Oppblåsbare boblebad: Test av de 5 beste på markedet (2023)

Oppblåsbare boblebad kan være et utmerket alternativ for deg som ønsker litt hverdagsluksus, men ikke har plass til en permanent installasjon. Her har vi samlet alt du trenger å vite om denne typen boblebad og hvilke som er best i test.
Oppblåsbare boblebad: Test av de 5 beste på markedet (2023)

Om oppblåsbare boblebad

Boblebad er noe som lenge har blitt sett på som et luksusprodukt som kun de rikeste har råd til. I det siste har dette forandret seg på grunn av introduksjonen av oppblåsbare boblebad. Denne typen boblebad er billigere å produsere, enklere å transportere, og krever ikke profesjonelle håndverkere for installasjonen.  

Beste Oppblåsbare Boblebad 2023

M-Spa Camaro

kr 10 995.- 14 995,-
Annonse
M-Spa Camaro er et oppblåsbart boblebad som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden på grunn av at dette boblebadet har blitt sett i en rekke programmer på TV2 og TV3. Dette boblebadet regnes å ha en kapasitet for opptil 6 personer. Boblebadet gir deg en vanntemperatur på opptil 40 grader, en stillegående boblefunksjon, og en innebygd ozon-rensefunksjon som reduserer bruken av kjemikalier med 60%.

Installasjon av oppblåsbare boblebad

Moderne oppblåsbare boblebad er for det meste utrolig lettvinte å installere. I de fleste tilfeller kan de installeres på vel under en halvtime uten at du trenger hjelp fra fagfolk. Mange nye oppblåsbare boblebad er også designet slik at de blåser seg opp selv. Når du har koblet til alt i henhold til instruksjonsmanualen er det bare å trykke på knappen, så går resten av seg selv. 

Du kan installere oppblåsbare boblebad både inne og ute, men det vanligste er at man installerer boblebadet ute, for eksempel på terrassen eller på en gressplen. Dersom du installerer boblebadet innendørs er det viktig å tenke på hvordan du skal ordne med tømming. Husk også at du må regne med å få vann på gulvet rundt boblebadet.  

Dersom du planlegger å bruke boblebadet utendørs om vinteren er dette ofte fullt mulig. Det du bør være klar over er at de lave temperaturene naturlig nok vil medføre større varmetap om vinteren. Dette vil naturligvis føre til lengre oppvarmingstid og høyere strømregning. For å redusere varmetapet kan det være lurt å installere boblebadet med et isolerende lag under.

Slik vurderer og velger vi ut produkter

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier. Når vi gjennomfører tester ser vi ikke bare på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, men også på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best. 
 • Produkttester fra forbrukernettsider og ekpertkilder
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • Tredjeparts kundeanmeldelser
 • Forhandlerens garantier, omdømme og service
 • Produktets pris
Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet. Les mer her

Kostnadene med oppblåsbare boblebad

På grunn av at vanlige boblebad har fått rykte på seg for å være dyrt er det mange som også tror at oppblåsbare boblebad koster mye, men faktum er at oppblåsbare boblebad slett ikke trenger å være dyrt. De er billigere å kjøpe, trenger ingen dyre håndverkere for å gjennomføre installasjonen, og er relativt billige i bruk. 

Det er mulig å få et bra oppblåsbart boblebad til rundt 5 000 kroner, mens de mer eksklusive modellene gjerne kan koste opp i 17 000 kroner. Prisforskjellene kommer naturlig nok blant annet an på størrelsen til boblebadet, og dermed hvor mange det har plass til. I tillegg finner du teknologiske forskjeller, og forskjeller i hvor eksklusiv og komfortabel design de forskjellige boblebadene har. 

Som med alle boblebad kommer det også ytterligere driftskostnader etter at du har kjøpt boblebadet. Den viktigste utgiften er kanskje oppvarmingen. Det estimeres at et vanlig oppblåsbart boblebad med normal bruk gjerne koster fra rundt 70 kroner og oppover per uke i sommertemperaturer. Dette vil naturligvis øke i vintermånedene når det er kaldere. Hvor mye boblebadet brukes vil også virke inn på kostnaden. I tillegg trenger du også kjemikalier som koster litt, men dette blir en relativt liten kostnad. 

back to menu ↑

Topp 5 anbefalte oppblåsbare boblebad

Det finnes i dag mange oppblåsbare boblebad å velge mellom, men i det er slett ikke alle disse boblebadene som egner seg for norske forhold. Dette gjelder særlig dersom du har planer om å bruke boblebadet ditt ute i løpet av vinterhalvåret. I denne artikkelen har vi vurdert et utvalg av de mest populære oppblåsbare boblebadene som er tilpasset det norske markedet. Under finner du de boblebadene vi anbefaler. 

Best i test oppblåsbare boblebad

back to menu ↑

De 5 beste oppblåsbare boblebad

back to menu ↑

1. M-Spa Camaro

M-Spa Camaro

kr 10 995,- 14 995,-
Annonse
M-Spa Camaro er et oppblåsbart boblebad som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden på grunn av at dette boblebadet har blitt sett i en rekke programmer på TV2 og TV3. Dette boblebadet regnes å ha en kapasitet for opptil 6 personer. Boblebadet gir deg en vanntemperatur på opptil 40 grader, en stillegående boblefunksjon, og en innebygd ozon-rensefunksjon som reduserer bruken av kjemikalier med 60%
Fordeler
 • God pris
 • Romslig boblebad som kan brukes inne eller ute hele året i nordisk klima av opptil 6 personer på en gang
 • Trygghet med RCD-beskyttet strømkabel og sikkerhetslokk
 • Stillegående med høy maksimumstemperatur og hurtig oppvarming
 • Klarere vann og 60% reduksjon i kjemikaliebruk på grunn av innebygd ozon-rensefunksjon
Ulemper
 • Litt kort 4,5 meters strømkabel

Vår mening

M-spa Camaro er et oppblåsbart helårs boblebad som er kjent fra en rekke TV-programmer slik som for eksempel Sommerhytta og Landskampen på TV2 og Eventyrlig oppussing på TV3. Boblebadet leveres av selskapet M-spa, som er en av verdens største produsenter av oppblåsbare massasjebad, og markedsleder i Norge med 110 000 solgte. 

Dette er et romslig boblebad med en utvendig diameter på 204 cm, og en høyde på 70 cm, som har god plass til 6 personer. M-spa Camaro er utstyrt med 135 vannjet-hull som gir en tre-trinns boblefunksjon med et støynivå på under 70 dB. Oppvarmingen gjøres med et høyeffektivt 1500 watts varmeelement som varmer opp vannet til maksimum 42 grader. Oppvarmingshastigheten ligger på mellom 1,2 og 1,8 grader per time.

Når du kjøper M-spa Camaro kommer boblebadet levert direkte på døren hjemme hos deg. Produktet er CE-godkjent og TUV-godkjent, og kommer med en 2 års garanti. Installasjonen er veldig lettvint å finne ut av med både norsk bruksanvisning og en opplærings-DVD. 

Det viktigste å tenke på er at stedet der du planlegger å ha bassenget trenger en helt vanlig stikkontakt med 10 Amp sikring som er innen rekkevidde for den 4,5 meter lange RCD-beskyttede strømkabelen, og som har tilgang til vann. Du bør også tenke på hvordan du kan ordne tømming av boblebadet på stedet der du bruker det. Dette er naturligvis særlig viktig dersom du skal bruke boblebadet innendørs.

Husk også på at stedet der boblebadet plasseres må kunne tåle vekten av boblebadet når det er fullt av vann og i bruk, som ligger på rundt 1200 kg. Underlaget må også selvfølgelig være fritt for skarpe kanter og hjørner for å unngå skader på boblebadet. 

Selv om boblebadet kommer med en forsterket PVC-bunn anbefales det likevel å legge et beskyttende lag under boblebadet. Dette gjør også underlaget mykere og mer behagelig. I tillegg isolerer det mot unødvendig varmetap når det er kaldt. M-spa Camaro har også et låsbart oppblåsbart isolasjonslokk med sikkerhetslås, som er laget i kraftig syntetisk lær.    

Den innebygde ozongeneratoren i M-spa Camaro er en rensefunksjon som renser vannet og kan redusere bruken av kjemikalier med så mye som 60%. I tillegg har boblebadet automatisk filtrering som sørger for at vannet alltid er rent og behagelig.

Nøkkelpunkter

 • CE-godkjent og TUV-godkjent produkt med 2 års garanti
 • Automatisk filtrering av vann, med klarere vann og 60% reduksjon i kjemikaliebruk takket være den innebygde ozon-rensefunksjonen
 • Laget av tettvevd PVC-materiale som er slitesterkt og tåler norsk klima hele året. 
 • Leveres med låsbart oppblåsbart isolasjonslokk med glidelås, beskyttelsesunderlag 
 • Kommer med et høyeffektivt 1500 watts varmeelement som kan varme opp vannet til 42 grader med en oppvarmingshastighet på 1,2 – 1,8 grader per time
 • Styring ved hjelp av med en håndholdt fjernkontroll
 • Boblebadet veier 42 kg, har en utvendig diameter på 204 cm, en innvendig diameter på 160 cm og en høyde på 70 cm, som gir plass til 6 personer. 
 • Rommer opptil 1100 liter med vann, og kommer med en integrert tømmeventil for lettvint bytte av vann
 • 135 vannjet-hull som gir en stillegående boblefunksjon med tre trinn, og et støynivå på under 70 dB
 • Lettvint installasjon med bruksanvisning på norsk og Opplærings-DVD
 • 4,5 meter RCD-beskyttet strømkabel
back to menu ↑

2. Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro

Premium

Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro

kr 14 990,-
Annonse
De som er ute etter noe ekstra bra når det gjelder oppblåsbare boblebad bør vurdere Maldives HydroJet Pro. Dette boblebadet har ett av de absolutt beste massasjesystemene i markedet, det kommer også med innebygde seter, ryggstøtter og lys som gir en eksklusiv atmosfære. Dette er også et romslig boblebad med plass for opptil 7 personer.
Fordeler
 • Massasjesystem med 8 HydroJets og 180 AirJets som inkluderer massasje for rygg og føtter
 • Integrerte senger med avtagbare puter for korsryggen
 • LED-lys og digital touch skjerm
 • Stort nok for opptil 7 personer
 • Hurtigvarmesystem som varmer boblebadet opp til 40°C, og oppblåsbart lokk for å redusere varmetap
 • Lettvint å sette opp på ca 20 minutter helt på egenhånd
 • Freeze Shield-teknologi og strømsparingsmodus som gjør at boblebadet godt kan brukes og stå ute hele året rundt
 • Slitesterkt 3-lags materiale
 • Dispenser som gir stabilt nivå av klor
Ulemper
 • Høy pris

Vår mening

Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro er et luksuriøst oppblåsbart boblebad som er laget for å kunne brukes både innendørs og utendørs hele året i norsk klima. Det er den avanserte Freeze Shield teknologien som sørger for at temperaturen i boblebadet aldri faller så lavt at det kan skades av frost selv i de kaldeste norske vintermånedene.

Dette er et stort boblebad som har plass for 7 personer. I tillegg har boblebadet integrerte senger som gir en ekstra komfortabel sittestilling. Det har også avtagbare puter for korsryggen. Det integrerte stillegående massasjesystemet for rygg og føtter har 8 HydroJets™ og 180 AirJets™ som kan styres ved hjelp av en digital touch skjerm. Der kan du blant annet velge om du ønsker bobler eller ikke. 

Boblebadet er også utstyrt med et hurtigvirkende varmesystem som kan få vanntemperaturen opp til 40 °C. Når boblebadet ikke er i bruk dekker du det til med et praktisk oppblåsbart lokk som forhindrer varmetap, og som også forhindrer at skitt og støv finner veien opp i badevannet. I tillegg har boblebadet en ChemConnect-dispenser som forsikrer at rett mengde kjemikalier til enhver tid brukes for å holde vannet rent. 

Konstruksjonen til Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro er laget av 3-lags DuraPlus-materiale. Dette er et nyutviklet materiale som er veldig slitesterkt. Den klassiske designen blir fremhevet av en rekke innebygde LED-lys som gir boblebadet et ekstra eksklusivt utseende. 

Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro leveres lynraskt til kunder over hele landet. Boblebadet, som kommer med en 2 års garanti, er veldig lettvint å sette opp. Du trenger ingen spesielle verktøy for å installere boblebadet. Hele prosessen er vanligvis unnagjort på 20 minutter, og du trenger ingen hjelp fra profesjonell håndverker eller lignende.

Nøkkelpunkter

 • HydroJet™ Pro massasjesystem med 8 HydroJets™ og 180 AirJets™
 • Komfortabel sittestilling med Integrerte senger som har avtagbare puter for korsryggen
 • Integrert massasje for rygg og føtter
 • Innebygde LED-lys
 • Kapasitet til opptil 7 personer.
 • 40°C hurtigvarmesystem.
 • Digital touch skjerm
 • Leveres på døren, og tar 20 minutter å sette opp uten profesjonell hjelp eller verktøy
 • Freeze Shield-teknologien gjør at det er trygt å bruke boblebadet om vinteren
 • Strømsparingsmodus sørger for at strømforbruket er lite når boblebadet ikke er i bruk
 • Laget av nyutviklet og slitesterkt 3-lags DuraPlus-materiale
 • Oppblåsbart lokk for å tildekke og isolere boblebadet 
 • ChemConnect-dispenser som sørger for et stabilt klornivå
back to menu ↑

3. M-Spa RIMBA

Størst kapasitet

M-Spa RIMBA

kr 12 995,- 15 995,-
Annonse
M-Spa RIMBA, med plass for opptil 8 personer er blant de aller største modellene i markedet. Dette er også et av de mest avanserte boblebadene når det gjelder rensing. Her brukes nemlig en kombinasjon av 03 Ozonator og UVC sterilisator i tillegg til de vanlige kjemikaliene og filtreringsteknologien.
Fordeler
 • Håndkontroll med 3 trinns boblefunksjon
 • Varmeteknologi som er energibesparende og forhindrer frost
 • Smart filtrering, 03 Ozonator og UVC sterilisator
 • Barnesikring med automatisk vannfiltrering av 1-2 filter
 • RCD-beskyttet kabel som du plugger i en helt vanlig utendørs stikkontakt med 10 Amp sikring.
 • Boblebadet har en nettovekt på 35 kg. Størrelsen er på 224 cm x 70 cm, med en vannkapasitet på 1120 liter vann. Passelig for 8 personer
 • Høyeffektivt varmeelementet på 1500W som kan øke temperaturen med 1.2 – 1.8 grader/time opptil 40+ grader celsius
 • 3 trinns luftmassasje/boblegenerator med 138 boblehull
 • Innebygget sirkulasjonspumpe og filterpumpe
 • Blåser seg selv opp, og har Integrert tømmeventil for enkelt vannbytte
 • Forsterket PVC-isolasjonsbunn og låsbart oppblåsbart isolasjonslokk i kraftig syntetisk lær
 • 2 års garanti
 • Støynivå på under 70 Db
 • Norsk brukerveiledning og opplærings-DVD
 • Fjernkontroll for for styring av bobler, temperatur, rensesykluser og selvoppblåsingsfunksjonen
Ulemper
 • Litt kort kabel på kun 4,5 m

Vår mening

For de som er ute etter et boblebad med størst mulig kapasitet er M-Spa RIMBA en klar vinner, med en kapasitet som er nok til hele 8 personer. Vannkapasiteten til dette boblebadet er 1120 liter, og det har en størrelse på 224 cm.  

Dette oppblåsbare boblebadet kan stå ute og brukes hele året takket være den energibesparende varmeteknologien som forhindrer frost. Boblebadet varmes opp av et høyeffektivt 1500 watts varmeelement som varmer opp vannet med ca 1.2 – 1.8 grader per time til det når 40 grader, eller din valgte temperatur. 

Boblebadet har en forsterket isolasjonsbunn i PVC og et oppblåsbart isolasjonslokk i kraftig syntetisk lær som hjelper med å redusere varmetap. Lokket til boblebadet er låsbart og har barnesikring, slik at boblebadet er sikkert for barn, og slik at man ikke risikerer at det blåser av i kalde vinterstormer. Den 4,5 m lange RCD-beskyttede kabelen plugges i en vanlig utendørs stikkontakt med 10 Amp sikring.

M-Spa RIMBA har innebygget sirkulasjonspumpe og filterpumpe. Den har også en boblegenerator med 138 boblehull som kan justeres etter ønske med 3 forskjellige trinn. Sirkulasjonspumpen og boblegeneratoren er stillegående, med et støynivå som holder seg under 70 dB. Boblemassasjen, temperatur og rensesykluser kan styres via den medfølgende fjernkontrollen. Det samme gjelder selvoppblåsing av boblebadet når du installerer det.  

Installasjon av boblebadet er en lettvint prosess som du enkelt kan greie selv uten hjelp av fagfolk. Alt det du trenger for å sette opp boblebadet følger også med i pakken. Prosessen er klart beskrevet i den norske brukerveiledningen og på den medfølgende opplærings-DVDen. Når du får boblebadet ditt levert på døren kommer dette også med en 2 års garanti.

En ting som gjør dette boblebadet spesielt er den smarte vannfiltreringen som bruker en kombinasjon av 03 Ozonator og UVC sterilisator. UVC dreper bare bakterier i vannet som strømmer gjennom steriliseringskammeret, mens OZONE transporteres med vannet og dreper bakteriene inne i boblebadet. 

Nøkkelpunkter

 • Håndkontroll med 3 trinns boblefunksjon
 • Varmeteknologi som er energibesparende og forhindrer frost
 • Smart filtrering, 03 Ozonator og UVC sterilisator
 • Barnesikring med automatisk vannfiltrering av 1-2 filter
 • 4,5m lang RCD-beskyttet kabel som du plugger i en helt vanlig utendørs stikkontakt med 10 Amp sikring
 • Boblebadet har en nettovekt på 35 kg. Størrelsen er på 224 cm x 70 cm, med en vannkapasitet på 1120  liter vann. Passelig for 8 personer
 • Høyeffektivt varmeelementet på 1500W som kan øke temperaturen med 1.2 – 1.8 grader/time opptil 40+ grader celsius
 • 3 trinns luftmassasje/boblegenerator med 138 boblehull
 • Innebygget sirkulasjonspumpe og filterpumpe
 • Blåser seg selv opp, og har Integrert tømmeventil for enkelt vannbytte
 • Forsterket PVC-isolasjonsbunn og låsbart oppblåsbart isolasjonslokk i kraftig syntetisk lær
 • 2 års garanti
 • Støynivå på under 70 dB
 • Norsk brukerveiledning og opplærings-DVD
 • Fjernkontroll for for styring av bobler, temperatur, rensesykluser og selvoppblåsingsfunksjonen
back to menu ↑

4. Lay-Z-Spa Helsinki AirJet

Beste for hytta

Lay-Z-Spa Helsinki AirJet

Kr 9 490,- 8 990,-
Annonse
De som er ute etter noe med et unikt preg som kan passe inn på hytta vil sannsynligvis ikke lete lenger når de finner Lay-Z-Spa Helsinki AirJet. Dette boblebadet har en unik rustikk design av kunstig tre som passer inn på de fleste norske hytter, såvel som i mange hjem og hager. Boblebadet er relativt romslig, med plass for 7 personer.
Fordeler
 • Varmer vannet til 40°C hele året for opptil 7 personer
 • Laget av slitesterkt og holdbart materiale i koselig rustikk treverksdesign
 • Inkluderer lokk og beskyttelsestrekk med barnesikring
 • 7 meter lang kabel
 • Stillegående massasjesystem
 • 2 års garanti.
 • Lett å installere selv uten spesialutstyr
 • Freeze Shield-teknologi som holder vannet vel over frysepunktet for å unngå skader, og strømsparingsmodus for perioder når boblebadet ikke er i bruk.
 • Dispenser som gir stabilt klornivå

Vår mening

Lay-Z-Spa Helsinki AirJet skiller seg ut fra andre oppblåsbare på grunn av den stilige rustikke designen i imitasjonstre. Dette er også en av grunnene til at denne modellen er anbefalt for hytta. Samtidig har denne modellen også mange andre fordeler. Til å begynne med er dette en relativt stor jacuzzi med plass for opptil 7 personer. 

Dette er også et boblebad som kan brukes hele året, og som derfor for eksempel er perfekt for afterski på hytta på fjellet. Dette er takket være Freeze Shield-teknologien som sørger for at vannet alltid er så varmt at du ikke risikerer at det fryser. Dermed går det også hurtigere å varme opp vannet i boblebadet før det skal brukes. 

Boblebadet har også strømsparingsmodus, slik at det bruker så lite strøm som mulig mens det ikke er i bruk. Det medfølgende isolasjonslokket og beskyttelsestrekket hjelper også til å både forhindre unødvendig varmetap og skittent vann mens boblebadet ikke er i bruk. Lokket og beskyttelsestrekket på toppen av boblebadet er også utstyrt med en barnesikring slik at du trygt kan ha det stående også dersom du har barn i huset. 

Lay-Z-Spa Helsinki AirJet er hovedsaklig laget av 3-lags Drop Stitch-materiale. Dette er et materiale som er kjent for å være ekstremt slitesterkt, og som er holdbart selv under nordiske forhold med kalde vintre. Det hurtigvirkende oppvarmingssystemet oppnår fort ønsket temperatur på opptil 40°C selv under norske vinterforhold, slik at du når som helst kan nyte det stillegående massasjesystemet med 180 AirJets™ under optimale forhold. 

Dette boblebadet kommer med en 7 meter lang kabel, slik at du har større valgfrihet når det gjelder hvor du bruker boblebadet. Du kan selv enkelt installere boblebadet på rundt 20 minutter inne eller ute uten hjelp av håndverker, og uten at du trenger spesialutstyr. Dersom du installerer boblebadet inne må du huske på å planlegge hvordan du skal tømme boblebadet.

Nøkkelpunkter

 • Hurtigvarmesystem, med maksimumsvarme på 40°C
 • Helårsjacuzzi for opptil 7 personer i hjemmekoselig rustikk treverksdesign
 • Laget av 3-lags Drop Stitch-materiale som er slitesterkt og holdbart selv under nordiske forhold 
 • Kommer med lokk og beskyttelsestrekk som har barnesikring og en 7 meter lang kabel
 • 180 AirJets™ massasjesystem som gir stillegående massasje
 • Leveres på døren med 2 års garanti. Du kan lett installere boblebadet selv på rundt 20 minutter uten at du trenger spesialutstyr eller hjelp av håndverkere 
 • Freeze Shield-teknologien sørger for at vannet alltid er så varmt at du ikke risikerer at det fryser. 
 • Har strømsparingsmodus slik at strømforbruket  gir minimalt strømforbruk når badet ikke er i bruk.
 • ChemConnect-dispenser som sørger for et stabilt klornivå
back to menu ↑

5. Lay-Z-Spa Miami Airjet

Mest for pengene

Lay-Z-Spa Miami Airjet

kr 4 090,-
Annonse
Dersom du ikke trenger rom for mange gjester i boblebadet er Lay-Z-Spa Miami Airjet det beste valget for boblebad med kapasitet på opptil 4 personer. Her får du alt det du trenger for en svært fordelaktig pris. I tillegg trenger du ikke bekymre deg for at boblebadet kommer til å ta opp for mye plass i hjemmet ditt. Dette er nemlig en modell som, med sin diameter på 180 cm, kan passe inn nesten hvor som helst. 
Fordeler
 • Kan brukes ute hele året
 • Romslig, med god plass for 4 voksne
 • Har stillegående massasjesystem og oppvarmingssystem med makstemperatur på 40°C
 • 2 års garanti
 • Kan settes opp på 12 minutter uten spesialverktøy eller hjelp fra håndverker
 • Sterk konstruksjon laget av slitesterke og holdbare materialer
 • RCD-beskyttet kabel og oppblåsbart lokk med beskyttelsestrekk gir bedre sikkerhet
 • Filter for rensing og dispenser for automatisk styring av klor
Ulemper
 • Har kun plass for 4 personer
 • Relativt kort 4,5 meters kabel

Vår mening

Lay-Z-Spa Miami Airjet er et 180 cm oppblåsbart boblebad med plass til opptil 4 voksne. Med en høyde på 66 cm rommer dette boblebadet 669 liter når det er fylt til det anbefalte nivået som er 80%. Konstruksjonen til boblebadet er laget av slitesterkt DuraPlus™ materiale som er et ekstra holdbart 3-lags materiale velegnet for norske klimaforhold.

I tillegg til det holdbare konstruksjonsmaterialet sørger Freeze Shield-teknologien for at boblebadet ikke skades av frost på vinteren ved å holde temperaturen i systemet på et trygt nivå. Dette er en teknologi som sørger for at vannet i boblebadet aldri kommer så nær frysepunktet at man risikerer skader. Samtidig er systemet designet for å bruke minst mulig strøm mens boblebadet ikke er i bruk.

Det oppblåsbare isolasjonslokket og beskyttelsestrekket som du spenner over lokket er også viktige for å unngå unødvendig varmetap, samt for å holde vannet rent. Dette er også viktig for å holde boblebadet trygt dersom du har småbarn i huset. 

Når Lay-Z-Spa Miami Airjet er i bruk kan du når som helst på året nyte temperaturer på opptil 40°C med det kraftige 2000 watts varmeelementet. Det stillegående massasjesystemet ligner noe på de beste massasjepistolene, men bestående av 81 AirJet™ dyser og en kraftig vannmassasjepumpe så får du en avslappende følelse som kun kan oppleveles i et boblebad.

Lay-Z-Spa Miami Airjet er designet slik at det er veldig lett å installere. Du kan lett sette opp dette boblebadet selv på ca 12 minutter. Du trenger ingen spesielle kunnskaper eller verktøy for å sette opp boblebadet, som kommer levert på døren med en 2 års garanti.

Nøkkelpunkter

 • Helårs jacuzzi med Freeze Shield-teknologi som sørger for at boblebadet ikke skades av frost på vinteren
 • 180 cm diameter med en dybde på 66 cm og en egenvekt på 34 kg som gir plass til 4 voksne
 • 120 AirJets™ massasjesystem og hurtig-oppvarmingssystem med makstemperatur på 40°C
 • Leveres på døren med 2 års garanti, og kan settes opp på 12 minutter uten behov for spesialverktøy eller hjelp fra håndverker
 • Sterk konstruksjon laget av DuraPlus™ som er et utrolig slitesterkt og holdbart 3-lags materiale
 • 4,5 meter lang RCD-beskyttet kabel, oppblåsbart lokk, og beskyttelsestrekk
 • Filter for rensing og Chem Connect dispenser for automatisk styring av klor
 • Stillegående digitalt styrt pumpe

 

back to menu ↑

Mange fordeler med oppblåsbare boblebad

Oppblåsbare boblebad er en gave for hele familien, og en investering i både mental og fysisk velvære. Boblebad er en effektiv måte å myke opp stive muskler og ledd ved hjelp av behagelig varme og skånsom vannmassasje. Boblebad gir en følelse av total avslapping som er perfekt for de som for eksempel sliter med stress i hverdagen.   

I tillegg har oppblåsbare boblebad andre fordeler som er unike for denne typen boblebad. For eksempel kan de enkelt pakkes sammen og flyttes, for eksempel mellom huset og hytta dersom man skal på ferie. De kan brukes på gressplenen i hagen, på terrassen, eller innendørs. 

Installasjon av oppblåsbare boblebad kan i tillegg enkelt installeres på få minutter uten verktøy eller hjelp fra dyre håndverkere. Dette gjør oppblåsbare boblebad til en veldig billig løsning sammenlignet med tradisjonelle boblebad.

back to menu ↑

Viktig å tenke på når du velger oppblåsbart boblebad

Hvor lett det er å sette opp det oppblåsbare boblebadet

Meningen med det å sette seg oppi boblebadet er å slappe av i en stressfull hverdag. Da virker det litt mot sin hensikt dersom du har et boblebad som det er stressfullt å sette opp. Da kan det fort bli slik at du dropper avslappingen i boblebadet for å unngå stresset med å sette opp boblebadet. Av denne grunn bør du velge et boblebad som er designet slik at du kun trenger å blåse seg opp selv. 

Plassbehov og kapasitet

Oppblåsbare boblebad kommer i ulike størrelser som har forskjellig kapasitet. En faktor som er viktig å ha klart for seg når du velger boblebadet ditt er naturligvis hvor stor plass du har der du planlegger å bruke boblebadet. Dersom du har begrenset med plass kan det for eksempel hende at du må begrense deg til et boblebad med mindre kapasitet.

Samtidig må du tenke på hvordan du planlegger å bruke boblebadet. Dersom det for eksempel bare er deg selv og ektefellen som skal bruke boblebadet når dere er på hytta kan et lite boblebad med kapasitet for rundt to personer være stort nok. Da vil du også spare på unødvendig oppvarming av store mengder vann. 

Oppblåsbare boblebad kommer med kapasitet for opptil 8 personer, så det er derfor også fullt mulig å ta med festen oppi boblebadet dersom du har besøk, men da må du naturligvis huske på at et boblebad av den størrelsen tar opp en del mer plass når du blåser det opp. 

Når boblebadet kan brukes

Oppblåsbare boblebad finnes i ulike kvaliteter, og det er ikke alle oppblåsbare boblebad som er av en slik kvalitet at de tåler norsk vinterkulde. Dersom du kun planlegger å bruke boblebadet på sommerhalvåret er et boblebad som er laget for sør-europeisk klima kanskje greit nok, men dersom du for eksempel har lyst til å bruke boblebadet på hytta på fjellet når du er på skiferie, trenger du et boblebad som også tåler å stå ute i kalde norske netter.

Tilbehør

Pass på at alt du trenger for å drive boblebadet kommer med i pakken når du kjøper det. I mange tilfeller vil du få en startpakke som allerede inneholder alle de nødvendige filtrene og kjemikalier for rensing av vannet i boblebadet. Dersom dette ikke er inkludert i pakken du får er det viktig at du også sørger for å kjøpe dette slik at du har det klart når du skal bruke bassenget.

back to menu ↑

Ofte stilte spørsmål om oppblåsbare boblebad

Hva er et oppblåsbart boblebad?

Et oppblåsbart boblebad er boblebad som er laget av tykk fleksibel vinyl som fylles med luft. Oppblåsbare boblebad er bærbare, og kan settes opp omtrent hvor som helst så lenge du har en stikkontakt i nærheten. Oppblåsbare boblebad har, i likhet med vanlige boblebad, også pumper, luftbobler og oppvarming, men er i mange tilfeller litt mindre avanserte når det gjelder vannmassasje og lignende. 

Hvorfor kjøper folk oppblåsbart boblebad?

Oppblåsbare boblebad er populære blant de som gjerne ønsker seg et boblebad, men som ikke har plass til å installere et permanent boblebad. Oppblåsbare boblebad er også en billigere løsning som i praksis ikke krever installasjon. En grunn til at noen kjøper oppblåsbare boblebad er fordi disse er enkle å flytte på og ta med seg der man skulle ønske å bruke dem.

Hva er fordelene med oppblåsbare boblebad?

Oppblåsbare boblebad er bærbare, slik at du enkelt for eksempel kan ta med deg boblebadet på campingplassen, på hytta når du drar på skiferie, eller rett og slett sette det opp på terrassen eller gressplenen hjemme.

Hvor mye koster et oppblåsbart boblebad?

Prisen på oppblåsbare boblebad varierer en del, men de billigste ligger på rundt 5 000 kroner, mens de mer luksuriøse modellene gjerne kan komme opp i 17 000 kroner.

Hvordan brukes et oppblåsbart boblebad?

Når du først installerer et oppblåsbart boblebad kobler du det enkelt og greit sammen i henhold til bruksanvisningen. Deretter skrur du det på for at det skal blåse seg opp selv. Når boblebadet er i bruk bør det være påskrudd med en viss sirkulasjon og filtrering for at vannet skal holde seg rent. Det trenger også en mengde kjemikalier. Legg lokket på boblebadet når det ikke er i bruk for å forhindre varmetap og for å forhindre at støv og skitt finner veien opp i boblebadet.
  

Kan jeg bruke en skjøteledning til boblebadet?

Nei, boblebadet må kobles direkte til en jordet stikkontakt som støtter 2050W forbruk uten å overopphetes når oppvarmingsenheten til boblebadet aktiveres.
Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo