor X500

kr 3 490,-
Annonse
Neatsvor X500 er den klart anbefalte robotstøvsugeren blant de ulike modellene vi har vurdert i testen vår.

Her får du veldig mye for pengene

Denne robotstøvsugeren har alle de andre fordelene som du finner på en robotstøvsuger.
Fordeler
 • 100% fornøydgaranti
 • Svært god vaskeevne
 • God klatreevne for å komme seg over hindringer
 • Tar seg av både gulvvask og støvsuging
 • Lader seg selv
 • Poseløs
 • Ekstra lang batteritid
 • Mulighet til å lagre opptil 5 etasjer med kart
Ulemper
 • Støvbeholder må tømmes manuelt

Vår mening

Hva om du kunne ha en håndfri rengjøringsassistent som gjør jobben mens du slapper av? Med Neatsvor X500 er dette ikke bare en drøm, men en realitet. Men du lurer kanskje på, kan en robotstøvsuger med mopp virkelig erstatte en manuell gulvvask?

Funksjoner

Neatsvor X500 kommer fullpakket med praktiske funksjoner som gjør rengjøringsjobben enklere og mer effektiv.

 1. Smart Navigasjon: Med sin laserbaserte navigasjon, kartlegger X500 hjemmet ditt og planlegger den mest effektive rengjøringsruten. Den unngår også hindringer som møbler og trapper, noe som betyr mindre bekymring for deg.
 2. Kraftig Sugeevne: Med sin høye sugekraft på 3000Pa, klarer denne robotstøvsugeren å fjerne støv, hår, og smuss fra både harde gulvflater og tepper.
 3. Automatisk Oppladning: Når batterinivået blir lavt, returnerer X500 Pro automatisk til ladestasjonen. Når den er fulladet, fortsetter den med rengjøringen der den slapp.
 4. App & Stemmekontroll: Du kan styre X500 via en brukervennlig app på telefonen din eller ved hjelp av stemmen din hvis du har en kompatibel Alexa-enhet.
neatsvor X500

Ytelse

Når det gjelder ytelse, skiller Neatsvor X500 seg virkelig ut. Dens kraftige sugemotor er i stand til å suge opp støv og smuss fra både harde overflater og tepper med imponerende effektivitet. Kombinert med dens mopping-funksjon, som bruker justerbare vannutslippsnivåer for å tilpasse rengjøringen til ulike typer gulv, sikrer den at hjemmet ditt alltid er på topp.

Med sin intelligente navigasjonsteknologi, kartlegger Neatsvor X500 ditt hjem og planlegger den mest effektive rengjøringsruten. Denne smarte teknologien sørger også for at den unngår hindringer og farlige områder, som trapper. Og når batterinivået er lavt, vil robotstøvsugeren automatisk returnere til ladestasjonen for å lade opp, for så å fortsette rengjøringen der den slapp.

I tillegg er Neatsvor X500 utstyrt med en stor støvbeholder, noe som betyr at du ikke trenger å tømme den så ofte. Og den er utrolig stille, slik at du kan slappe av eller jobbe hjemme mens den gjør rengjøringsjobben.

Verdi for pengene

Gitt det imponerende spekteret av funksjoner, robust ytelse og brukervennlighet, tilbyr Neatsvor X500 utmerket verdi for pengene. Det er definitivt en investering, men de tidsbesparende fordelene og lettheten i rengjøring gjør det verdt prisen.

Konklusjon

Samlet sett er opplevelsen og resultatene til Neatsvor X500 utmerket, noe som gjør den til et ideelt valg for alle som er opptatt av renhold, men som også setter pris på bekvemmelighet og tidseffektivitet.

Beste Robotstøvsuger

Topp 5 robotstøvsugere

Neatsvor X500 Robotstøvsuger

Neatsvor X500

kr 3 490,-
Annonse
Neatsvor X500 er den klart anbefalte robotstøvsugeren blant de ulike modellene vi har vurdert i testen vår.

Her får du veldig mye for pengene

Denne robotstøvsugeren har alle de andre fordelene som du finner på en robotstøvsuger.
Fordeler
 • 100% fornøydgaranti
 • Ekstra sterk sugeevne
 • God klatreevne for å komme seg over hindringer
 • Tar seg av både gulvvask og støvsuging
 • Lader seg selv
 • Poseløs
 • Ekstra lang batteritid
 • Mulighet til å lagre opptil 5 etasjer med kart
Ulemper
 • Støvbeholder må tømmes manuelt
neatsvor

Vår mening

Denne robotstøvsugeren har alle de andre fordelene som du finner på lillebror Neatsvor X500, og i tillegg kommer denne modellen med mye større batterikapasitet og ekstra minne slik at du kan lagre flere etasjer.

Rengjøring

Neatsvor X500 e bygget for å kunne rengjøre effektivt både med støvsuging og med våtmopp. Selv om du ikke ønsker å bruke våtmopp funksjonaliteten kan dette likevel være en passende robotstøvsuger. Det er nemlig lettvint å skru av våtmopp-funksjonaliteten dersom du ikke trenger den, men for mange er våtmopp-funksjonaliteten en velkommen bonus som de setter pris på.   

Med en sugekraft på hele 3000 PA har Neatsvor X500 en av markedets kraftigste motorer. Dette betyr at robotstøvsugeren med letthet kan fjerne dyrehår, smuler og rusk fra tepper og lignende rengjøring som kan være utfordrende for en støvsuger med mindre sugekraft. støv og rusk samles i en poseløs støvbeholder som kan romme opptil 600 ml før den må tømmes.

Neatsvor X500 kommer med innebygde vannbeholdere som rommer 350 ml vann for våtmopping. Den kommer også med to mopper som du kan bytte mellom, og som kan brukes om og om igjen. Når en av moppene er skitten kan denne enkelt og greit vaskes i vaskemaskin. 

Arbeidstid, lading

Batteriet til Neatsvor X500 Pro er et 5200 mAh LG batteri som gir en arbeidstid på mellom 120 og 180 minutter. når batteriet er i ferd med å gå tomt vil robotstøvsugeren helt selvstendig kjøre tilbake til ladestasjonen sin og lade seg opp igjen helt selv før den fortsetter jobben sin.  

Kapasiteten til  Neatsvor X500 er omtrent 100 kvadratmeter per time, og siden robotstøvsugeren lader seg opp selv kan du bruke den til å både støvsuge og vaske hele huset nesten uansett hvor stort det er. Når du er fornøyd med slik den arbeider kan du lagre innstillingene for senere bruk.

Sensorer, navigasjon og mobilitet

Det store batteriet til Neatsvor X500 gjør at den har større rekkevidde før den må tilbake for å lade seg opp. Dette betyr at denne premium-modellen er bedre egnet for større boliger med flere rom enn det den enklere modellen er. 

Neatsvor X500 har navigasjon på kart der du kan se hva den holder på med til enhver tid, og kan kontrollere aktiviteten til robotstøvsugeren ved å for eksempel legge inn No-Go-soner. Dette kan du gjøre uansett hvor du befinner deg ved hjelp av appen på telefonen din. Du har muligheten til å lagre opptil 5 etasjer i for robotstøvsugeren. Dette er nok en funksjonalitet som gjør denne robotstøvsugeren til et godt valg for større boliger.

I boliger med flere etasjer er naturligvis også trapper en viktig ting å ha i tankene. Neatsvor XX500 har innebygget trappesensor som forhindrer at den faller ned trapper eller andre steder der det er høyt da dette kan føre til skader på robotstøvsugeren. 

X500 er også relativt flink til å komme seg rundt i huset, med en klatreevne som gjør det mulig for den å komme seg over hindringer på opptil 20 mm. Alt dette greier den med et støynivå som kun ligger på mellom 50-65 dB. Den er også relativt liten, med en diameter på 33 cm og en høyde på 9,8 cm, som betyr at den er liten nok til å også effektivt rengjøre under de vanligste møblene.  

Avanserte funksjoner

Styringen av robotstøvsugeren skjer via den medfølgende mobilappen fra Neatsvor. Denne appen er kompatibel med Google Home slik at den er lettvint å sette opp. Dette betyr også at det er mulig å styre robotstøvsugeren med talekommandoer via Google Home. Robotstøvsugeren er også kompatibel med Amazon Alexa.   

Du har også full kontroll på når X500 arbeider. For eksempel kan du med få tastetrykk i appen stille inn støvsugeren slik at den kun arbeider med å rydde og vaske huset ditt mens du ikke er hjemme.

 

2. Neatsvor X520 Robotstøvsuger

Neatsvor X520

kr 4 990,-
Annonse
Denne robotstøvsugeren gir en perfekt kombinasjon av alle de viktigste funksjonalitetene, samtidig som den unngår unødvendig dyre funksjonaliteter som skrur opp prisen for mye. 

Fordeler
 • 100% fornøydgaranti
 • Ekstra sterk sugeevne
 • God klatreevne for å komme seg over hindringer
 • Tar seg av både gulvvask og støvsuging
 • Lader seg selv
 • Poseløs
Ulemper
 • Støvbeholder må tømmes manuelt

Vår mening

Neatsvor X520 er en av de mest anbefalte robotstøvsugeren blant de ulike modellene vi har vurdert i testen vår.

Rengjøring

Dette er en robotstøvsuger som greier å håndtere det meste. Motoren tåler mye, og har veldig god sugeevne på 4000 PA. Dette betyr at den med letthet håndterer slike ting som for eksempel hundehår, og greier til og med å suge opp stålkuler. Støv og smuss som suges opp samles i en praktisk skuff som det er lett å tømme når den begynner å fylles opp. Støvbeholderen har kapasitet for opptil 600 ml.  

I tillegg til å fungere som en støvsuger har Neatsvor X520 også innebygd våtmopp for automatisk gulvvask. Det er fullt mulig å slå våtmopp-funksjonaliteten av eller på etter ønske. Vannbeholderen som brukes for våtmoppen har en kapasitet på 350 ml. Med et støynivå på kun 55 dB er robotstøvsugeren knapt merkbar når den rengjør i bakgrunnen.

Arbeidstid og lading

Neatsvor X520 sitt 5200 mAh batteri gir en arbeidstid på mellom 120 – 180 minutter, men dette er generelt sett ikke noe du som bruker trenger å bekymre deg for. Robotstøvsugeren kjører nemlig selv tilbake til ladestasjonen og lader seg opp igjen automatisk når den holder på å slippe opp for strøm.

Sensorer, navigasjon og mobilitet

Når Neatsvor X520 setter i gang med jobben sin går det meste av seg selv. Den kan rengjøre flere rom, og har en klatreevne på 2 cm slik at den kommer seg over mindre hindringer. Høyden er 9,8 cm, med en diameter på 33 cm, så den kommer seg greit under vanlige møbler. 

Robotstøvsugeren er også utstyrt med trappesensor for å unngå at den faller utenfor og/eller setter seg fast i trapper eller lignende. I tillegg støtter den Navigasjon på kart og såkalte No-Go-soner, slik at du selv kan bestemme hvor du vil at støvsugeren skal gå, og eventuelle steder der den må unngå. Kartnavigasjonen betyr at du også kan følge med på kartet hvor robotstøvsugeren arbeider til enhver tid. 

Avanserte funksjoner

Når det gjelder de mer avanserte funksjonalitetene som er tilgjengelige så er Appen til Neatsvor X520 kompatibel med Google Home. Appen, som brukes til å styre 

robotstøvsugeren, er kompatibel med Google Home. Appen lar deg styre robotstøvsugeren over wi-fi nettverket i hjemmet ditt enten du er hjemme eller ute. Den lar deg også stille inn klokkeslett for når den skal arbeide, justere vannmengde, sugekraft og ulike vaskemetoder.

