Om oss

Beste.no er designet for å hjelpe brukerne med å ta trygge beslutninger på nettet.

Siden inneholder informasjon om et bredt spekter av produkter og tjenester for det norske markedet.

Beste.no er en tredjepart som omtaler norske selskaper og deres produkter.

Vårt mål er å samle de beste tjenestene og produktene på ett enkelt sted, slik at du kan spare både tid og penger i hverdagen.

Alle tester gjennomført av beste.no er såkalte «metatester». Det betyr at vi undersøker ulike kilder og gjør en vurdering av hvert produkt basert på noen forhåndsdefinerte kriterier og de kildene vi har undersøkt. Når vi gjennomfører tester ser vi blant annet på hvordan selve produktet er omtalt og rangert på internett, og på elementer som pris, prismodell, anbefalinger gitt av andre, kommentarer på internett osv. Det kan forekomme feil og mangler i både kildegrunnlaget vi bygger våre vurderinger på, og i vurderingene vi gjør. Testene gir slik sett kun uttrykk for vår oppfatning av hvilke produkter som er best.

Med mindre annet er oppgitt vil produkter som er listet opp vises uten rangering produktene imellom. Det innebærer at vi hverken rangerer eller anbefaler noen av produktene på nettsiden, men at vi i stedet lister opp de produktene som basert på våre undersøkelser er blant de beste på markedet. Hvilket av de opplistede produktene som er best er opp til deg, og avhenger av din situasjon. 

Vi benytter kommersiell markedsføring som inntektskilde slik at siden kan være gratis for forbrukerne. Det betyr at lenker til produkter/tjenester vi anbefaler kan utløse provisjon til oss om et kjøp blir foretatt i en gitt periode, altså det samme som reklame. På enkelte sider vil de produktene som gir best provisjon være plassert øverst på listen over testede produkter. 

Ved eventuelle spørsmål så kan man bruke vårt kontaktskjema.

Beste.no - Best i test av produkter og tjenester
Logo