3. iRobot Roomba S9 robotstøvsuger

iRobot Roomba S9

kr 5 999,-
Annonse
Dersom du er ute etter den beste premium robotstøvsugeren for hjemmet ditt er trenger du ikke se lenger enn til toppmodellen i iRobot Roomba serien, iRobot Roomba S9. Denne modellen har fantastisk sugekraft, og er fullpakket med det siste nye av rengjøringsløsninger og navigasjonssystemer.
Fordeler
 • Fantastisk sugeevne og PerfectEdge Technology for grundig rengjøring i alle kanter, hjørner, rundt møbler, og på tepper
 • Kartlegger og lærer å navigere boligen din selv, lader seg selv, tømmer seg selv og klargjør støv og skitt i en lukket pose
 • Kan kontrolleres via en mobil app
 • Smart Anti-Allergen system, og tilpasset for å håndtere dyrehår 
 • Best i test!
Ulemper
 • Relativt dyr
 • Ingen våt mopp (men kan integreres med M6 robotgulvvaskeren)

Vår mening

Robotstøvsugeren er perfekt for fjerning av skitt, støv og dyrehår. Den jobber helt selvstendig uten behov for oppsyn, og fjerner effektivt skitt og mikroskopiske allergifremkallende partikler og midd med sitt Dual Multi-surface rengjøringssystem. Siden dette er en av de nyeste modellene fra iRobot er den også relativt dyr med en pris på kr 15.379,-. 

Rengjøring

iRobot Roomba S9 sitt avanserte High Efficiency filter er et av markedets aller beste på å filtrere ut mikroskopiske støvpartikler, midd, soppsporer og andre allergener. Rengjøringssystemet fanger opp hele 99% av allergener fra slike ting som mugg, pollen, støvmidd, i tillegg til allergener fra hunder og katter. Filteret er så effektivt at det også fanger opp partikler og allergener som er så små at du ikke kan se dem. 

iRobot Roomba S9 er utstyrt med mer enn nok sugestyrke for alle typer overflater. Denne modellen er også utstyrt med sensorer som registrerer når den rengjør tepper, og justerer da opp sugestyrken automatisk for å forsikre at teppene blir skikkelig rengjort. Børstene er laget av gummi, som forhindrer at dyrehår og lignende henger seg fast og må rengjøres manuelt.

PerfectEdge-teknologien og de spesialdesignede vinklede børstene som brukes i iRobot Roomba S9 gjør at den effektivt oppsporer smuss, støv, hybelkaniner og andre uvelkomne gjester selv innerst i hjørner og andre steder der de måtte gjemme seg. 

Når støv og allergener er samlet opp er det viktig at disse ikke slippes ut igjen. Anti-Allergen-systemet til iRobot Roomba S9 sørger for at ingenting slippes ut når roboten tømmer seg.

Arbeidstid, lading og tømming

iRobot Roomba S9 har hele 120 minutter med effektiv arbeidstid. Dette er en hel del lengre enn de tidligere modellene, som betyr at denne modellen er enda bedre tilpasset større arealer. Ladingen er også mer effektiv på denne modellen, med kun 120 minutters ladetid for å fullade batteriet.  

Tømming er lett gjort og veldig renslig med iRobot Roomba S9. alt man trenger å gjøre er å hente den forseglede avfallsposen fra Clean Base™ stasjonen til robotstøvsugeren. 

Sensorer, navigasjon og mobilitet

Denne siste modellen fra iRobot er utstyrt med de nyeste sensorene som hjelper robotstøvsugeren til å skanne rommet, for å planlegge ruten sin på en slik måte at den bruker arbeidstiden mest mulig effektivt, og slik at den kommer så nært inntil vegger og så langt inn i hjørner som mulig. Robotstøvsugeren er også designet for å takle dørstokker på opptil 1,6 cm.

iRobot Roomba S9 bruker avansert vSLAM-navigasjonsteknologi til å samle inn mer enn 230 tusen datapunkter per sekund. Dette er informasjon som behandles av robotstøvsugerens 1,3 GHz Quad-core-prosessor, slik at robotstøvsugeren kan bruke “Imprint” smart mapping teknologi til å danne seg et nøyaktig kart over boligen. 

Imprint-teknologien hjelper robotstøvsugeren til å alltid vite hvor den befinner seg, hvilke områder som allerede er rengjort, forandringer i boligen, og den mest effektive ruten for gjenstående rengjøring. Med Imprint teknologien kan du også lett kontrollere hvor og når robotstøvsugeren skal gjøre rent. 

Avanserte funksjoner

En av de funksjonene som er nye på iRobot Roomba S9 er den smarte Imprint Link-teknologien som gjør det mulig for iRobot Roomba S9 og iRobot Braava Jet M6 å samarbeide automatisk. Dermed kan S9 støvsuge først, for så å bli automatisk etterfulgt av M6 robotgulvvaskeren uten at du trenger å løfte en finger.

Andre kjente og kjære iRobot-funksjoner er selvfølgelig også der, slik som for eksempel iRobot HOME appen, trappesensor, automatisk lading og mer.  

4. iRobot Roomba i7+ robotstøvsuger

iRobot Roomba i7+

kr 7 549,-
Annonse
Med denne robotstøvsugeren går fjerning av skitt, støv og dyrehår av seg selv uten at du trenger å tenke på det. Selv skitt og mikroskopisk allergifremkallende støv som du ikke ser fjernes effektivt med denne robotstøvsugerens tre-trinns rengjøringssystem kalt Dual Multi-surface. Dette rengjøringssystemet løfter opp, suger vekk og filtrerer rent.
Fordeler
 • Mye for pengene i forhold til testvinneren iRobot Roomba S9+
 • Solid sugeevne som er ti ganger bedre enn mange tidligere modeller
 • Lader seg selv, tømmer seg selv og klargjør støv og skitt i en lukket pose
 • Kartlegger og lærer å navigere boligen din selv
 • Kan kontrolleres via en mobil app
Ulemper
 • Mangler noen av de nyeste funksjonene du finner i den siste versjonen
 • ingen våt mopp funksjon

Vår mening

iRobot Roomba i7+ sørger selv for å tømme seg når støvbeholderen er full, og lade seg når batterinivået begynner å bli lavt. Støvsugeren er forgjengeren til testvinneren iRobot Roomba S9+, og siden en nyere modell allerede er tilgjengelig er det nå mulig å få denne fantastiske robotstøvsugeren til en pris på kr 7.609,- som er mye billigere enn den nyeste S9+ modellen fra iRobot. 

Rengjøring

Stadig flere nordmenn sliter i dag med allergi mot støv, midd og andre små partikler. iRobot Roomba i7+ kommer med filter som også fjerner mikroskopisk støv og midd som du ikke kan se. Rengjøringssystemet fanger opp hele 99% av allergener fra slike ting som mugg, pollen, støvmidd, i tillegg til allergener fra hunder og katter. Dette gjøres ved hjelp av robotstøvsugeren sitt avanserte Dual Multi-surface tre-trinns rengjøringssystem. 

Sugestyrken til iRobot Roomba i7+ er også imponerende. Denne modellen kan skilte med en sugestyrke som er ti ganger så sterk som AeroVac™-systemet til den tidligere Roomba 600-serien. I stedet for å bruke hårlignende børster bruker iRobot Roomba i7+ en spesiell type gummibørster som gjør det mulig å fange opp støv, skitt og dyrehår uten at disse setter seg fast.  

Arbeidstid, lading og tømming

Ingen liker å tømme støvbeholdere og få en sky av støv midd og mugg som takk for hjelpen. Dette gjelder selvfølgelig særlig for de som er sensitive når det gjelder støv og midd. Den eksterne Clean Base™ støvbeholderen til iRobot Roomba i7+ gjør denne jobben mye mindre ubehagelig. Stasjonen til denne støvsugeren gir deg nemlig en ferdig lukket avfallspose så snart beholderen er full.

Det er Clean Base™ som er hjemmet til iRobot Roomba i7+. Her tømmer den støvbeholderen sin, og det er også her robotstøvsugeren lader seg når batterinivået begynner å bli lavt. Lading av batteriene tar 90 minutter, og gir støvsugeren en arbeidstid på ca 75 minutter. 

Sensorer, navigasjon og mobilitet

en robotstøvsuger som Mobilitet er nøkkelen til om en robotstøvsuger er nyttig eller ikke. Dersom bare står og stanger i veggen er til mer irritasjon enn nytte. Av den grunn er navigasjonen noe av det viktigste å tenke på når du vurderer robotstøvsugere.   

iRobot Roomba i7+ er en robotstøvsuger som konstant lærer, kartlegger hjemmet ditt og bruker informasjonen den innhenter for å tilpasse aktivitetene sine til hjemmet ditt. Kartleggingen gjøres ved hjelp av en smart mapping teknologi kalt “Imprint”. Imprint gjør det lett for deg å kontrollere hvor og når robotstøvsugeren skal gjøre rent. Du har muligheten til å for eksempel velge ett rom eller alle rommene. 

iRobot Roomba i7+ sin installasjonspakke inkluderer virtuelle vegger du kan bruke dersom du trenger å begrense støvsugeren sin aktivitet i deler av hjemmet.

Avanserte funksjoner

iRobot Roomba i7+ kan enkelt og greit kontrolleres ved hjelp av iRobot HOME-appen. Når du kobler robotstøvsugeren til WiFi-nettverket i hjemmet ditt kan du bruke appen på mobiltelefonen din til å bestemme hvor, når og hvordan roboten din gjør rent, uansett hvor du er. 

5. NEATO Botvac D7 Connected

Beste poseløse robotstøvsuger

NEATO Botvac D7

kr 2 990,-
Annonse
NEATO Botvac D7 er en kraftig robotstøvsuger med  en luftgjennomstrømning på hele 19 liter per sekund.  og er kjent for å være en av de mest grundige rengjørerne i markedet. LaserSmart™-navigasjonssystemet sørger for detaljert kartlegging av omgivelsene og navigasjon med høy presisjon.
Fordeler
 • Kompatibel med Alexa, Apple, og Google
 • Høy beholderkapasitet
 • Ubegrenset arbeidsareal
 • Virtuelle no-go områder 
 • Egnet for støvsuging av dyrehår
Ulemper
 • Bruker ikke forseglede engangsposer som kan kastes direkte i søpla.

Vår mening

Robotstøvsugeren styres av er brukervennlig mobil app, og er kompatibel med både Alexa, Google og Apple. Prisen til NEATO Botvac D7 Connected ligger på rundt  kr 5.499,- i Norge.

Rengjøring

NEATO Botvac D7 er en kraftig robotstøvsuger med en luftgjennomstrømning på hele 19 liter per sekund. Med sin CornerClever™ teknologi og andre innovasjoner, slik som for eksempel den praktiske sidekosten, er denne robotstøvsugeren kjent for å være en av de mest grundige rengjørerne i markedet. Sidekosten gjør det mulig med skikkelig rengjøring inne ved vegger, rundt møbler og andre gjenstander. 

Arbeidstid, lading og tømming

NEATO Botvac D7 har en arbeidstid på 120 minutter før den må lade seg opp igjen på den medfølgende ladestasjonen. Den trenger 150 minutter for å lade seg opp igjen. Robotstøvsugeren er også poseløs, og har en romslig 0,7 liters beholder for oppsamling av støv, skitt og smuss.

Sensorer, navigasjon og mobilitet

Siden NEATO Botvac D7 er selvladende, og siden den har en stor kapasitet på oppsamling av støv, har den nærmest ubegrenset arbeidsareal. For å orientere seg bruker robotstøvsugeren et avansert navigasjonssystem som heter LaserSmart™. Med dette systemet kartlegger den omgivelsene nøye, og kan deretter navigere med høy presisjon. 

Dersom du har steder der du ikke ønsker at støvsugeren skal bevege seg kan du sette opp virtuelle No-Go linjer. Disse settes opp ved hjelp av den brukervennlige mobilappen til NEATO. Robotstøvsugeren kan bevege seg over dørstokker som er opptil 1,5 cm høye. 

Avanserte funksjoner

Neato er designet for å være kompatibel med både Alexa, Google og Apple

Sjekk hele vår test av beste robotguvvasker med vask

Viktige faktorer i vurderingen vår

robotstøvsuger

Rengjøringskvalitet

Dersom en robotstøvsuger ikke rengjør skikkelig er det liten vits i å bruke penger på den. De beste robotstøvsugerne kan gjøre rent nesten like godt som det du selv kan. Dette kommer i stor grad an på sugestyrken, typer koster som brukes, og hvordan de for eksempel takler rengjøring i hjørner, kriker og kroker, og rundt møbler og andre gjenstander. Rengjøringskvaliteten er naturligvis ett av hovedpunktene på sjekklisten vår når vi vurderer robotstøvsugere.

Navigasjon, mobilitet og software

Støvsugere har vi hatt lenge, men det var utviklingen innen software som gjorde det mulig å lage robotstøvsugere. Bra software er fortsatt nøkkelen til en god robotstøvsuger. Software hjelper robotstøvsugeren med å holde styr på hvilke områder som allerede er rengjort og hvilke som gjenstår. Software er også viktig for å unngå at den setter seg fast i hjørner, faller ned trapper eller velter gjenstander i boligen. 

I vurderingen vår har vi derfor sett på hvordan programvaren håndterer hindringer, hvordan ruten beregnes, hvor god støvsugeren er på å orienterer seg, og hvor flinke robotstøvsugerne er på å finne løsninger dersom den planlagte ruten deres sperres av gjenstander. 

Batterier, lading, kapasitet og arbeidshastighet

Hvor effektiv en robotstøvsuger er vil i stor grad avhenge av hvor lenge den kan arbeide uforstyrret i boligen din. Dette begrenses i hovedsak av batteriet og kapasiteten til støvsugere. Dersom den ofte må tilbake til ladestasjonen for å lade seg eller for å tømme støvbeholderen vil dette begrense hvor stort areal den kan dekke og hvor lang tid dette tar. Batterikapasitet og kapasiteten til støvbeholderen er derfor viktige ting vi tar med i vurderingen vår. 

Brukervennlighet

For at en robotstøvsuger skal være verdt kostnaden må den bidra til å spare tiden vår og gjøre livet vårt lettere. Dersom den er vanskelig å installere, krever mye vedlikehold eller trenger stadig oppsyn mens den er i bruk vil den ha liten bruksverdi. Gode robotstøvsugere håndterer i dag det meste selv, inkludert det å orientere seg i boligen din, og er derfor lette å installere. De er også bygget slik at de krever minim

Gi deg selv gaven av mer fritid og et rent hjem med Neatsvor 500, den beste robotstøvsugeren på markedet. Du kommer ikke til å angre!

Neatsvor X500

kr 3 490,-
Annonse
Neatsvor X500 er den klart anbefalte robotstøvsugeren blant de ulike modellene vi har vurdert i testen vår.

Her får du veldig mye for pengene

Denne robotstøvsugeren har alle de andre fordelene som du finner på en robotstøvsuger.
Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo